Επισκέπτης
κανονιστε να μαζευτειτε καμια 20αρια, να δω που θα βρειτε τραπεζι να κατσετε στα κωλοσοπια
ορθια θα τον γαμησω και αυτον και τα μπασταρδακια που θα φερει
κανονιστε να μαζευτειτε καμια 20αρια, να δω που θα βρειτε τραπεζι να κατσετε στα κωλοσοπια
γιατι αυτος που λεει οτι θα φερει πρωτος μπουγιο τι ειναι?μαγκας?
το κακο ξερεις ποιο ειναι? οχι οτι τα λες! αλλα οτι τα πιστευεις κιολας! χαχαχα
γιαπα γιαπα ντουυυυυυυ
αμαν μαλάκα και σε είχα πάρει για έξυπνο........
διάβασε ξανά όλα τα μηνύματα για να πάρεις το μήνυμα.
ε ειπα και πριν οτι το πιθανοτερο να κανει κωλοτουμπα η να με ειδοποιησει ενω θα ειναι στο αεροδρομιο τελευταια μερα παραμονης του στην Ελλαδα οταν ερθει.
...και συνεχιζεις ακαθεκτος..
ναι σιγα μη κανω και μελετη. Οτι καταλαβαινω απο τα τρεχοντα και πολυ μου ειναι χαχαχαχαχ
ε ειπα και πριν οτι το πιθανοτερο να κανει κωλοτουμπα η να με ειδοποιησει ενω θα ειναι στο αεροδρομιο τελευταια μερα παραμονης του στην Ελλαδα οταν ερθει.
γιατι ποιο ειναι το προβλημα σου?
αν δεν σου αρεσουν/θεωρεις ανουσιους τετοιους καβγαδες τραβα αλλου και μην ζαλιζεις..
την έχω κάνει ήδη.
θα σου στείλω και γαρδένιες για τη συμφιλίωση.
λοιπον θεσπιζω οτι ο χαμενος θα πρεπει να φιλησει στο στομα τη βολβω. Δε λεω γαμησει, δεν ειπαμε να του παρουμε και το κεφαλι.
Ετσι για να βαλετε τα δυνατα σας
οσο οφ τοπικ ειμαι εγω εδω περα, εισαι κι εσυ. οποτε εδω γυρω θα ειμαι και θα σας ζαλιζω!
λοιπον θεσπιζω οτι ο χαμενος θα πρεπει να φιλησει στο στομα τη βολβω. Δε λεω γαμησει, δεν ειπαμε να του παρουμε και το κεφαλι.
Ετσι για να βαλετε τα δυνατα σας
τόσο μαλάκας είσαι τόσα καταλαβαίνεις.
τόσο μαλάκας είσαι τόσα καταλαβαίνεις.
Οποιος θελει να φαει τις μαπες του,εξω απο τη θυρα 1 σημερα στο οακα...Στο ημιχρονο θα τον γαμησω..
Υ.γ.Βελβι εισαι νουμερο..
Υ.γ.Βελβι εισαι νουμερο..
ρώτα τον πατέρα σου θα στο εξηγήσει.σου ξαναλεω
κλασσικα πουλας φιγουρα ετσι για το νετ.
δεν πειραζει...αν κανεις κωλοτουμπα εδω θα ειμαι για να στο θυμιζω. Πμ εβγαλες με τον κορακα ενα αλλα τεσπα...
whatever...
κατουρα και λιγο μονο, μη γαμας αλλο