1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Άντε καθηστερημένα!
ήρθε μοντ! σταματήστε το βρισίδι και τζάστε!
θες να τον γαμήσω κι αυτόν για πάρτη σου, ή να τον γαμήσω μόνο για πάρτη μου;
Άντε καθηστερημένα!
ήρθε μοντ! σταματήστε το βρισίδι και τζάστε!
φιλαράκι όπως είδες εδώ παίζουν μπάλα τα ανήλικα αγάμητα ακόμα, αγοράκια που ψάχνουν να βρουν τι είναι αυτό που ξεφυτρώνει ανάμεσα στα μπουτάκια τους!
έλα αργότερα με το συγκεκριμένο ποστ σου γιατί σηκώνει κουβέντα!
τον κηδεμόνα μου να τον φέρω;
καθηστερημένο, ρούφα τ αυγό σου! φτάνει τόσο!θελω να δω τωρα να σε γραψουν στα πελε τους ολοι, να μη σε κουοταρει κανεις ουτε να απανταει και να βγαζεις καπνους χαζουλη χαχαχαχαχαχαχ
Ναι, μάθε μας πολλά και ωραία πράγματα.
Και πες μας και για το au jus στον εγκέφαλο σου.
.. Αλλά αυτά που περιγράφεις δεν ακυρώνουν την παιδική έκθεσή μου όπου μίλησα για αποκλεισμό - απαξίωση - χλεύη.
Όταν ο αποκλεισμός είναι θεμελιωμένος εδώ και γενιές γίνεται συνείδηση, τρόπος ζωής και άμυνας.
Όταν σε απαξιώνουν και μάλιστα στο βασικότατο θέμα της πειθαρχίας και σε αντιμετωπίζουν σαν κάτι "άλλο" γιατί να κάτσεις να πειθαρχίσεις.
Όταν σε χλευάζουν για όλα τα παραπάνω ακόμα και μετά από χρόνια στο bou γιατί να ασχοληθείς;
Τέλος, δεν θεωρώ κακό να ψάχνει κάποιος πριν ποστάρει κάτι. Εγώ το κάνω συνήθως. Το θεωρώ μάλλον προσόν και καλό να το ακολουθούνε και πολλοί άλλοι. Αυτό που απεχθάνομαι είναι η ξερολίαση με χαρακτηριστική φράση του τύπου: Εγώ το ξέρω, ψάξε κι άμα το βρεις τα ξαναλέμε !
η ισπανία είναι μια ακόμη χώρα που ακολουθησε διαδικασία νομιμοποίησης όπως η ελλάς.
τα "ταπας" είναι ωραιότατα μεζεδάκια...
τα δοκίμασα εχθες το μεσημέρι...
κλαψτε τώρα μέχρι να βγει ο σαμαράς...
τα "ταπας" είναι ωραιότατα μεζεδάκια...
τα δοκίμασα εχθες το μεσημέρι...
Δεν συμφωνώ με τη νομιμοποίηση και "ελληνοποίηση" των μεταναστών !
Καλύτερα να πληρώνονται μάυρα, να μη δίνουν φόρους, εισφορές, ΙΚΑ,
, να μην πηγαίνουν στρατό,
να μη κανουν εδώ οικογένειες και υποχρεώσεις και να στέλνουν όλο το εισόδημα στις πατρίδες τους !
Υ/γραφο: Επαναλαμβάνω τη θέση μου, προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Ναι στην υπηκοότητα αλλά με αυστηρές προϋποθέσεις...Αν μη τί άλλο, οι πρώτοι που υποφέρουν από την αρθρόα εισορή είναι οι ήδη υπαρχοντες μετανάστες και οι φτωχοί έλληνες...'Οχι οι κάτοικοι εκάλης, διονύσου, βούλας και πανοράματος.
εγώ υποφέρω απο τους κατοίκουε του κέντρου.'Οχι οι κάτοικοι εκάλης, διονύσου, βούλας και πανοράματος.
ποιος μέγραψε ρε κωλοτρυπίδη?πως σου φανηκε που σε γραψανε ολοι σταρχιδια τους οπως προειπα?
εγώ υποφέρω απο τους κατοίκουε του κέντρου.
τι να κάνω;
να τους αφαιρέσω την ιθαγένεια;
ποιος μέγραψε ρε κωλοτρυπίδη?
μήπως έκλασες μέντες με τον μοντ?
ρε τον καθηστερημένο που μου ξύνεται συνέχεια!
δεν γαμάω καθηστερημένα πουστράκια ρε λέμε!
κλάααααααααααααααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
εγω υποφερω απο ολους. Δε θελω κανεναν.
οκ μονο μια ελληνοαμερικανα μιλφαρα που μενει παρακατω και γαμιεται τσαμπιονς
εσύ σαν καθηστερημένο λογικό είναι να υποφέρεις απ όλους!
ξέρουμε το δράμα σου! κλείσε τον υπολογιστή γιατί ανεβάζει την κατανάλωση ψυχοφαρμάκων και άσε τους γιατρούς να σου κάνουν τα ηλεκτροσόκ σου με την ησυχία τους!
μάλλον σε τρελαίνει το στυλ μου γιατί όλο στ αρχίδια μου ξύνεσαι!οταν (δηλαδη ΠΟΤΕ) αποκτησεις δικο σου στυλ και δε παπαγαλιζεις των αλλων τα ξαναλεμε. Κακομοιρη