james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
σιγά μην ασχοληθούμε με τους λάζους ρε!γαργαρα τα πουστρακια..
τώρα λύνουμε το, των τσιριζέων!
σιγά μην ασχοληθούμε με τους λάζους ρε!γαργαρα τα πουστρακια..
Tα έθεσε και εχτές ο ΠΠ ναι,απάντηση όμως δεν υπήρξε.
φιλαράκι εγώ ούτε τσουβάλιασα (πέραν του τσιγκλήσματος με τον ΠΠ) ούτε και το είπα για κακό!
η όλη κουβέντα ξεκίνησε με την δυσλειτουργία του κρατικοόυ μηχανισμού που επισήμανα!
ο ΠάΠιας υποστήριξε (κλασικά-ως γνήσιο κομματόσκυλο) ότι ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΣΙΡΙΖΕΟΙ δικηγόροι νοιάζονται για τους μετανάστες.........
οπότε,απο κει και πέρα μπορείς να καταλάβεις τη συνέχεια!
Eσύ ως τι πετάγεσαι και μου τα χώνεις;!Το αν υπήρξε ή όχι απάντηση αφορά εμένα και τον πι- πι...
Εσύ ως τί πετάγεσαι;
Ο πι-πι δεν χρειάζεται ούτε συνηγόρους ούτε groupies.
Δεν είδα τι έγραψε(μπορεί να έχεις δίκιο),εγώ σήμερα βλέπω να αναφέρεις 2 φορές το όνομα Αλαβάνος που το έχουν δύο δικηγόροι-λαμόγια και έναν συνειρμό οτί βρωμάει κομπίνα Συρίζα για το μεταναστευτικό.
Σου λέω απλά οτί πέφτει σε σφάλμα ταυτίζοντας το ως πολιτική-κομπίνα Σύριζα για το κέρδος δικών τους παιδιών.
Υ.Γ.Αν σας άκουγε κανένας θα νόμιζε οτί το Σύριζα κυβερνάει,έλεος!!!
Σόρυ ρε Τζέημς, δεν έχω παρακολουθήσει όλο το διάλογο και δεν έχω ειδική άποψη...
Το σχόλιο μου ήταν γενικό και έχει να κάνει ότι δεν πρέπει να ποινικοποιείται η δουλειά του δικηγόρου ούτε και να στιγματίζεται ένας πολιτικός χώρος από κάποια μέλη του...
Από εκεί και πέρα, είναι γεγονός ότι ο τσύριζα έχει μια τάση να το παίζει μεταναστοπατέρας, χωρίς όμως αυτό να είναι αξιόποινο...
Και είναι επίσης φυσικό, δικηγόροι μέλη του τσύριζα να έχουν προνομιακή πρόσβαση στο συγκεκριμένο πελατειακό κύκλο, χωρίς πάλι και αυτό να είναι απαραίτητα κακό...
Αν κάποιοι από αυτούς είναι λαμόγια και βρωμιάρηδες, δεν φταίει ο τσύριζα, εκτός εάν κάλυψε πολιτικά τις πράξεις του, πράγμα το οποίο δεν νομίζω να έχει συμβεί.
εγώ λέω ότι όποιος κόπτεται για κάτι συνήθως απ αυτό βγάζει το ψωμί του!
πούστηδες
παλλουκάρια
τελώνες
φαρισαίοι
γιάπηδες
γλειφτρόνια
κωλομπαράδες.
όλοι οφ τόπικ
με το δημοψήφισμα έχουμε κάνα νέο;
Δεν παρακολούθησα τα πάντα,είδα απλά να υποστηρίζεις οτί ο Σύριζα ευνοεί τους δικούς του δικηγόρους στην υπόθεση μεταναστών και αποκομίζουν κέρδος από αυτό,ως πολιτική του όλο αυτό.ρε μαλάκα ξεκόλλα!
μου τά σπασες!
πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις αυτό που λέω????
ποια είναι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ η απορία σου?
εγώ λέω ότι όποιος κόπτεται για κάτι συνήθως απ αυτό βγάζει το ψωμί του!
ο τσίριζα σαν πολιτική θέση είναι υπέρ των μεταναστών. Και απο πισω κρύβεται ένα ολόκληρο κύκλωμα (νόμιμο βρήκα-το παράνομο δεν το ξέρει κανείς) που βγάζει λεφτά απ αυτούς!
ο μέντοράς σου, είπε ότι όοοοοολοι είναι τσιριζέοι!βάλτα μ αυτόν!
ααααααα!`
τον κακό σου τον καιρό.
όσοι κόπτονται για τα δάση και τη φύση τρώνε βελανίδια και κουκουνάρια;
Υ.Γ.
εξαιρείται ο χουλιγκανοπρεζάκιας που του καταστρέφετε την παραγωγή.
"Συμπλέγματα"! Όχι "σύνδρομα"
Complex = σύμπλεγμα
Όπως λέμε σύμπλεγμα κατωτερότητος, οιδιπόδειον σύμπλεγμα...
Σύνδρομο είναι όρος της παθολογίας, σύμπλεγμα της ψυχιατρικής.
ναι.καλώς το παιδί ρε!
καλά εσύ περιμένεις να γίνει κάνα δημοψήφισμα?
Eσύ ως τι πετάγεσαι και μου τα χώνεις;!
Και καλά οκ όταν κάνω λάθος έχει καλώς.
Κατά τα άλλα δεν θυμάμαι να σε έθεσα κηδεμόνα μου στο bou.
γαργαρα τα πουστρακια..
πούστηδες
παλλουκάρια
τελώνες
φαρισαίοι
γιάπηδες
γλειφτρόνια
κωλομπαράδες.
όλοι οφ τόπικ
με το δημοψήφισμα έχουμε κάνα νέο;
Γιατρέ μην τα λες αυτά.
Και το σύνδρομο Asperger τι είναι;;;;; ;
Της παθολογίας;;;; Κάτι σαν το αυχενικό σύνδρομο;;
Δεν παρακολούθησα τα πάντα,είδα απλά να υποστηρίζεις οτί ο Σύριζα ευνοεί τους δικούς του δικηγόρους στην υπόθεση μεταναστών και αποκομίζουν κέρδος από αυτό,ως πολιτική του όλο αυτό.
Τώρα αν το είπε ο ΠΠ,διαφοροποιούμαι από τον μεντορά μου και διαφωνώ κιόλας!!!
καλώς σας βρήκα.Καλώς τ' @@ μας τα δυο!
Όχι, δεν έχουμε κανά νεότερο και ήδη σήμερα στο ταχυδρομείο απολαυσα το κρεσέντο νεοελληνικής συμπεριφοράς από πακιστανό! Στην επισήμανση του υπαλλήλου να κάνει λίγο πιο γρήγορα γιατί περίμεναν πίσω του καμια 15αρια άτομα, απάντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. Έχει γίνει ένας γνήσιος νεοέλληνας! Πώς να του αρνηθείς μετά την υπηκότητα;
Εγώ βλέπω απλά το χθεσινό να κρατάει σαν εμπάθεια.Από τη μια πας να μου κάνεις τσαμπουκά και μου απευθύνεις με το δείκτη προτεταμένο ερωτήματα και από την άλλη κλαίγεσαι που σε κράζω...
Τρικυμία εν κρανίω...
Και το χειρότερο είναι ότι δεν βγάζεις καν γέλιο...
Ετσί όπως τοποθετήσε εδώ καθόλου όμως!!! ;)το ζήτημα λοιπόν παπαζόλη μου, για να βγει και κάποιο συμπέρασμα, είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι ταλαιπωρούνται και τους σπάνε τα αρχίδια όλοι αυτοί οι δημόσιοι τεμπέληδες για ένα κωλόχαρτο!
βλέπουμε ένα νέο νόμο, και νομίζουμε (προφανώς και αυτοί) ότι κάτι θα αλλάξει στην καθημερινότητά τους!
λάθος! αν δεν αλλάξει η γραφιοκρατεία και ο τρόπος που σκέφτονται οι ξισαρχίδηδες αλλά και οι παρατρεχάμενοί τους, η ταλαιπωρία δεν πρόκειται να αλλάξει!
άλλωστε, αυτό είναι το θέμα μας!
αν παίρνανε την άδεια παραμονής τους εδώ ακι 10 χρόνια, ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ, τώρα όλοι θα είχαν ιθαγένεια και ούτε φύλλο δεν θα κινούνταν!
όλα τα άλλα είναι μικροκομματικές σκοπιμότητες απ όλους!
διαφωνείς?
Γιατρέ μην τα λες αυτά.
Και το σύνδρομο Asperger τι είναι;;;;; ;
Της παθολογίας;;;; Κάτι σαν το αυχενικό σύνδρομο;;
δεν είμαι της θεωρίας γύρνα και το άλλο μάγουλο.
Να για αυτό γουστάρω το bou,γνώσεις και ταίζεις και το μάτι!!!Μην το πλατιάσουμε!
Το σύνδρομο Asperger είναι ψυχιατρική πάθηση, αλλά σε κάθε περίπτωση, "σχηματικά" έστω, "σύμπλεγμα" είναι σαφώς ψυχιατρικός όρος ενώ σύνδρομο "ευρύτερος" (να το διορθώσω).
Προφανώς λέγοντας "παθολογικός", μπορεί να είναι και ορθοπεδικός, και οφθαλμολογικός κλπ...