Ποιες ταμπελίτσες ρε ίσιε;
Η (αρνητική) κριτική σε μια άποψη είναι "ταμπελίτσα";
Τα περί ξενοφοβίας και ρατσισμού μάλλον είναι αποκυήματα της φαντασίας μου τότε...
Αγαπητε ισιε,ανθρωπε μου τι κανει νιαου νιαου?
Χεστηκανε οι αριστεροι για τα ανθρωπινα δικαιωματα και για τα εργατικα προνομια!
Αλλοι ειναι οι λογοι! Δεν ειναι προφανεις? Γιατι μας παει πιπα κωλο η Ευρωπη? επειδη εχουμε ξαφνικα χρεος?περισυ δεν ειχαμε ναπουμε η δεν τοξεραν? ή μηπως γιατι η Ελλαδα ειναι η μονη χωρα που επιχειρει παραυτα να αλλοιωσει των Ευρωπαϊκο πληθυσμο?
Ολα τα αλλα που λενε οι επαγγελματιες υπερασπιστες των απανταχου εξαθλιωμενων ειναι παραμυθακια της χαλιμας!Υπαλληλακια ειναι και δαυτοι!
Δεν ξέρω αν είναι υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες ή εθελοντές...
Το σίγουρο είναι ότι η αρθρόα εισροή μεταναστών δεν αντιμετωπίζεται με το να τους δίνεις "χαρτιά"...
Όσον αφορά στα εργασιακά δικαιώματα, αν για μια θέση εργασίας υπάρχουν 10 υποψήφιοι, είναι προφανές ποιες θα είναι οι αμοιβές και τα εργασιακά δικαιώματα που θα διαμορφώσει ο αμείλικτος νόμος της προσφοράς και της ζήτησης...Και για να μην πάμε μακρυά, ρίχτε μια ματιά στις συνθήκες που δουλεύουν έλληνες πάππου προς πάππο πτυχιούχοι...Γιατί; Είπαμε, λίγες θέσεις, ΄πολλοί υποψήφιοι...
Για τα δε πολιτικά δικαιώματα, εκτός από τις φάμπρικες ελληνοποίησης που θα επεκταθούν, θα έχουμε απλά και άλλες στρατιές κατευθυνόμενων ψηφοφόρων, ακόμη πιο ευάλωτων σε υποσχέσεις και εκβιασμούς...
Απλό είναι και αυτό, αρκεί να μην έχεις ιδεοληψίες.