Νέα

Θέλουμε Δημοψήφισμα για τη Λαθρομετανάστευση και το θέλουμε ΤΩΡΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GrP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να φύγους οι παράνομοι μετανάστες απο την Ελλάδα άμεσα!

• Ναι

Ψήφοι: 97 92,4%
  • Όχι

Ψήφοι: 8 7,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ας πούμε ότι δεν έχω λεξικάκι και σου ζητάω να μου εξηγήσεις εσύ..
Πως θα όριζες ένα νόμιμο μετανάστη και πως ένα λαθρομετανάστη.
Αναζήτηση για: λαθρομεταναστης
1 εγγραφή << Πρώτο < Προηγούμενο Επόμενο > Τελευταίο >>  

λαθρομετανάστης ο [laθrometanástis] Ο10 θηλ. λαθρομετανάστρια [laθrometanástria] Ο27 : αυτός που μεταναστεύει λαθραία σε μια άλλη χώρα, που δεν ακολουθεί τις νόμιμες διαδικασίες μετανάστευσης.
[λόγ. λαθρο- + μετανάστης· λόγ. λαθρομετανάσ(της) -τρια]

< Προηγούμενο   [1]   Επόμενο > Μετάβαση στη σελίδα:  Βρες

Με κουραζει που κανετε μερικοι οτι δεν καταλαβαινετε!!! Ολα τα γνωριζετε κατα τα αλλα, πλην της εννοιας των λεξεων που χρησιμοποιειτε!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μύθος..
Και το γνωρίω από πρώτο χέρι.

Έχω αλλη πληροφόρηση...Από πρώτο χέρι εννοείται.

Ας πούμε ότι δεν έχω λεξικάκι και σου ζητάω να μου εξηγήσεις εσύ..
Πως θα όριζες ένα νόμιμο μετανάστη και πως ένα λαθρομετανάστη.

Νόμιμος μετανάστης είναι αυτός που εισέρχεται και παραμένει στη χώρα με τη νόμιμη διαδικασία της χώρας...
Παράνομος ή λαθραίος είναι το ακριβώς αντίθετο...
Απλό είναι.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εφόσον ενσωμάτωσε η Γερμανία και Γαλλία και άλλες χώρες τόσα εκατομμυρία μη ευρωπαίων στην Ε.Ε. σίγουρα δεν είναι αρνητική η ενωσή στην ενσωμάτωση αλλών εθνικοτήτων στην ευρωπαική κοινότητα.

Μετάνιωσαν την ώρα και τη στιγμή που το έκαναν. Μαλακία έκαναν και δε τους βγήκε σε καλό.

Επισκέπτης
Μετάνιωσαν την ώρα και τη στιγμή που το έκαναν. Μαλακία έκαναν και δε τους βγήκε σε καλό.
Μαλακία ή μη όπως και να έχει πάντως είναι αποδεκτή η ένταξη ξένων στην ευρωπαική κοινότητα και όχι αποτρεπτικό ή απαγορευτικό.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πάντως, βλέπετε τί ωραία που τα λέμε χωρίς να βρίζουμε ο ένας τη μαμά του άλλου και χωρίς να απειλούμε με λυντσάρισμα, παλούκωμα, κόψιμο αρχιδιών και μάτιασμα το συνομιλητή μας;

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Oτάν υπάρχουν εκατομμύρια νόμιμοι μετανάστες σε όλη την ευρωπή εσύ ως συμπέρασμα βγάζεις κάποιο άλλο;! :think:
ρε ειπες οτι οι Ευρωπαιοι το επικροτουν! και οτι τους θελουν! Μπορεις να το αποδειξεις?
η γνωμη σου δε λεει τιποτα σα συμπερασμα! Δειξε μου εστω ενα κειμενο που να λεει οτι η Ευρωπη συμφωνει!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οι μεγάλης κλίμακας μεταναστευτικές κινήσεις οφείλονται στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που διεξάγει η δύση στην κ. ασία.
οι φανατικοί ισλαμιστές είναι οι απόγονοι των ευνοημένων από τις ΗΠΑ "μαχητών της ελευθερίας" κατά της ΕΣΣΔ.
το φανατικότερο ισλαμικό καθεστώς (Σαουδική Αραβία) είναι ο στενότερος σύμμαχος των ΗΠΑ στην περιοχή.

ο παγκόσμιος καπιταλισμός και η καταστροφική εκμετάλλευση των χωρών της περιφέρειας είναι η αιτία της μετανάστευσης και της υπανάπτυξης.

θέλετε κι άλλη ουσία;;;

υγ ας μη μιλάνε για ουσία και επιχειρήματα, όσοι (εκ των παρόντων ίσιος και χιτμαν) μόλις παραπάνω, αφού πετάξανε τη λάσπη τους για την αξιοπιστία του ΙΟΥ, κανανε αβαβα μόλις τους ζήτησα τεκμηρίωση...

Ωραίος. Πέστον επιτέλους το επιχείρημα ! Τόσο καιρό για να πεις κάτι σκας τον άλλον με ερωτήσεις! Πες εκεί μωρέ κατευθείαν αυτό που θες!

Επισκέπτης
ρε ειπες οτι οι Ευρωπαιοι το επικροτουν! και οτι τους θελουν! Μπορεις να το αποδειξεις?
η γνωμη σου δε λεει τιποτα σα συμπερασμα! Δειξε μου εστω ενα κειμενο που να λεει οτι η Ευρωπη συμφωνει!
Δείξε ένα εσύ που να λέει οτί διαφωνεί και εγώ αποδέχομαι τον λάθος συλλογισμό μου!!!

Επισκέπτης
Ξέρω ότι κατά κανόνα πήγαιναν όπου υπηρχε δουλειά...
Και στην τελική αν κάποτε (που δεν το γνωρίζω και ας έχω συγγενείς μετανάστες) γινόταν εμπόριο προσκλήσεων ή υπήρχαν μεσίτες μετανάστευσης, είναι ορθό να το αναβιώσουμε εν έτει 2010;

Αυτό που σου λέω εγώ είναι ότι όπως υπήρχαν τότε "στραβοτιμονιές" θα υπάρξουν και τώρα.
Όπως εβρισκε κάποιος την άκρη ν'αγοράσει πρόσκληση είναι πιθανό να βρει κάποιος την άκρη ν'αγοράσει συστατική..
Το θέμα είναι εσύ τι κάνεις? Κλείνεις τα μάτια σε ένα μεγάλο θέμα που όπως και να'χει υφίσταται κι αφήνεις τα πάντα φλου (όπως είναι τώρα) ή αποδέχεσαι την κατάσταση και προσπαθείς να την αντιμετωπίσεις όπως οι καιροί προστάζουν?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ευτυχώς που το έχεις εσύ!!! :2funny: :2funny: :2funny:
μη με κανεις να αρχισω τα μπινελικια τωρα!

το FRONTEX τι ειναι ρε βλημα? οδοντοκρεμα? τι το φιαξανε? για να υποδεχονται τους μεταναστες? Αμα μιλας χωρις να σκεφτεσαι θα σε βριζω στο λεω!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτό που σου λέω εγώ είναι ότι όπως υπήρχαν τότε "στραβοτιμονιές" θα υπάρξουν και τώρα.
Όπως εβρισκε κάποιος την άκρη ν'αγοράσει πρόσκληση είναι πιθανό να βρει κάποιος την άκρη ν'αγοράσει συστατική..
Το θέμα είναι εσύ τι κάνεις? Κλείνεις τα μάτια σε ένα μεγάλο θέμα που όπως και να'χει υφίσταται κι αφήνεις τα πάντα φλου (όπως είναι τώρα) ή αποδέχεσαι την κατάσταση και προσπαθείς να την αντιμετωπίσεις όπως οι καιροί προστάζουν?

Ακριβώς επειδή δεν μου αρέσουν οι φλου καταστάσεις, θέλω σοβαρή και αυστηρή μεταναστευτική πολιτική, προς ώφελος της Ελλάδας και των μεταναστών, όπως οι καιροί προστάζουν...
Το να μαζέψω στο έδαφός μου στρατιές μεταναστών και να εξαθλιώσω τον ντόπιο πληθυσμό, χωρίς να δίνω προοπτική στους μετανάστες, με βρίσκει αντίθετο...
Ναι σε όσους μετανάστες μπορώ να εντάξω, περιθάλψω και αφομοιώσω ως κράτος....Όχι σε στρατιές εξαθλιωμένων που απλά θα εξαθλιώσουν και άλλους.

Επισκέπτης
Αναζήτηση για: λαθρομεταναστης
1 εγγραφή << Πρώτο < Προηγούμενο Επόμενο > Τελευταίο >>  

λαθρομετανάστης ο [laθrometanástis] Ο10 θηλ. λαθρομετανάστρια [laθrometanástria] Ο27 : αυτός που μεταναστεύει λαθραία σε μια άλλη χώρα, που δεν ακολουθεί τις νόμιμες διαδικασίες μετανάστευσης.
[λόγ. λαθρο- + μετανάστης· λόγ. λαθρομετανάσ(της) -τρια]

< Προηγούμενο   [1]   Επόμενο > Μετάβαση στη σελίδα:  Βρες

Με κουραζει που κανετε μερικοι οτι δεν καταλαβαινετε!!! Ολα τα γνωριζετε κατα τα αλλα, πλην της εννοιας των λεξεων που χρησιμοποιειτε!

Ωραία λοιπόν..
Πες μου τώρα μετά το διαχωρισμό αυτό και με βάση τις έννοιες του λεξικού,υπάρχει εδώ μετανάστης που να μην είναι λαθραίος?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μαλακία ή μη όπως και να έχει πάντως είναι αποδεκτή η ένταξη ξένων στην ευρωπαική κοινότητα και όχι αποτρεπτικό ή απαγορευτικό.

Πρώτον στα αρχίδια μας. Εμείς θα κάνουμε αυτό που συμφέρει τη χώρα και τους κατοίκους του τόπου εδώ, όχι ότι κάνονουν οι άλλοι.

Δεύτερον δε νομίζω να είναι αποδεκτή η ένταξη οποιουδήποτε ξένου έτσι. Όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά πουθενά. Πρέπει να πας υπό προυποθέσεις.

Τρίτον μην μπερδεύσεις περιπτώσεις όπως, Γαλλία, Αγγλία όπου εκεί κατοικούν άνθρωποι από μέρη πρώην αποικίες. Ή Γερμανία,Βέλγιο, Ολλανδία, όπου λόγω της βιομηχανικής ανάπτυξης χρειάζοταν εργατικά χέρια.

Η Ελλάδα έχει άλλα χαρακτηριστικά, δεν χρειάζεται εργατικά χέρια. Σύντομα δε ίσως καταστεί ανάγκη  να ξαποστείλει κιόλας εργατικό δυναμικό ( προς τα που είναι το θέμα...)

Ήδη 10 000 000 στην Ελλάδα είναι πολλά. Ήδη οι δικοί μας βλάχοι , γύφτοι και κάφροι φτάνουν. Δεν χρειάζονται και άλλοι. Ας μείνουν εκεί που είναι, ή ας πάνε αλλού να προκόψουν όντως.

Και τέλος δεν είναι λογικό τα όποια πολιτικά, κοινωνικά προβλήματα της κάθε χώρας να μετακυλίονται στην Ελλάδα- δηλαδή σε μένα σε σένα στον Α στον Β. Κράτος είναι η Ελλάδα, δεν είναι ούτε φιλανθρωπικός οργανισμός, ούτε η πρόνοια .

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
και γιατι δε νοειται ως τροπος αντιμετωπισης ο εξοστρακισμος των λαθραιων πισω στη χωρα τους?

Επισκέπτης
μη με κανεις να αρχισω τα μπινελικια τωρα!
το FRONTEX τι ειναι ρε βλημα? οδοντοκρεμα? τι το φιαξανε? για να υποδεχονται τους μεταναστες? Αμα μιλας χωρις να σκεφτεσαι θα σε βριζω στο λεω!
Ευρωπαϊκός οργανισμός για τη διαχείριση της επιχειρησιακής συνεργασίας στα εξωτερικά (FRONTEX)
Ο ευρωπαϊκός οργανισμός για τη διαχείριση της επιχειρησιακής συνεργασίας στα εξωτερικά σύνορα των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συστάθηκε με τον Κανονισμό (ΕΚ) 2007/2004 του Συμβουλίου (26.10.2004, ΕΕ L 349/25.11.2004).
Ο FRONTEX συντονίζει την επιχειρησιακή συνεργασία μεταξύ των κρατών μελών στον τομέα της διαχείρισης των εξωτερικών συνόρων• επικουρεί τα κράτη μέλη στην εκπαίδευση των εθνικών συνοριακών φυλάκων, μεταξύ άλλων με την καθιέρωση κοινών προδιαγραφών εκπαίδευσης· πραγματοποιεί αναλύσεις κινδύνου· παρακολουθεί τις εξελίξεις των ερευνών σχετικά με τον έλεγχο και την επιτήρηση των εξωτερικών συνόρων· επικουρεί τα κράτη μέλη σε περιπτώσεις που απαιτείται αυξημένη τεχνική και επιχειρησιακή συνδρομή στα εξωτερικά σύνορα· και παρέχει στα κράτη μέλη την αναγκαία στήριξη για την οργάνωση κοινών επιχειρήσεων επαναπατρισμού.
Ο FRONTEX συνδέεται στενά με άλλους εταίρους της Κοινότητας και της ΕΕ, αρμόδιους για την ασφάλεια των εξωτερικών συνόρων, όπως η EUROPOL, CEPOL, OLAF, για την τελωνειακή συνεργασία και τη συνεργασία όσον αφορά τους φυτοϋγειονομικούς και κτηνιατρικούς ελέγχους, με σκοπό την προώθηση της γενικής συνοχής.
Ο FRONTEX ενισχύει την ασφάλεια των συνόρων εξασφαλίζοντας το συντονισμό των ενεργειών των κρατών μελών κατά την εφαρμογή των κοινοτικών μέτρων που αφορούν τη διαχείριση των εξωτερικών συνόρων.

Y.Γ.Από πού φαίνεται οτί είναι κάτι για αντιμεταναστευτική πολιτική;! :think:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ωραία λοιπόν..
Πες μου τώρα μετά το διαχωρισμό αυτό και με βάση τις έννοιες του λεξικού,υπάρχει εδώ μετανάστης που να μην είναι λαθραίος?
Βεβαιως και υπαρχουνε ΝΟΜΙΜΟΙ μεταναστες στην Ελλαδα!

Εσυ δηλαδη τι μας λες? επειδη ειναι ολοι παρανομοι(κατα τη γνωμη σου) ας φερουμε και οποιον αλλο παρανομο θελει να ερθει?

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
153
Εμφανίσεις
9K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom