Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μαλάκα μάλλον δεν καταλαβαίνεις καλά ελληνικά γι αυτό και βρίζεις!

Πάμε πάλι μια και τα τσιπριογαλικά σου σε μπερδεύουν:

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (τον ελληνοκύπριο)?

το κατάλαβες μήπως τώρα ρε βρωμύλε ή θες κι άλλη ανάλυση?

ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ
[size=24pt]ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟ[/size]
ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ Ο Πίπης.
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΧΥΣΙΜΟ
[size=24pt]ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ[/size]

ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ
[size=24pt]ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟ[/size]
ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ Ο Πίπης.
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΧΥΣΙΜΟ

ΟΣΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

τα χάπια σου πάρε!

θα πάθεις κάνα εγκεφαλικό και θα τόχω κρίμα!

υ.γ.εσένα πάντως όσοι σε διαβάζουν για πολύ μαλάκα σ έχουν!και σε φτύνουν!

τα φλόκια του άσπρου ακόμα στο στόμα τα έχεις πουστράκο ε?

και θες κι άλλα μωρή αχόρταγη?

άι και γαμήσου μωρή ανώμαλη!πολύ ασχολήθηκα με την ανωμαλία σου! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα χάπια σου πάρε!

θα πάθεις κάνα εγκεφαλικό και θα τόχω κρίμα!

υ.γ.εσένα πάντως όσοι σε διαβάζουν για πολύ μαλάκα σ έχουν!και σε φτύνουν!

τα φλόκια του άσπρου ακόμα στο στόμα τα έχεις πουστράκο ε?

και θες κι άλλα μωρή αχόρταγη?

άι και γαμήσου μωρή ανώμαλη!πολύ ασχολήθηκα με την ανωμαλία σου! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ΠΑΡΤΟ ΞΑΝΑ

[size=24pt]ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΛΕΥΡΗ[/size] και Αει γαμήσου

είναι ντροπή αυτά τα άτομα να ισχυρίζονται ότι έχουν ΠΟΥΤΣΑ.

[size=14pt]Όσον αφορά του Τουρκοκύπριους, ο κ. Σαββίδης είπε ότι όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι δεν χρειάζεται να προβούν σε περαιτέρω ενέργειες.[/size] [size=18pt]Σημείωσε ότι διανέμονται ενημερωτικά φυλλάδια στους Τουρκοκυπρίους σχετικά με το θέμα στα σημεία ελέγχου μεταξύ των βόρειων τουρκοκρατούμενων περιοχών και των ελεγχόμενων από την κυβέρνηση νότιων περιοχών. [/size]
Ο κ. Σαββίδης δήλωσε ότι οι 402 Τουρκοκύπριοι που ζουν στις ελεγχόμενες από την κυβέρνηση περιοχές και συμπεριλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους, καθώς κ[size=18pt]αι οι 491 Τουρκοκύπριοι που συμπεριλαμβάνονται στους καταλόγους που χρησιμοποιήθηκαν το 2004, όπως και η πλειοψηφία των Τουρκοκυπρίων που ζουν στις κατεχόμενες περιοχές έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν. [/size]
[size=24pt]Ο αριθμός των Τουρκοκυπρίων που έχουν συμπληρώσει τα 18 τους χρόνια και τους έχει εκδοθεί η καινούργια ταυτότητα από την Κυπριακή Δημοκρατία ξεπερνά τους 80.000.
Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι μπορούν να ψηφίσουν είτε με την ταυτότητά τους είτε με το εκλογικό τους βιβλιάριο,
[/size] κατέλεξε ο κ. Σαββίδης.

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τα χαρτιά δεν σου εξασφαλίζουν κανένα δικαίωμα όταν για μια θέση υπάρχουν 10 υποψήφιοι...
Και η αυξηση του αριθμού μεταναστών θα μεγαλώσει και άλλο την προσφορά ενώ η ζήτηση για εργαζόμενους βαίνει μειούμενη...
Και όχι, καμιά "αυστηρή" νομοθεσία ή επιπλέον φορολογία του κεφαλαίου δεν θα λύσει το πρόβλημα...
Δες τί συμβαίνει σε ελληνλάρες πτυχιούχους στον ιδιωτικό τομέα....

Ποιος σου εγγυάται ότι θα κάνουν οικογένειες ή ότι δεν θα στέλνουν λεφτά στην πατρίδα τους;
Και φυσικά δεν υπολόγισες κόστος για τις υποδομές υγείας, ασφάλειας, επιπλέον ανεργία, εγκληματικότητα, οικιστική υποβάθμιση ολόκληρων περιοχών και άλλα τινά...

Δεν είναι όλα ρόδινα Σκοτεινό Δωμάτιο...

Το σωστό όνομά μου είναι Σκοτεινός Θάλαμος.
Το υπογραμμισμένο δεν το καταλαβαίνω εκτός εάν είναι λάθος διατύπωση. Όταν λες αύξηση αριθμού μεταναστών εννοείς αυτούς που θα έχουν αποκτήσει ιθαγένεια ή χαρτιά ή άλλους που θα έρθουν;
Το bold είναι νομίζω άκυρο εντελώς. Μιλάμε για την απόκτηση κάποιων στοιχειωδών δικαιωμάτων σε κάποιους που τα δικαιούνται.
Κατά τα άλλα δεν έχω κάτι να προσθέσω γιατί εδώ και χρόνια τα ίδια συζητάμε.

'Οταν έγραψα για εφηβικές εκθέσεις...
Μπράβο. Μήπως να έδινες και μια απάντηση;

Γράψε σε παρακαλώ αν θες απλά την δική σου άποψη χωρίς χαρακτηρισμούς και με όποιο τρόπο γουστάρεις.. Παιδικό αναγνωστικό, εφηβική έκθεση, πανεμιστημιακή διατριβή..
Εντωμεταξύ έχουν μεσολαβήσει ένα σωρό μηνύματα σχετικά με την Ισπανία. Δε νομίζω να διαβάζεις μόνο τα δικά μου..

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

και?

και τι κατάλαβες τώρα ρε κωλοχαρακτήρα?

όλη μέρα βρίζεις για να δώσεις μια απάντηση στις 12:30 τα μεσάνυχτα!

να σου πω κι ευχαριστώ θες ρε αρχίδι?

άι στα διάλα ρε μαλάκα! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΡΕ ΜΕ ΨΕΥΤΕΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΥΣ ΠΛΕΥΡΗΔΕΣ ?

ζήτα βοήθεια από παντού κωλοτρυπίδα!

ΟΥΣΤ! γαμημένη πουστράκλα! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ζήτα βοήθεια από παντού κωλοτρυπίδα!

ΟΥΣΤ! γαμημένη πουστράκλα! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ [size=18pt]ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ [/size]

Στις εκλογές της 13ης Ιουνίου 2004,τις έξι έδρες που αναλογούν στην Δημοκρατία, διεκδίκησαν 9 συνδυασμοί, κομματικοί ή άλλοι, και 7 μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι. Ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων που διεκδίκησαν τις έξι έδρες ήταν 59, [size=18pt]μεταξύ των οποίων ήταν και ένας Τουρκοκύπριος υποψήφιος.[/size] Δεν είχαμε κανένα Κοινοτικό εκλογές ως υποψήφιο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το σωστό όνομά μου είναι Σκοτεινός Θάλαμος.
Το υπογραμμισμένο δεν το καταλαβαίνω εκτός εάν είναι λάθος διατύπωση. Όταν λες αύξηση αριθμού μεταναστών εννοείς αυτούς που θα έχουν αποκτήσει ιθαγένεια ή χαρτιά ή άλλους που θα έρθουν;
Το bold είναι νομίζω άκυρο εντελώς. Μιλάμε για την απόκτηση κάποιων στοιχειωδών δικαιωμάτων σε κάποιους που τα δικαιούνται.
Κατά τα άλλα δεν έχω κάτι να προσθέσω γιατί εδώ και χρόνια τα ίδια συζητάμε.

Νομίζω ήταν σαφές αυτό που έγραψα...Ας το επαναδιατυπωσω: Ο αριθμός των μεταναστών αυξάνεται ενώ ο αριθμός των θέσεων εργασίας μένει στάσιμος ή μειώνεται...Αυτό εκτοξεύει την ανεργία, ιδίως σε επαγγέλματα που απασχολούνται κυρίως μετανάστες...
Η δυνατότητα απόκτησης χαρτιών και πολύ περισσότερο η δυνατότητα απόκτησης ελληνικής (και άρα και ευρωπαϊκλης) υπηκοότητας θα συμβάλλει στην αύξηση της μετανάστευσης και έτσι και στην αύξηση της ανεργίας και την επιδείνωση των όρων διαβίωσης των ήδη υπαρχόντων μεταναστών, ανεξαρτήτως αν έχουν χαρτια ή υπηκοότητα...
Στη Γαλλία, μετανάστες 2ης και 3ης γενιάς ψηφίζουν Λεπεν ή Σαρκοζύ ακριβώς για να περιοριστεί η μεταναστευτική ροή καθότι είναι οι πρώτοι που θίγονται...Είναι άραγε ξενόφοβοι ή ρατσιστές;

Όσο για την εγκληματικότητα και οικιστική υποβάθμιση ολόκληρων περιοχών, οι στατιστικές και η εικόνα ολόκληρων περιοχών μάλλον σε διαψεύδουν...
Τέλος, η χορήγηση υπηκοότητας δεν είναι "στοιχειώδες δικαίωμα" σε κανένα δίκαιο ή διεθνή συνθήκη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ΚΙ ΑΛΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ [size=18pt]ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ [/size]

Τουρκοκύπριοι εκλογείς
[size=18pt]
Οι Τουρκοκύπριοι εκλογείς που διαμένουν στις κατεχόμενες περιοχές των επαρχιών Λευκωσίας, Αμμοχώστου, Κερύνειας και Λάρνακας θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στα πιο κάτω εκλογικά κέντρα, στα οποία έχουν κατανεμηθεί και Ελληνοκύπριοι εκλογείς που διαμένουν στην περιοχή:
[/size]

Λευκωσία Δημοτικό Σχολείο Αστρομερίτη Κέντρο Δ’ (Διαμέρισμα Μόρφου), Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα Κέντρο Α’ (Υπόλοιπη επ. Λευκωσίας), Αμμόχωστος Δημοτικό Σχολείο Αχερίτου Κέντρο Γ’, Κερύνεια Γυμνάσιο Αγίου Δομετίου Κέντρο Α’, Λάρνακα Δημοτικό Σχολείο Πύλας Κέντρο Α’.

Οι Τουρκοκύπριοι εκλογείς που διαμένουν στις ελεύθερες περιοχές, καθώς επίσης οι Κοινοτικοί εκλογείς, έχουν κατανεμηθεί σε εκλογικά κέντρα με βάση τη διαμονή τους.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ [size=18pt]ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ [/size]

Στις εκλογές της 13ης Ιουνίου 2004,τις έξι έδρες που αναλογούν στην Δημοκρατία, διεκδίκησαν 9 συνδυασμοί, κομματικοί ή άλλοι, και 7 μεμονωμένοι ανεξάρτητοι υποψήφιοι. Ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων που διεκδίκησαν τις έξι έδρες ήταν 59, [size=18pt]μεταξύ των οποίων ήταν και ένας Τουρκοκύπριος υποψήφιος.[/size] Δεν είχαμε κανένα Κοινοτικό εκλογές ως υποψήφιο.

ωραία! λαμπρά!

τα χάπια σου τα πήρες να ηρεμήσεις λίγο ή ακόμα για τις εκλογές στην Τσίπρον θα μας λες!
και είσαι και ανεπιθύμητος πανάθεμά σε!
άντε! φτάνει τόσο σπαμ!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΤΡΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
[size=18pt]
ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ
[/size]

βρες ένα μου ποστ που το υποστηρίζω αυτό ρε!

απλά ρώτησα ρε μαλέα! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

[size=18pt]
ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ
[/size]

τι τσογλαναράς είναι τούτος ρε! :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

φτάνει το σπαμ ρε!

καθηστερημένος είσαι και συ ρε τσιπριόπουλε? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

βρες ένα μου ποστ που το υποστηρίζω αυτό ρε!

απλά ρώτησα ρε μαλέα! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΠΕΡΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ

[size=18pt]ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ[/size]

[size=18pt]Υ.Γ. οι τουρκοκύπριοι ψηφίζουν στην ελληνική πλευρά ρε λαχανοντολμά?
ή έτσι τα πετάς μόνο λόγω έλλειψης οξυγόνου απ τον εγκέφαλό σου?
[/size]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ..

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

[move][size=18pt][/size]ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ[/move]

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΣΠΕΡΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ

[size=18pt]ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ[/size]

Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ..

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

[move][size=18pt][/size]ΨΕΥΤΗ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ[/move]

Τα ερωτηματικά τα βλέπεις δίπλα ρε λαχανοντολμά?

αλλά πες μου ότι ήθελες να σε αποκαλέσω σαρμαδάκι και γι αυτό τα πήρες?

(έχεις άλλο ποστ για το κατηγορητήριο ή αυτό είναι όλο?)

άντε ψώφα κοιμήσου τώρα!

όσο για σπέρμα δεν αντιλέγω! έχουν οι σενεγαλέζοι που σε γαμάνε μπόλικο! :birdman:

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Νομίζω ήταν σαφές αυτό που έγραψα...Ας το επαναδιατυπωσω: Ο αριθμός των μεταναστών αυξάνεται ενώ ο αριθμός των θέσεων εργασίας μένει στάσιμος ή μειώνεται...Αυτό εκτοξεύει την ανεργία, ιδίως σε επαγγέλματα που απασχολούνται κυρίως μετανάστες...
Η δυνατότητα απόκτησης χαρτιών και πολύ περισσότερο η δυνατότητα απόκτησης ελληνικής (και άρα και ευρωπαϊκλης) υπηκοότητας θα συμβάλλει στην αύξηση της μετανάστευσης και έτσι και στην αύξηση της ανεργίας και την επιδείνωση των όρων διαβίωσης των ήδη υπαρχόντων μεταναστών, ανεξαρτήτως αν έχουν χαρτια ή υπηκοότητα...
Στη Γαλλία, μετανάστες 2ης και 3ης γενιάς ψηφίζουν Λεπεν ή Σαρκοζύ ακριβώς για να περιοριστεί η μεταναστευτική ροή καθότι είναι οι πρώτοι που θίγονται...Είναι άραγε ξενόφοβοι ή ρατσιστές;

Όσο για την εγκληματικότητα και οικιστική υποβάθμιση ολόκληρων περιοχών, οι στατιστικές και η εικόνα ολόκληρων περιοχών μάλλον σε διαψεύδουν...
Τέλος, η χορήγηση υπηκοότητας δεν είναι "στοιχειώδες δικαίωμα" σε κανένα δίκαιο ή διεθνή συνθήκη.

Μιλάμε για τρόπους να βελτιωθεί αυτή η εικόνα. Η νομιμοποίηση είναι ένας βασικός. Την σημερινή εικόνα όλοι την ξέρουμε.
Για το παράδειγμα της Γαλλίας το είπα κι εγώ με τα αντίστοιχα ελληνικά παραδείγματα χωρίς όμως να έχω στοιχεία. Απλά μου φαίνεται πιθανό ένα κομμάτι τους να ψηφίζει έτσι. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν πρέπει να νομιμοποιηθούν.
Η δυνατότητα απόκτησης υπηκοότητας στην Ευρώπη δε νομίζω ότι αποτελεί και τόσο άμεσο στόχο τελικά για κανένα που φεύγει από τη χώρα του κυνηγημένος για να μη σκοτωθεί ή γιατί είναι απλά τυχοδιώκτης.. Ακόμα και ο ΓΑΠ βλέπεις ότι βάζει αρκετά αυστηρά κριτήρια..

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η προϋπόθεση της προσκόμισης συστάσεων από 3 Έλληνες πολίτες που κατοικούν στον δήμο μόνιμης κατοικίας του αιτούντος ή συνδέονται επαγγελματικά μαζί του.
287796-MKO1.jpg

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η προϋπόθεση της προσκόμισης συστάσεων από 3 Έλληνες πολίτες που κατοικούν στον δήμο μόνιμης κατοικίας του αιτούντος ή συνδέονται επαγγελματικά μαζί του.
287796-MKO1.jpg

Τολμάς να υπονοείς ότι θα στηθεί φάμπρικα συστατικών επιστολών;

Ντροπή σου!

Υ/γραφο:Το Agora το είδες;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
287796-MKO1.jpg

μην τα λες έτσι ρε φίλε!

θα αρχίσουν να σε βρίζουν!

"ψεύτη,γκεμπελίσκε,φασίστα" κτλ κτλ!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like