Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 158K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

Επισκέπτης
δεν υπάρχει μαλάκα ειναι ΤΡΕΛΛΟ ΠΟΥΛΕΝ.
είχε δίκιο τελικά ο πάπιας που κόλλησε μαζί του.
τρελλό παίγνιο λέμε....

αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

Και νομίζει ότι βουλώνει και στόματα με ασυναρτησίες......ποιος φιρδημιγδης λέμε τώρα!

όλοι το ίδιο λέτε ρε κότες!

μην ασχολείστε-μην ασχολείστε, αλλά όλοι μαζί σκάτε μύτη και την πέφτετε!

τόσο άνδρακλες βγάζει η αριστερά ρε?
μόνο ψευτομαγκιές και μπινελίκια σε τσούρμο παράταξη?

ΧΟΥ ΡΕ ΨΟΦΙΟΙ!
Θρήσκος δεν είμαι αλλά δεν κλέβω κι εκκλησίες,άσε που δε μπορώ και την παπαρολογία.

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πάντως Τζιμάκο, τέτοια ομαδικά παρτουζώματα σε συνοδοιπόρους σου έχουν καταλήξει σε διαγραφή θέματος, αυτομπάν και αναγέννηση με νέο nick και άλλο τρόπο γραφής..
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να διαγραφείς κι εσύ και το παρόν άκυρο θέμα αν και φοβάμαι πως μαζί σου η προσπάθεια θα καταλήξει μια εξερεύνηση στα όρια της αξιοπρέπειας..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έβγαλε κι άλλον η σύγχρονη Ελλάδα αλ΄λα δεν τα κατάφερε τελικά και τόσκασε στας Ευρώπας!

27.500 μαλακίες!

35 μηνύματα τη μέρα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Τον έχουν χύσει όλοι κι αυτός νομίζει ότι είναι στο Άμστερνταμ και ψιλοβρέχει!

επί 3+ χρόνια!

Έλεος ρε μαλάκα!

τόσο πολύ σ αρέσει το χύσιμο στη μάπα σου?

χαχαχααχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχα!

αδερφέ εγώ μαζί σου είμαι

βάστα γερά αγόρι μου...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.

ΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

περσονα βαλτα στο κωλο σου τα χιλιαδες ποστ, μεταλλιο στο μπουρδελα δε παιρνεις. Εδω ποσταρε η γυναικα του τζεημι απο το λογαριασμο ΤΟΥ οτι του δινει χαρτζηλικι του ανεπροκοφτου για χρονια γιατι ειναι αχρηστος χαχαχαχαχχα

beat that mothafucka hahahahahahahaahahhahahahaha

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βλέπεις νάχω κάναν άλλο? σε σένα κωλοστρίφονται όλες οι κατσαρίδες!

Γιατί άραγε?

και επίσης γιατί γλείφουν εκεί που έφτυναν? :think: :think: :think:

μην ακούς κανένα σου λέω..
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Και νομίζει ότι βουλώνει και στόματα με ασυναρτησίες......ποιος φιρδημιγδης λέμε τώρα!
Θρήσκος δεν είμαι αλλά δεν κλέβω κι εκκλησίες,άσε που δε μπορώ και την παπαρολογία.

ρε μαλακοπιτουρίδη!
απ τα πρώτα κόντρα μπασο είσαι που σιγοντάρουν όταν ο περσόνας κάνει τζέρτζελο!
τι μου το παίζεις τώρα παναγίτσα?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ετσι james για να μαθεις οταν μιλας για πολιτικα.... να μιλας με επιχιρειματα και χωρις ασυναρτησιες  

τωρα που ολοι μιλανε σαν εσενα εισαι στον τοιχο και περιμενεις  :zfuck: :zfuck:   :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσονα βαλτα στο κωλο σου τα χιλιαδες ποστ, μεταλλιο στο μπουρδελα δε παιρνεις. Εδω ποσταρε η γυναικα του τζεημι απο το λογαριασμο ΤΟΥ οτι του δινει χαρτζηλικι του ανεπροκοφτου για χρονια γιατι ειναι αχρηστος χαχαχαχαχχα

beat that mothafucka hahahahahahahaahahhahahahaha
ΘΑ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΩ ΚΙ ΑΥΤΗΝΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Πάντως Τζιμάκο, τέτοια ομαδικά παρτουζώματα σε συνοδοιπόρους σου έχουν καταλήξει σε διαγραφή θέματος, αυτομπάν και αναγέννηση με νέο nick και άλλο τρόπο γραφής..
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να διαγραφείς κι εσύ και το παρόν άκυρο θέμα αν και φοβάμαι πως μαζί σου η προσπάθεια θα καταλήξει μια εξερεύνηση στα όρια της αξιοπρέπειας..

για ποια αξιοπρέπεια μιλάς ρε φίλε?

ρωτάω κάτι και ο κομπλεξικός περσόνας αρχίζει μπινελίκια (σύνηθες φαινόμενο γι αυτό μια και έτσι αισθάνεται ότι είναι πιο άνδρας)

σκάει μύτη και ο καθηστερημένος έκτορας!
εσύ δηλ τι κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις?
το βουλώνεις και τους αφήνεις να λένε ότι μαλακία θέλουν?
τζέρτζελο δεν θέλουν?θα πάρουν και τζερτζελιάρικες απαντήσεις!
αν έχουν λόγο και επιχειρήματα (που δεν έχουν όπως βλέπεις) θα προχωρήσει η κουβέντα.

Αλλά σε ΜΑΛΑΚΕΣ έχω μάθει να απαντάω όπως τους αξίζει!
μπορεί να είμαι και λάθος.

Επισκέπτης
ρε μαλακοπιτουρίδη!
απ τα πρώτα κόντρα μπασο είσαι που σιγοντάρουν όταν ο περσόνας κάνει τζέρτζελο είσαι!
τι μου το παίζεις τώρα παναγίτσα?

Καλά μαλάκα ότι πεις..
Με τον περσόνα μαλάκα μου έχουμε ρίξει γερά πεσίματα ΄στο μεταξύ μας αλλά είχαμε και να πούμε...όχι αρλούμπες.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Νομιζω οτι ενας απο τους λογους που το ΠΑΣΟΚ κατεθεσε αυτο το νομοσχεδιο
ειναι για να διωξει στην Ευρωπη τους μεταναστες. Το θεμα ειναι ομως οτι θα αποτελεσουμε
πολο ελξης των απανταχου λαθρομεταναστων.
Θα ηταν καλυτερο να ελεγε το νομοσχεδιο τουλαχιστον 10-15 χρονια νομιμης παραμονης,
μονο στην περιπτωση οπου δεν υπηρξε παρανομη εισοδος και ουτε μια μερα στη χωρα χωρις αδεια.
Επισης να εξεταζονταν οι παρανομες και αγορασμενες αδειες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ετσι james για να μαθεις οταν μιλας για πολιτικα.... να μιλας με επιχιρειματα και χωρις ασυναρτησιες  

τωρα που ολοι μιλανε σαν εσενα εισαι στον τοιχο και περιμενεις  :zfuck: :zfuck:   :2funny:

κατσε θα πιασει και τα ποδοσφαιρικα σε λιγο ο τζεημι. Θα σου εξηγησει με λογικη πως η παρακατω εικονα ειναι για ντριπλαρισμα

fail-kid-ball%5B2%5D.jpg

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

οι "όλοι" όπως λες είναι οι "συγκεκριμένοι" μαλάκες που κάνουν τζέρτζελο σε όλα τα θρεντς!

είτε είναι πολιτικά, είτε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο!
οπότε άσε τις νουθεσίες και δεν μ ενοχλούν έτσι κι αλλιώς!Γραμμένους τους έχω και περιμένω να σκάσουν μύτη και 2-3 μαλάκες ακόμα να συμπληρωθεί το γκρουπ.

Πάντως αρχιδάκια, ότι κι αν λέτε τον ΠΠ δεν τον φτάνετε ούτε στο μικρό σας δαχτυλάκι!

βριζόμαστε, χτυπιομαστε αλλά λέμε και 5 κουβέντες που βγάζουν νόημα!

εσείς ρε χαβούζες, ούτε να πείτε δύο σειρές σωστά δεν μπορείτε γι αυτό και έχετε θεοποιήσει τον αρχιμαλάκα περσόνα που γράφει 3.
κι ας είναι και μαλακίες!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Καλώς τον περσόνα! Λοιπόν ... το πάρτυ αρχινάει :P Γκεστ που-σταρ η λουγκρίτσα- περσονίτσα! Λοιπόν πάμε!

Έλεγες χθες ότι για να γίνεις ισχυρός και μάγκας, γίνε όπως οι Η.Π.Α. κάνε την Ε.Ε. θες ένωση και όχι διασπάσεις κλπ. Σωστός και ωραίος.

Όμως ρε μαλέα, καμενίδη, πως θα κάνω ομάδα τσου-λου? με το να αγοράσω παίχτες από το τοπικό. Μέθοδο δε θα ακολουθήσω? Με τι προπονητικό κέντρο? Με το ξερό? Σε τι υποδομές?

Σειρά και τάιμινγκ δεν έχουν τα πράγματα? Πρώτα στρώνεσαι, φτιάχνεις, συμμαζεύεσαι. Μετά κοιτάς να πάρεις μπρος. Μετά κοιτάς να το σταθερποιήσεις. Ύστερα κοιτάς , για να το διατηρήσεις ζωντανό, να το ανανεώνεις καταλλήλως.

Το να είμαστε ακόμη εμείς πακιστάν και μπαγκλαντές, και να ανοίξεσαι, δεν κάνεις τίποτα. Ούτε εσύ ούτε και οι άλλοι.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ειναι για να διωξει στην Ευρωπη τους μεταναστες. Το θεμα ειναι ομως οτι θα αποτελεσουμε
Θα ηταν καλυτερο να ελεγε το νομοσχεδιο τουλαχιστον 10-15 χρονια νομιμης παραμονης,
μονο στην περιπτωση οπου δεν υπηρξε παρανομη εισοδος και ουτε μια μερα στη χωρα χωρις αδεια.

φιλαράκι όπως είδες εδώ παίζουν μπάλα τα ανήλικα αγάμητα ακόμα, αγοράκια που ψάχνουν να βρουν τι είναι αυτό που ξεφυτρώνει ανάμεσα στα μπουτάκια τους!

έλα αργότερα με το συγκεκριμένο ποστ σου γιατί σηκώνει κουβέντα!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το σκεπτικο της αποφασης θα'χε ενδιαφερον να αναλυθει...
γιατι το <<σεβασμος στα ανθρωπινα δικαιωματα>>,του τζεφρι ειναι ατοπο,καθως η ιθαγενεια δεν ειναι δικαιωμα...
προσωπικα θεωρω πως το προηγουμενο νομοσχεδιο ηταν σε σωστη κατευθυνση..με καποιες τροποποιησεις(π.χ.για τα παιδια υποχρεωτικη η δευτεροβαθμια εκπαιδευση κλπ)και αλλες εκσυγχρονιστικες παρεμβασεις,θα'ταν ενα νομοσχεδιο πιο ρεαλιστικο και αρκετα πιο προσαρμοσμενο στις ιδιαιτεροτητες της χωρας(ακτογραμμη,συνορα κλπ)...
το νομοσχεδιο που προκειται να ψηφιστει εχει πολλα σημεια προς αμφισβητηση,γεγονος που αποδειχτηκε περιτρανα απο τις τροποποιησεις που οι ιδιοι κανανε πριν φτασει στη βουλη...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Άντε καθηστερημένα!

ήρθε μοντ! σταματήστε το βρισίδι και τζάστε! :badair: :badair: :badair:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Άντε καθηστερημένα!

ήρθε μοντ! σταματήστε το βρισίδι και τζάστε! :badair: :badair: :badair:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θελω να δω τωρα να σε γραψουν στα πελε τους ολοι, να μη σε κουοταρει κανεις ουτε να απανταει και να βγαζεις καπνους χαζουλη χαχαχαχαχαχαχ

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom