Επισκέπτης
αστον..με 2 ΜΜ γραφεται..μίλησα εγώ για κανένα αυγό? για κάτι ΚΑΜΜΕΝΟ μίλησα..
ΤΕΛΟΣ..
αστον..με 2 ΜΜ γραφεται..μίλησα εγώ για κανένα αυγό? για κάτι ΚΑΜΜΕΝΟ μίλησα..
χοοο...
μια που το είπες το έψαξα και βρήκα αυτό...
"Καμμένος δεν σημαίνει κυριολεκτικά καμένος , αλλά προέρχεται από την λέξη kamen που σημαίνει πέτρα."
επίσης ενδιαφέρον έχει αυτό:
"Καρατζαφερης Γεωργιος του Ιωαννη ΛΑ.Ο.Σ Β’ Αθηνών Το επώνυμο του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη είναι σύνθεση τουρκοαραβικών λέξεων. Προέρχεται από τοΚara = μαύρος και caferi που είναιονομασία σιιτικής αίρεσης (από τονΤζαφέρ ες Σαδίκ, γιο του διαδόχουτου Μωάμεθ) και οπαδού της αίρεσης αυτής.Πάντως, στην Ηπειρο αλλά και την Πελοπόννησο συναντάται και το τοπωνύμιο Τζαφέρης, το οποίο προφανώς μετέφεραν στην Ελλαδα Πολιτικά επώνυμα με ρίζες Τουρκικές, λατινικές, αλβανικές λέξεις αποτελούν συχνά τη βάση ενός ονόματος,χαρακτηριστικό των ανακατατάξεων στα Βαλκάνια"
οχοχοχοχοχοοοο
αστον..με 2 ΜΜ γραφεται..
ΤΕΛΟΣ..
αστον..με 2 ΜΜ γραφεται..
ΤΕΛΟΣ..
ενταξει... οτι πείτε.. ο γιατρός είπε να λέμε ναι και με χαμόγελο...
ο γκουγκλης εχει καταστρεψει πολυ κοσμο..στον Ελύτη να στείλεις ένα ΜΕΓΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.
Στείλτο και σε αυτόν:
Ήλιε μου, Ήλιε μου
Κατάδικέ μου.
πάρτα μου,
Πάρτα μου όλα
Κι άσε μου,
Άσε μου την περηφάνεια.
Να μη δείξω δάκρυ, Να σ'αγγίξω μόνο κι ας καώ.
Φώναξα κι άπλωσα το χέρι.
Χάθηκε ο κήπος,
Τον κατάπιε η Άνοιξη με τα σκληρά της δοντια
Κι ορθός πάλι απόμεινα, μ' ένα καμμένο χέρι,
Εδώ, στην άκρη που μ' απώθησαν οι συμφορές
να πολεμώ το Δεν και το Αδύνατον του κόσμου ετούτου.
(Ο κήπος του Ευώχειρ, Ελύτης.)
ο γκουγκλης εχει καταστρεψει πολυ κοσμο..
άσε ρε τον καμμένο να μας πει για τη Δημοτική του Μαρωνίτη.
ποιός είναι εν πάση περιπτώσει αυτός ο Ελύτης.
Υ.Γ.
νάτσε θυμάσαι τι έλεγα προχθές;
ότι έχω αρχίσει εδω με τους καμμένους να ξεχνώ και αυτά που εδιδάχθην;
αυτός έχει αδεία
αυτός έχει αδεία
(αν και το βρήκα και με τις δύο γραφές )
στ'αρχίδια μου για το σωστό και το λάθος, μου κίνησε το ενδιαφέρον
ετσι για αντιπαράθεση των δύο Μαρωνίτης vs Ελύτης
ο χημικός γνωρίζει καλύτερα την ελληνικήν από τον κλασσικό φιλόλογο...
είπαμε.. ο γιατρός είπε να λέμε ναι και με χαμόγελο...
μελέτησε καλύτερα.
ιθαγενής είναι. ο πατέρας της είναι έλληνας.
αλλο εάν την έκανε ζώο εξ αμερικής.
νεξτ πίστα.
διάβασε φωναχτα το Ελληνας και το Εληνας και πες μου τι καταλαβαίνεις διαφορετικό.
Και ο πατέρας του πατέρα της;;;
Και ο πατέρας του πατέρα του πατέρα της;;;
Πόσο πίσω πάει το παραμύθι για να αποδειχθεί ότι κάποιος είναι Έλληνας;;; Ή Σκωτσέζος; ή Άγγλος;
(Να το πάρουμε και αλλοιώς: το παιδί του υπηκόου επειδή εσύ βλέπεις διαφορά με τον ιθαγενή είναι υπηκόος και αυτό;;
Και το παιδί του παιδιού του;
Και το παιδί του παιδιού του παιδιού του; )
ένα σωρό μπορώ να καταλάβω γι' αυτούς που θα τα έγραφαν
τι λες ρε περσονα, εμεις με ταρλατς και τομιτς σηκωσαμε ευρωπαικο και 5 πρωταθληματα, απο τοτε εχουμε να δουμε ασπρη μερα..όχι. προσπαθούμε να εξηγήσουμε ΣΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ ότι όταν χάνεται η ουσία χάνονται και πολλά άλλα.
όπως για παράδειγμα χάνονται έσοδα από το κράτος όταν περιφέρονται τυπάκια με ελληνική ταυτότητα και ελληνικό διαβατήριο σε όλη την ευρώπη αλλά πληρώνουν φόρους και διαμένουν στην άλλη άκρη της γης.
Ο τρόπος κτήσης της Ελληνικής υπηκοότητας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ για Ολους
ΚΥΡΙΟΣ μεγάλωσες στην Αγγλία, ή την Αυστραλία ή δεν ξέρω γω που αλλού και έχεις γονείς έλληνες;
θες την ελληνική υπηκοότητα; Εξετάσεις σε ιστορία και ελληνικά πρώτα. αρκετά με τη μαλακία με τα μπάσταρδα που το παίζουν ελληνάρες και δεν έχουν λάβει ούτε ελληνική παιδεία ούτε πληρώνουν φόρους.
Και όχι δεν δέχομαι να ψηφίζει ο μαλάκας στην Αυστραλία για την πορεία της ελλάδας όταν τον συνδέει με τη χώρα μόνο το αίμα του παππού του και της γιαγιάς του.
Η υπηκοότητα είναι καθαρά νομικό ζήτημα και κάποιοι μπετόστοκοι (ως συνήθως) την έχουν αναγάγει σε εθνικό.
λες και η σημαία θα τους ξεχρεώσει αυτα που τους φέσωσαν ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΙ
ο αφγανός απ το αφγανιστάν δεν έχει το γένος.