Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
μάλλον εσένα σε απασχολεί πρώτιστα ο νέος κώδικας ιθαγένειας, ποιος είπε ότι είναι προτεραιότητα? απλώς επειδή έγινε?

Αν το κατάλαβες ο νέος κώδικας ιθαγένειας προηγήθηκε του φορολογικού, παρά την οικονομική κρίση....

Ξέρεις, τις αγορές δεν τις ενδιαφέρουν ο νέος κώδικας ιθαγένειας και ούτε πρόκειται να μειωθούν τα spreed με τη αθρόα ελληνοποίηση μεταναστών.....  

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αν το κατάλαβες ο νέος κώδικας ιθαγένειας προηγήθηκε του φορολογικού, παρά την οικονομική κρίση....

Ξέρεις, τις αγορές δεν τις ενδιαφέρουν ο νέος κώδικας ιθαγένειας και ούτε πρόκειται να μειωθούν τα spreed με τη αθρόα ελληνοποίηση μεταναστών.....  

+1...
Είναι αστείο να σπαταλάς πολιτικό κεφάλαιο και νωπή ετυμηγορία σε κάτι τόσο ανούσιο, ειδικά τη στιγμή που ο Κώδικας Ιθαγένειας που ισχύει είναι λίαν πρόσφατος...
Δυστυχώς ο μόνος λόγος για την πρεμούρα φοβάμαι ότι είναι τα ψηφαλάκια...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Πάει  ψόφησε το θέμα  αυτό  και  επεμβαίνει  ο  ίσιος  να  το σώσει .
Πάντως  είσαι  ενδιαφέρων  τύπος .

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
+1...
Είναι αστείο να σπαταλάς πολιτικό κεφάλαιο και νωπή ετυμηγορία σε κάτι τόσο ανούσιο, ειδικά τη στιγμή που ο Κώδικας Ιθαγένειας που ισχύει είναι λίαν πρόσφατος...

και το να αλλάξει ο νόμος για τα μπουρδέλα (πχ να μειωθεί η απόσταση που πρέπει να έχουν από σχολεία και εκκλησίες) είναι "ανούσιο", δηλαδή όχι φλέγον ζήτημα.
όμως δε θα ήταν αρνητικό το να το έκαναν.
βέβαια σε άλλα σάιτ θα γινόταν το αντίστοιχο που γίνεται εδώ για τον κώδικα ιθαγένειας...

εγώ δε θεωρώ ανούσιο το ότι ασχολήθηκε κάποιος με αυτό το θέμα.
ναι, υπάρχουν πιο φλέγοντα ζητήματα. όμως αυτό για μένα δεν έχει σχέση, μια που δεν εμποδίζει την επίλυσή τους.
είναι σαν να λες δεν τρώω μπριζόλα γιατί σε άλλα μέρη του κόσμου πεινάνε...

:dunno:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
+1...

Ακριβώς έτσι είναι.  

Πάντως για τις ψήφους των Ελλήνων ομογενών που ζουν στο εξωτερικό δεν βλέπω ιδιαίτερη βιασύνη.

Λοιπόν, τι θα γίνει με το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων ομογενών ???

Πότε οι Έλληνες ομογενείς θα μπορούν να ψηφίζουν από το εξωτερικό στις εθνικές εκλογές ???

Πότε θα καθιερωθεί η επιστολική ψήφος ????

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πάει  ψόφησε το θέμα  αυτό  και  επεμβαίνει  ο  ίσιος  να  το σώσει .
Πάντως  είσαι  ενδιαφέρων  τύπος .

Το ίδιο ακούγεται έντονα και πιθανολογείται σφρόδρα και δι' υμάς...

Την επόμενη φορά που ακούσεις έναν τυπάκο να μιλά γαλλικα με καμια μαυρούκα από υπερπόντια κτήση της πατρίδας του Αστερίξ, κάνε μου νόημα και θα καταλάβω!  ;)

και το να αλλάξει ο νόμος για τα μπουρδέλα (πχ να μειωθεί η απόσταση που πρέπει να έχουν από σχολεία και εκκλησίες) είναι "ανούσιο", δηλαδή όχι φλέγον ζήτημα.
βέβαια σε άλλα σάιτ θα γινόταν το αντίστοιχο που γίνεται εδώ για τον κώδικα ιθαγένειας...

ναι, υπάρχουν πιο φλέγοντα ζητήματα. όμως αυτό για μένα δεν έχει σχέση, μια που δεν εμποδίζει την επίλυσή τους.

Κοίτα...
Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων...
Αν εσύ πχ και χτύπα ξύλο, χρωστάς σε όποιον μιλά ελληνικά και αποφασίσεις να κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι, ναι μεν η ανακαίνιση είναι σημαντικό πράγμα αλλά δαπανώντας τους λιγοστούς σου πόρους σε αυτήν, κινδυνευεις να χάσεις και το σπίτι..

Primum vivere deinde philosofari που λέγανε οι αντίπαλοι του αστεριξ...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Μπορεί από την άλλη, να τον έχει πιάσει η πρεμούρα να υλοποιήσει το μοναδικό κομμάτι του προεκλογικού του προγράμματος που μπορεί.
Γιατί αυτά που έλεγε για την οικονομία, φάνηκε πλέον ξεκάθαρα ότι ήταν βλακείες ή ψέμματα.

Όσο για τα ψηφαλάκια, ο λαός έχει μια παροιμία. Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς.

ΥΓ. Στο μεταξύ, θα δούμε και την πλήρη γελοιοποίηση του "πατριωτικού πασοκ".

Επισκέπτης
Ακριβώς έτσι είναι.  
Πάντως για τις ψήφους των Ελλήνων ομογενών που ζουν στο εξωτερικό δεν βλέπω ιδιαίτερη βιασύνη.
Λοιπόν, τι θα γίνει με το δικαίωμα ψήφου των Ελλήνων ομογενών ???
Πότε οι Έλληνες ομογενείς θα μπορούν να ψηφίζουν από το εξωτερικό στις εθνικές εκλογές ???
Πότε θα καθιερωθεί η επιστολική ψήφος ????
Τί δουλειά έχουν να ψηφίζουν οι Ελληνές του εξωτερικού,υπάρχει κάτι που να τους αφορά από την Ελλάδα; :think:
Όλη η ζωή τους αφορά την χώρα διαμονής τους.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τί δουλειά έχουν να ψηφίζουν οι Ελληνές του εξωτερικού,υπάρχει κάτι που να τους αφορά από την Ελλάδα; :think:

Ναι  και  λέει  ο μπαρμπας  μου  ο Λούι (Ηλίας) από το τσίκαγκο ,90+ ετών ,  ακόμα και  σήμερα  ότι  για  την  κατάσταση  της  παγκόσμιας  Οικονομίας  φταίνε  οι κομμουνιστές .

Καλά  παιδιά  πιο έλληνες  από εμάς , αλλά  άμα  ψηφίζουν  και  αυτοί , εγώ  πάω  πολιτικός  Πρόσφυγας  στην  Ζιμπάμπουε  να  γίνω  κομματάρχης  του  σύντροφου  Ρόμπερτ Μουγκάμπε .

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Την μπριζόλα θα την φας αφού πληρώσεις περισσότερους φόρους, εισφορές σε ταμεία και συνταξιοδοτηθείς μετά τα 75, γιατί θα πρέπει να στηριχθεί το εισόδημα των "νέων Ελλήνων" που κατά συντριπτική πλειοψηφία έχουν ελάχιστους πόρους.

Το ότι η οικονομία μας δεν μπορεί να προσφέρει σε όλους τους μετανάστες θέσεις εργασίας για κάποιους είναι αδιάφορο, η παροχή ιθαγένειας θα λύσει το πρόβλημα. :jerking:    

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Κάθε φορά που διαβάζω ποστς σου, μου έρχονται στο μυαλό δύο λέξεις: ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΠΟΡΔΕΣ...
Και πίστεψέ με, είμαι χρόνια στο site, έχω διαφωνήσει έντονα με ουκ ολίγους, έχω πει και έχω ακούσει πολλά αλλά νομίζω είσαι ο μόνος που με κάνει να χάνω την όποια ψυχραιμία μου με αυτό το μίγμα ημιμάθειας, εξυπνακισμού και υφέρποντος κρετινισμού συνδυασμένα με άπειρο σπαμ...

Μπορεί να είναι υπερβολικός, μπορεί να γίνομαι κακός και ίσως αντιπαθής σε τρίτους που σου την λέω αλλά επιτέλους: [[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]b]ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ![/b][/size][/size][/size][/size]

(Όχι για τις απόψεις σου, αλλά για τον τρόπο που τις αφήνεις)

Ναι  και  λέει  ο μπαρμπας  μου  ο Λούι (Ηλίας) από το τσίκαγκο ,90+ ετών ,  ακόμα και  σήμερα  ότι  για  την  κατάσταση  της  παγκόσμιας  Οικονομίας  φταίνε  οι κομμουνιστές .

Καλά  παιδιά  πιο έλληνες  από εμάς , αλλά  άμα  ψηφίζουν  και  αυτοί , εγώ  πάω  πολιτικός  Πρόσφυγας  στην  Ζιμπάμπουε  να  γίνω  κομματάρχης  του  σύντροφου  Ρόμπερτ Μουγκάμπε .

Αν αρχίσουμε να αξιολογούμε ποιοι πρέπει να ψηφίζουν και ποιοι όχι, ιθαγενείς, ομογενείς και πολιτογραφηθέντες, φοβούμαι ότι στις επόμενες εκλογές οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα έχουν να μετρήσουν λιγότερες ψήφους απ' ό,τι σε εκλογές πενταμελούς σε τμήμα της β' γυμνασίου...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
...o xαζο Τζεφρυ επιλεχθηκε με διαφορα ανω του 10% απο τους μαλακοελληναράδες.Δεν θα έπρεπε να έχει άγχος...δυστυχως η ορθολογιστικη εξηγηση της παράλογης εώς και γελοίας πρεμούρας για ψηφιση του νομοσχεδίου δε κολλάει.Στη πραγματικότητα βιώνουμε την εκδίκηση ενός ηλίθιου,ερασιτέχνη πολιτικου ο οποίος μη μπορώντας να διαχειρίστεί ως επαγγελματίας την απέχθεια και το μένος που κρύβει προς οτιδήποτε ελληνικό και να περιμένει προκειμένου να ωριμάσουν οι συνθήκες, βάζει μπρός το λαμπρό σχεδιό αφελληνισμού της χώρας και δημιουργίας μιας αράπικης πολυπολιτισμικής ασυναρτησίας χωρίς ακόμα να υπάρχει η υποψία οτι αυτό το κράτος μπορεί να επιβαλει τη θεληση του στο πολίτη ακομα και σε θέματα που δε τον αφορούν τόσο.
Ενα κράτος που υποχωρει στη θεληση μερικών εκατοντάδων θέλει να μας πείσει οτι θα επιβληθεί
απέναντι στα εκατομμύρια αντίθετων με το νομοσχέδιο.
Απο την αυλή του ανόητου μισέλληνα Τζεφρυ ,μόνο η Πρετεντέρω τόλμησε να ψελλίσει κάτι για πραγματική εφαρμογή του νομοσχεδίου αν τελικά ψηφιστεί...όπως όλοι οι νόμοι στην Ελλάδα άλλωστε :grin: :grin:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Είσαι εντελώς λάθος. Η ψήφος των Ελλήνων ομογενών είναι αίτημα των ομογενειακών οργανώσεων εδώ και δεκαετίες.

Οι Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό δεν έχουν δικαίωμα ως Έλληνες πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ??? Η Ελληνική πολιτεία γιατί δεν λαμβάνει μέτρα για να διευκολύνει την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος ???

Γιατί άλλες χώρες εδώ και δεκαετίες έχουν διασφαλίσει αυτό το δικαίωμα στους πολίτες τους που ζουν στο εξωτερικό και όχι η Ελλάδα ???

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αν αρχίσουμε να αξιολογούμε ποιοι πρέπει να ψηφίζουν και ποιοι όχι, ιθαγενείς, ομογενείς και πολιτογραφηθέντες, φοβούμαι ότι στις επόμενες εκλογές οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα έχουν να μετρήσουν λιγότερες ψήφους απ' ό,τι σε εκλογές πενταμελούς σε τμήμα της β' γυμνασίου...

δεν ξέρω αν είναι θέμα αξιολόγησης...

αλλά όταν κάποιος δε μένει εδώ γιατί να ψηφίζει?
με την ίδια λογική που θεωρώ μεγάλη βλακεία να μένεις αθήνα αλλά να έχεις τα χαρτιά σου στο χωριό για να φαίνεται ότι έχει κατοίκους (γιατί άλλο λόγο δεν μπορώ να βρω)... από τη στιγμή που δε μένεις στο χωριό και δεν ξέρεις τα προβλήματα εκεί, και ακούς μόνο ό,τι σου λένε οι άλλοι, πώς μπορείς να έχεις (ολοκληρωμένη) άποψη για το τι πρέπει να γίνει?

προσπαθώ να καταλάβω ποια λογική έχει το να ψηφίζουν εδώ έλληνες που δε μένουν εδώ...  :think:

Επισκέπτης
Είσαι εντελώς λάθος. Η ψήφος των Ελλήνων ομογενών είναι αίτημα των ομογενειακών οργανώσεων εδώ και δεκαετίες.

Οι Έλληνες που βρίσκονται στο εξωτερικό δεν έχουν δικαίωμα ως Έλληνες πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα ??? Η Ελληνική πολιτεία γιατί δεν λαμβάνει μέτρα για να διευκολύνει την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος ???

Γιατί άλλες χώρες εδώ και δεκαετίες έχουν διασφαλίσει αυτό το δικαίωμα στους πολίτες τους που ζουν στο εξωτερικό και όχι η Ελλάδα ???
Θεωρώ οτί δεν έχουν άμεση σύνδεση και γνώση με το Ελληνικό κράτος,οι ψήφοι Ελληνων εξωτερικού είναι αυτές που θα είναι καθαρά ψηφοθηρικές,ταπεινή μου γνώμη πάντα.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom