Επισκέπτης
λιμνες-φακες-γαλλους-χιονι-παγο-γκριζλι-φασολια & καιαδες εχει..Μπαμπάκο έχει Κιάτο ο Καναδάς;
αλλα κατσε να μαθω μηπως βγουμε εξ αγχιστειας συγγενεις..
λιμνες-φακες-γαλλους-χιονι-παγο-γκριζλι-φασολια & καιαδες εχει..Μπαμπάκο έχει Κιάτο ο Καναδάς;
ΧΟΥ ρε με τα πουστρογαλλακια..ΜοντρεΑΛΙΗΤΗΣ..
απο το ικονιο;
αλλα κατσε να μαθω μηπως βγουμε εξ αγχιστειας συγγενεις..
κλαπ κλαπ κλαπ, ωραιο το λογυδριο, δηλαδη αν παρουν ολοι αυτοι ηπηκοοτητα σταματαει η μαυρη εργασια και το τραφικινγκ;;;μπραβο. μπραβο!! δηλαδη ο ελληνας μπογιατζης, ο υδραυλικος, ο ηλεκτρολογος, δεν παιρνει μαυρα ε;; ΟΣΟΙ πρεπει να παρουν ηπηκοοτητα να παρουν, αλλα αν νομιζεις οτι λυσαμε ολα τα προβληματα μας με αυτο τι σου πω,,ειναι θεμα αντιληψης....αληθεια οταν γινεται κουβεντα για νομιμοποιηση μεταναστων γιατι παει το μυαλο σου στον αχμετ και στην σβετλανα;; οι πολωνοι που ζουν και εργαζονται απο την δεκαετια του '70 δεν τους πιανει το νομοσχεδιο;;Όποιος « Έλληνας » δεν το καταλαβαίνει θα του πάρουμε την ιθαγένεια ?
Και από που και ως που ρε είσαστε Έλληνες μετά 2000+ χρόνια ιουδαιοχριστιανισμού . Οι Έλληνες τελειώσανε γύρω στον 4ο αιώνα . Φροντίσανε οι Άγιοι Αυτοκράτωρες του Βυζαντίου . Γραικοί να λέτε , Ρωμηοί να λέτε , Ρουμ που μας λένε σε όλη την Ασία . Αλλά το Έλληνες άστε το .
Κανονικά άμα μας έλεγαν Έλληνες έπρεπε να διαμαρτυρόταν η Εκκλησία . Έλληνας σε όλη την ορθόδοξη παράδοση μέχρι και το 19ο αιώνα είναι ο ειδωλολάτρης .
Οπότε αφήστε τα , αφήστε και το Ζολώτα , και ας νομιμοποιηθεί όποιος έχει τα κριτήρια , μήπως και ξεπεράσουμε σοβαρά προβλήματα, όπως η μαύρη εργασία και ο εξ αυτής αθέμιτος ανταγωνισμός , η μαυρη οικονομία , το τραφικινγκ και πολλά άλλα . Μαγκες μια χώρα που χτίστηκε από τους πιο μεγαλοφυείς τέκτονες του κόσμου έγινε υπερδύναμη επειδή ήταν άθρησκη , πολλυσυλεκτική και πολυφυλετική .
Αλλά εδώ έχεις τον κάθε γκρέκο μασκαρά , γαμάει 10 χρόνια τη Σβετλάνα στην Ελλάδα , αλλά η Σβετλάνα να μην πάρει ιθαγένεια το τσουτσούνι του καταδέχεται το μουνί της Σβετλάνας και κάνει σα λιγούρης , αλλά η Σβετλάνα είναι ένα γουρούνι με μουνί .
Ο Αχμέτ μας κάνει τις δουλίτσες μας , μαραγκούδικα , βαψιματάκια μας δουλεύει . Αλλά να μην πάρει ιθαγένεια ο Αχμέτ . Μετά πως θα του δίνεις μαύρα λεφτάκια και σε τιμή υποπολλαπλάσια για τα όσα θα μας έπαιρνε ο αισχροκερδής Έλληνας τεχνίτης . Αλλά Έλληνας να μη γίνει .
Ούτε τα παιδιά που γεννηθήκανε στην Ελλάδα , ούτε όσα μεγαλώσανε εδώ . Κανένας . Εδώ είναι για τους Έλληνες . Τότε ρε μαλάκες κωλόβλαχοι να φύγετε να μείνουμε στην Αθήνα οι 10.000 Αθηναίοι Γκάγκαροι που υπάρχουμε . Οι άλλοι στα χωριά σας . Να φύγουνε όλοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε .
Να μην πηγαίνουνε τα ξένα παιδάκια σχολείο , ούτε τα γυφτάκια , να τους απομονώνουμε σε γκέτο . Να χει μπαρακες μπροστά να γαμιούνται οι μανάδες τους με όσους έχουμε κάβλες . Μέσα να πωλούνται ναρκωτικά με τις ευλογίες του παρακράτους . Να όπως στις φαβέλες .
Τί ! δεν έχουμε φαβέλες ρε μαλάκα ?
Να χτίσουμε και να κλείσουμε μέσα τους ξένους !
Μόνο οποιανού ο πάπος του κρατάει τουλάχιστον από τον Μιχαήλ Κηρουλάριο να έχει δικαίωμα ψήφου και περιουσίας .
Κανένας δεν έχει δικαίωμα να πάρει την ιερή υπηκοότητα του καθαρού αίματος . Οι ξένοι είναι για εργατικό - σεξουαλικό - εγκληματικό προλεταριάτο .
Ρε μαλάκες ξέρετε πότε ξαναγίναμε Έλληνες , όταν έσκασε μύτη ο Βαυαρόσπορος ο Όθωνας . Οπότε ο μπαμπακας του ο Λεοπόλδος δεν ήθελε ο γιόκας του να λέγεται Roi de Greque ( μετ. βασιλεύς των χαρτοπαικτών , μαστρωπών , λαθρεμπόρων ,κωλομπαράδων ) και του κάνανε τη Χάρη να μας πούνε Hellenes για να μη στεναχωρεθεί ο Roi .
Ρε πούστηδες δεν ντρέπεστε ?
Εγώ λοιπόν λέω από τα παιδάκια που θα νομιμοποιηθούνε και θα παρουνε ιθαγένεια , ένας να γίνει μεγάλος επιστήμονας , πολιτικός , αξιόλογος άνθρωπος , ζωγράφος , συγγραφέας κάτι ρε παιδί μου αξίζει .
Αλλά ζηλεύουμε , διότι ο ξένος δουλεύει κάνει οικονομία θα μας ξεπεράσει .
Το ξένο το παιδάκι διαβάζει , όταν το δικό μου μαλακίζεται μπροστά την τηλεόραση .
Ρε τι μου έρχεται να πάω να ζητήσω υπηκοότητα Τσιμπουκολάνδης .
κλαπ κλαπ κλαπ, ωραιο το λογυδριο, δηλαδη αν παρουν ολοι αυτοι ηπηκοοτητα σταματαει η μαυρη εργασια και το τραφικινγκ;;;μπραβο. μπραβο!! δηλαδη ο ελληνας μπογιατζης, ο υδραυλικος, ο ηλεκτρολογος, δεν παιρνει μαυρα ε;; ΟΣΟΙ πρεπει να παρουν ηπηκοοτητα να παρουν, αλλα αν νομιζεις οτι λυσαμε ολα τα προβληματα μας με αυτο τι σου πω,,ειναι θεμα αντιληψης....αληθεια οταν γινεται κουβεντα για νομιμοποιηση μεταναστων γιατι παει το μυαλο σου στον αχμετ και στην σβετλανα;; οι πολωνοι που ζουν και εργαζονται απο την δεκαετια του '70 δεν τους πιανει το νομοσχεδιο;;
ουτε αυτα..αυτά κατάλαβες εσύ? :S
εγω καταλαβα οτι το ραμολι ο χατζηφωτιου ειναι κολλητος του...αυτά κατάλαβες εσύ? :S
εσυ χρωστας απο χθες κατι αλλα μουγκα,,,,,,γαργαρα το κανεις...Μην ασχολείστε με τον ψυχασθενή.
Είμεθα Κεμπεκιώται κύριε και μαχόμεθα δια ην ανεξαρτησίαν..ΧΟΥ ρε με τα πουστρογαλλακια..
εγω καταλαβα οτι το ραμολι ο χατζηφωτιου ειναι κολλητος του...
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ..Μη μιλάμε για έναν άνθρωπο
1) που ξόδεψε 5 περιουσίες και έφτιαξε 6
2) που πήδηξε ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε στην πιάτσα
4) Που έκανε 4 γάμους με υπέροχες γυναίκες
5) Που παρασημοφορήθηκε 4 φορές και προήχθη από φαντάρι σε ανθυπασπιστη , και όλες της φορές επ΄ανδραγαθία στο πεδίο της μάχης για την Πατρίδα του .
ΖΑΧΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ . Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΜΑΣ . Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΜΑΣ
εσυ χρωστας απο χθες κατι αλλα μουγκα,,,,,,γαργαρα το κανεις...
Πσστ άλλο thread τώρα !
Να ζητήσει όποιος έχει αρχίδια δημοψήφισμα για το φορολογικό !
να φτιαξουμε για τους αλλοι..Ρε δε μιλάμε για μας .
Εμείς τα στείλαμε Ελβετία από νωρίς !