Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλαράκι όπως είδες εδώ παίζουν μπάλα τα ανήλικα αγάμητα ακόμα, αγοράκια που ψάχνουν να βρουν τι είναι αυτό που ξεφυτρώνει ανάμεσα στα μπουτάκια τους!

έλα αργότερα με το συγκεκριμένο ποστ σου γιατί σηκώνει κουβέντα!

τον κηδεμόνα μου να τον φέρω;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
θελω να δω τωρα να σε γραψουν στα πελε τους ολοι, να μη σε κουοταρει κανεις ουτε να απανταει και να βγαζεις καπνους χαζουλη χαχαχαχαχαχαχ
καθηστερημένο, ρούφα τ αυγό σου! φτάνει τόσο!
παίξε με τα πλέιμομπιλ τώρα και βγάλε το σκασμό.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ο ΠΠ γενικότερα πιάνει σωστά το ζήτημα, για τα αίτια κλπ. Ωστόσο το ζήτημα χρειάζεται ορισμένες εξειδικεύσεις.

Πρώτον γενικότερα η μετανάστευση επιτελεί συντηρητικές λειτουργίες κατεξοχήν.
α) στις χώρες προέλευσης, καθώς έτσι, "αποσυμπιέζεται" η κοινωνία και διατηρείται η " θερμοκρασία" σταθερή και το καθεστώς ακλόνητο. Το ίδιο γινόταν και στην Ελλάδα το 50 και το 60. Στέλνεις τους περισσευούμενους, διότι μπορεί να σου διαλύσουν συθέμελα το οικοδόμημα.

β) στις χώρες υποδοχής, πρώτον πέφτει κατά πολύ ο εργατικός μισθός- συν όλα τα δικαιώματα ασφαλιστικά, κοινωνικά κλπ. Ειδικά δε αν όπως κάνει και η Ελλάδα, κλείνει παράλληλα το δρόμο στην είσοδο ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ επίσης, εκτός από εργατικό δυναμικό. Είναι φανερό ότι όσο περισσότεροι κεφαλαιοκράτες υπάρχουν, ευνοούνται οι συνθήκες ανταγωνισμού μεταξύ τους. Το κεφάλαιο, σε όσο πιο ανταγωνιστικές συνθήκες δρα, τόσο περισσότερο αποδυναμώνεται προς όφελος φυσικά της εργατικής τάξης. Αντίθετα, όταν διατηρείται μονοπωλιακό, ή ολιγοπωλιακό, τότε αποθρασύνεται εντελώς.

Επίσης, εντείνονται τα εθνικορατσιστικά ανακλαστικά των ντόπιων στις χώρες υποδοχής. Όσο και λεκτικά ή και νομικά ακόμη να καταδικάζονται αυτά τα φαινόμενα, οι πλατιές μάζες βιώνουν διαφορετικά άμεσα, αυτό το φαινόμενο και έτσι μπορούν να το εκφράσουν. Το να το αλλάξουν, δεν είναι θέμα ούτε επιβολής, ούτε λεκτικών παρεμβάσεων, αλλά βαθιών ζυμώσεων και αλλαγών των συνθηκών, οι οποίες συντελούνται μακροχρόνια...

Βεβαίως ο κάθε ένας μετανάστης χωριστά, "Βρίσκει στον ήλιο μοίρα", κατοθρώνει να επιβιώσει. Εδώ λοιπόν καλλιεργείται και η αντίληψη, ενός ατομισμού. Που λέει " το τομάρι μου και όλα τα άλλα δε με νοιάζουν". Αναπτύσεται λοιπόν πρώτον αδιαφορία για τα συμβαίνοντα στην χώρα προέλευσης, δεύτερον, επιφυλακτικότητα, με τα χρόνια σε νεοεισερχόμενους μετανάστες στη χώρα υποδοχής. Το μεγάλο ρήγμα δεν είναι "ντόπιο-μετανάστες". Αλλά το πολύ πιο έντονο, είναι " παλιοί-νέοι μετανάστες". Σου λέει ο άλλος εγώ έφυγα για καλύτερες συνθήκες, δεν θέλω να βρω χειρότερες.

Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι η αφομοίωση και ένταξη μεταναστών σε μια χώρα υποδοχής. Αλλά η πάλη στις χώρες προέλευσης, για πρόοοδο, κοινωνική δικαιοσύνη και υλική και πνευματική ανάπτυξη. Η μετανάστευση, δρα ως η βαλβίδα αποσυμπίεσης για τα καθεστώτα εκεί. Ωστόσο δίχως τη βαλβίδα αυτή, είναι σίγουρο ότι το "καζάνι θα εκραγεί".

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μπουρδελο η κατασταση  :grin:

ας σας κανω μερικα ερωτηματα τοτε η ελλαδα συμετυχε και βοηθησε την ΗΠΑ  na κανει τον πολεμο στο αφγανισταν, διαθεσε στρατιωτικες δυναμεις και στηριξε την αποφαση στα ηνωμενα εθνη! στο αφγανισταν τωρα υπαρχει πολεμος και τρομοκρατια φυσικο ειναι οι πολιτες τους να προσπαθουν να φυγουν

αφου συμετυχατε σε αυτα τα σχεδια σαν χωρα πες... τοτε δεν εχεις καπια ευθηνη για αυτον τον πολεμο αμα τους στειλεις πισο και πεθανουν μεσα στην εμπολεμη ζωνη δεν θα εχεις διπλη ευθυνη???

επισεις γιατι ατομα που γενηθηκανε στην ελλεδα μεγαλωσαν στην ελλεδα δεν ξερουν αλλη χωρα και νιωθουν ελληνες.. να μην γινουν ελληνες??  εχουν τις ιδιες υποχρεωσεις αλλα ζητουν και τα ιδια δικαιωματα!!

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
.. Αλλά αυτά που περιγράφεις δεν ακυρώνουν την παιδική έκθεσή μου όπου μίλησα για αποκλεισμό - απαξίωση - χλεύη.
Όταν ο αποκλεισμός είναι θεμελιωμένος εδώ και γενιές γίνεται συνείδηση, τρόπος ζωής και άμυνας.
Όταν σε απαξιώνουν και μάλιστα στο βασικότατο θέμα της πειθαρχίας και σε αντιμετωπίζουν σαν κάτι "άλλο" γιατί να κάτσεις να πειθαρχίσεις.
Όταν σε χλευάζουν για όλα τα παραπάνω ακόμα και μετά από χρόνια στο bou γιατί να ασχοληθείς;

'Οταν έγραψα για εφηβικές εκθέσεις...

Τέλος, δεν θεωρώ κακό να ψάχνει κάποιος πριν ποστάρει κάτι. Εγώ το κάνω συνήθως. Το θεωρώ μάλλον προσόν και καλό να το ακολουθούνε και πολλοί άλλοι. Αυτό που απεχθάνομαι είναι η ξερολίαση με χαρακτηριστική φράση του τύπου: Εγώ το ξέρω, ψάξε κι άμα το βρεις τα ξαναλέμε !

Μπράβο. Μήπως να έδινες και μια απάντηση;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

η ισπανία είναι μια ακόμη χώρα που ακολουθησε διαδικασία νομιμοποίησης όπως η ελλάς.
τα "ταπας" είναι ωραιότατα μεζεδάκια...
τα δοκίμασα εχθες το μεσημέρι...

κλαψτε τώρα μέχρι να βγει ο σαμαράς...

Η ισπανία έχει 20% ανεργία και μάλιστα με καλύτερους οικονομικούς δείκτες απ' ό,τι η Ελλάδα, με βαρεια βιομηχανία και άλλες προσβάσεις...
Πάμε παρακάτω...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν συμφωνώ με τη νομιμοποίηση και "ελληνοποίηση" των μεταναστών !

Ποτέ δεν είναι αργά να συνειδητοποιήσεις την αλήθεια (πλάκα κάνω, όπως και εσύ! )

Καλύτερα να πληρώνονται μάυρα, να μη δίνουν φόρους, εισφορές, ΙΚΑ,

Όπως και εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες πάππου προς πάππου ας πούμε;
Τα χαρτιά δεν σου εξασφαλίζουν κανένα δικαίωμα όταν για μια θέση υπάρχουν 10 υποψήφιοι...
Και η αυξηση του αριθμού μεταναστών θα μεγαλώσει και άλλο την προσφορά ενώ η ζήτηση για εργαζόμενους βαίνει μειούμενη...
Και όχι, καμιά "αυστηρή" νομοθεσία ή επιπλέον φορολογία του κεφαλαίου δεν θα λύσει το πρόβλημα...
Δες τί συμβαίνει σε ελληνλάρες πτυχιούχους στον ιδιωτικό τομέα....

, να μην πηγαίνουν στρατό,

Φαντάζομαι απο τώρα αντιπαράθεση τάγματος πάκηδων με τουρκους...Θα πολεμήσουν πριν ή μετά την προσευχή στον Αλλάχ....
Ή όταν οι έλληνες λουφάρουμε συστηματικά αυτοί θα θυσιαστούν υπέρ βωμών και εστιών...
Άσε που έξω από κάθε μονάδα θα στήσει παραμάγαζο κάποια ΜΚΟ να δει αν τρώνε καμια αγγαρεία παραπάνω...

να μη κανουν εδώ οικογένειες και υποχρεώσεις και να στέλνουν όλο το εισόδημα στις πατρίδες τους !

Ποιος σου εγγυάται ότι θα κάνουν οικογένειες ή ότι δεν θα στέλνουν λεφτά στην πατρίδα τους;
Και φυσικά δεν υπολόγισες κόστος για τις υποδομές υγείας, ασφάλειας, επιπλέον ανεργία, εγκληματικότητα, οικιστική υποβάθμιση ολόκληρων περιοχών και άλλα τινά...

Δεν είναι όλα ρόδινα Σκοτεινό Δωμάτιο...

Δεν σου λέω να συμφωνήσεις μαζί μου αλλά τουλάχιστον αναγνώρισε ότι η μετανάστευση είναι αρκετά πολύπλοκο ζήτημα για να επιλυθεί με ιδεοληψίες των μεν και των δε...

Υ/γραφο: Επαναλαμβάνω τη θέση μου, προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Ναι στην υπηκοότητα αλλά με αυστηρές προϋποθέσεις...Αν μη τί άλλο, οι πρώτοι που υποφέρουν από την αρθρόα εισορή είναι οι ήδη υπαρχοντες μετανάστες και οι φτωχοί έλληνες...'Οχι οι κάτοικοι εκάλης, διονύσου, βούλας και πανοράματος.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Υ/γραφο: Επαναλαμβάνω τη θέση μου, προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Ναι στην υπηκοότητα αλλά με αυστηρές προϋποθέσεις...Αν μη τί άλλο, οι πρώτοι που υποφέρουν από την αρθρόα εισορή είναι οι ήδη υπαρχοντες μετανάστες και οι φτωχοί έλληνες...'Οχι οι κάτοικοι εκάλης, διονύσου, βούλας και πανοράματος.
  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
πως σου φανηκε που σε γραψανε ολοι σταρχιδια τους οπως προειπα?
ποιος μέγραψε ρε κωλοτρυπίδη?

μήπως έκλασες μέντες με τον μοντ?

ρε τον καθηστερημένο που μου ξύνεται συνέχεια!

δεν γαμάω καθηστερημένα πουστράκια ρε λέμε!

κλάααααααααααααααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγώ υποφέρω απο τους κατοίκουε του κέντρου.
τι να κάνω;
να τους αφαιρέσω την ιθαγένεια;

εγω υποφερω απο ολους. Δε θελω κανεναν.

οκ μονο μια ελληνοαμερικανα μιλφαρα που μενει παρακατω και γαμιεται τσαμπιονς  :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ποιος μέγραψε ρε κωλοτρυπίδη?

μήπως έκλασες μέντες με τον μοντ?

ρε τον καθηστερημένο που μου ξύνεται συνέχεια!

δεν γαμάω καθηστερημένα πουστράκια ρε λέμε!

κλάααααααααααααααααααααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

οταν (δηλαδη ΠΟΤΕ) αποκτησεις δικο σου στυλ και δε παπαγαλιζεις των αλλων τα ξαναλεμε. Κακομοιρη

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
εγω υποφερω απο ολους. Δε θελω κανεναν.

οκ μονο μια ελληνοαμερικανα μιλφαρα που μενει παρακατω και γαμιεται τσαμπιονς  :rockon:

εσύ σαν καθηστερημένο λογικό είναι να υποφέρεις απ όλους!

ξέρουμε το δράμα σου! κλείσε τον υπολογιστή γιατί ανεβάζει την κατανάλωση ψυχοφαρμάκων και άσε τους γιατρούς να σου κάνουν τα ηλεκτροσόκ σου με την ησυχία τους! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσύ σαν καθηστερημένο λογικό είναι να υποφέρεις απ όλους!

ξέρουμε το δράμα σου! κλείσε τον υπολογιστή γιατί ανεβάζει την κατανάλωση ψυχοφαρμάκων και άσε τους γιατρούς να σου κάνουν τα ηλεκτροσόκ σου με την ησυχία τους! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μαλάκα καθΥστερημένο.
έλεος.
η σημαία σε μάρανε.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
οταν (δηλαδη ΠΟΤΕ) αποκτησεις δικο σου στυλ και δε παπαγαλιζεις των αλλων τα ξαναλεμε. Κακομοιρη
μάλλον σε τρελαίνει το στυλ μου γιατί όλο στ αρχίδια μου ξύνεσαι!

φουκαριάρη!

δεν γαμάω πουστράκια όμως!

ούτε ψευτομπατσάκια που παπαγαλίζουν στο φόρουμ τις μαλακιες των άλλων και...

κλάνουν μέντες στο τσατ από γκόμενες!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom