1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αλήτες παιδί μου...αλήτες...
χαχαχαχαχαχαχα
whose plan,daddy ?
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
RAN DAN PLAN.
aaaaaaaaaaaaaaaxxaxaxaxxaxaxaxaxaaxxaxa
αλήτες παιδί μου...αλήτες...
χαχαχαχαχαχαχα
whose plan,daddy ?
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
RAN DAN PLAN.
aaaaaaaaaaaaaaaxxaxaxaxxaxaxaxaxaaxxaxa
εδώ άλλο προβλέπεται...
RUN _ DAN _ PLAN
RUN UNDONE KLAIN
Κλάιν Μάιν πούτς
Пиздец....
炎黃子孫 or 炎黄子孙Каждый дрочит как он хочет
Каждый дрочит как он хочет
Και να εμφανιστεί κανένας mod τώρα και να μου κάνει παρατήρηση για !!!炎黃子孫 or 炎黄子孙
Μετά τις παρακάτω αλλαγές που έγιναν στο Νομοσχέδιο δεν πιστεύω να υπάρχει κανένας που να πει ότι αποκλίνει από τον Ευρωπαϊκό ΜΕΣΟ ΟΡΟ:
http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2010/02/allagesnomometanastes.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Έστω και έμμεσα παραδέχεσαι ότι η αρχική εκδοχή απείχε από τον ευρωπαϊκό Μ.Ο.
Είναι μια κάποια προόδος...
Ωστόσο δεν λαμβάνει(ς) υπόψη ότι το μεταναστευτικό πρόβλημα της ελλάδας είναι πολύ πιο πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο καθότι είναι πύλη εισόδου, επομένως καλό θα ήταν να είχαμε πιο αυστηρά κριτήρια χορήγησης υπηκοότητας απ' ό,τι η Δανία ή η Γερμανία...
Και φυσικά η ratio legis της αλλαγής ενός κώδικα ιθαγένειας λίγων ετών, δεν είναι η άλλη παρά τα ψηφαλάκια...
How sad...
Έστω και έμμεσα παραδέχεσαι ότι η αρχική εκδοχή απείχε από τον ευρωπαϊκό Μ.Ο.
Ωστόσο δεν λαμβάνει(ς) υπόψη ότι το μεταναστευτικό πρόβλημα της ελλάδας είναι πολύ πιο πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο καθότι είναι πύλη εισόδου, επομένως καλό θα ήταν να είχαμε πιο αυστηρά κριτήρια χορήγησης υπηκοότητας απ' ό,τι η Δανία ή η Γερμανία...
Και φυσικά η ratio legis της αλλαγής ενός κώδικα ιθαγένειας λίγων ετών, δεν είναι η άλλη παρά τα ψηφαλάκια...
How sad...
+1Έστω και έμμεσα παραδέχεσαι ότι η αρχική εκδοχή απείχε από τον ευρωπαϊκό Μ.Ο.
How sad...
How sad...
αρα υποκριτική ήταν και η επίκληση του "μέσου όρου" εκ μέρους των ξενοφοβικών, αφού ούτως ή άλλως θέλουν μια πιο σκληρή νομοθεσία...
ΠΠε η αριστερη σεχτα πολιτικων συνιστωσων, θα δεχοτανε την καταργηση της βιζας για την Ελλαδα? Να μας ερθουνε ρε παιδακι μου καμια 20.000.000 κινεζοι, αλλοι τοσοι ινδοι και μερικοι ρωσσοι ετσι ναχουμε πολυπληθυσμο ρε παιδακι μου! Αρχιδια πολυπληθυσμος ειναι μονο με ασπρους και μαυριδερους! Που ειναι οι κιτρινοι, πουναι οι κοκκινοι που ειναι ο Βαγκνερ? ε?αυτή ήταν και η ratio legis της ομογενειακής ψήφου που έφερε η ΝΔ και καταψηφίστηκε, ίσως;;;;
ΠΠε η αριστερη σεχτα πολιτικων συνιστωσων, θα δεχοτανε την καταργηση της βιζας για την Ελλαδα? Να μας ερθουνε ρε παιδακι μου καμια 20.000.000 κινεζοι, αλλοι τοσοι ινδοι και μερικοι ρωσσοι ετσι ναχουμε πολυπλυθισμο ρε παιδακι μου! Αρχικια πολυπληθισμος ειναι με ασπρους και μαυριδερους! Που ειναι οι κιτρινοι, πουναι οι κοκκινοι που ειναι ο Βαγκνερ? ε?
αρα υποκριτική ήταν και η επίκληση του "μέσου όρου" εκ μέρους των ξενοφοβικών, αφού ούτως ή άλλως θέλουν μια πιο σκληρή νομοθεσία...
αυτή ήταν και η ratio legis της ομογενειακής ψήφου που έφερε η ΝΔ και καταψηφίστηκε, ίσως;;;;
Να συμπληρώσω ότι είναι υποκριτική αυτή η επίκληση διότι εκ των πραγμάτων δεν πρόκειται ν'αποδεχθούν κανένα νόμο που να δίνει το παραμικρό στους μετανάστες...