1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ερέεε εσείς όλοι γνωρίζεστε και εμένα δεν με παίζετε!!!
1personanongrata για εμένα τί ξέρεις ρε θηρίο;!
έμαθα ότι στην ενορία σου ξεκίνησες αγώνα αναβάθμισης
Ερέεε εσείς όλοι γνωρίζεστε και εμένα δεν με παίζετε!!!
1personanongrata για εμένα τί ξέρεις ρε θηρίο;!
ανώτερους έχεις εσύ τσογλαναρά!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΣΙΡΙΖΕΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!!
πες το στους ανώτερούς σου-αφεντικά σου τσιριζέους να σου δώσουν γραμμή!
Ο Αλαβάνος ο δικηγόρος που αναλαμβάνει μετανάστες έχει καμιά σχέση με τα αφεντικά σου-αρχηγούς του κόμματός σου?
Ο Αλαβάνος που τον χώσανε μέσα επειδή πουλούσε πλαστές άδειες παραμονής έχει καμιά σχέση με τα αφεντικά σου-αρχηγούς του κόμματός σου?
όταν βρεις απάντηση πες μου να το μάθω και γω!
οι τσιριζέοι δικηγόροι εκμεταλεύονται τους μετανάστες!
αυτή είναι η πραγματικότητα!
Τζέημς, κάθε δικηγόρος έχει συγκεκριμένο πελατειακό κύκλο και αυτό δεν είναι κακό. Το κακό είναι όταν παραβιάζεις το νόμο...
Ακόμη και έτσι, δεν μπορεί να στιγματίζεται ο πολιτικός χώρος στον οποίο ανήκουν οι δικηγόροι, αν και καμια φορά τα θέλει ο κώλος τους...
Με την ίδια λογική η νδουλα θα έπρεπε να ευθύνεται για δικηγόρους- μέλη της που αναμίχθηκαν στο παραδικαστικό...
Αλλά η ευθύνη δεν (πρέπει να) είναι συλλογική...
φιλαράκι εγώ ούτε τσουβάλιασα (πέραν του τσιγκλήσματος με τον ΠΠ) ούτε και το είπα για κακό!η όλη κουβέντα ξεκίνησε με την δυσλειτουργία του κρατικοόυ μηχανισμού που επισήμανα!
ο ΠάΠιας υποστήριξε (κλασικά-ως γνήσιο κομματόσκυλο) ότι ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΣΙΡΙΖΕΟΙ δικηγόροι νοιάζονται για τους μετανάστες.........
οπότε,απο κει και πέρα μπορείς να καταλάβεις τη συνέχεια!
Το σχόλιο μου ήταν γενικό και έχει να κάνει ότι δεν πρέπει να ποινικοποιείται η δουλειά του δικηγόρου ούτε και να στιγματίζεται ένας πολιτικός χώρος από κάποια μέλη του...
Από εκεί και πέρα, είναι γεγονός ότι ο τσύριζα έχει μια τάση να το παίζει μεταναστοπατέρας, χωρίς όμως αυτό να είναι αξιόποινο...
Και είναι επίσης φυσικό, δικηγόροι μέλη του τσύριζα να έχουν προνομιακή πρόσβαση στο συγκεκριμένο πελατειακό κύκλο, χωρίς πάλι και αυτό να είναι απαραίτητα κακό...
Αν κάποιοι από αυτούς είναι λαμόγια και βρωμιάρηδες, δεν φταίει ο τσύριζα, εκτός εάν κάλυψε πολιτικά τις πράξεις του, πράγμα το οποίο δεν νομίζω να έχει συμβεί.
Συμφωνώ απολύτως!
και γω αυτό ακριβώς γράφω αναλυτικά, αλλά κάποια αμοιβάδια λένε ότι πετάω λάσπη!
τα υπόλοιπα είναι......ξέρεις τώρα! ΠαΠιοκουβέντες!
Ιδού (παραπάνω) ο λόγος που ο τίτλος "ΕΣΚΟΡΤΙΤΣΑ" είναι ο μόνος που ταιρίαζει στο χρήστη james:
Οπου φυσάει ο άνεμος πάει
για ποιο λόγο να μιλήσει κανείς με την εσκορτίτσα σοβαρά;;;;;;
μέχρι προχτές έλεγες για (παρτ)ούζα!μπρέηκ, πάω για μπύρα!
τι λέει ο εγκριτος ίσιος,
ο οποίος,
τα χώνει χοντρά στον "αριστερίζοντα" νεανία παπαζόλη, που αν και απρόσεκτος μερικές φορές, είναι και αυθόρμητος στο κάτω κατω,
και "χαιδεύει" τον "ομοϊδεάτη" του τζέηνς που είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΣ ΧΥΔΑΙΛΟΛΟΓΟΣ - ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ...
εξακολουθεί ο έγκριτος Ίσιος να μην είδε και να μην άκουσε το διάλογο;;;
όχι για να ξέρουμε ποιος μιλάει για "επίπεδο διαλόγου και γιατί", εδώ μέσα...
μέχρι προχτές έλεγες για (παρτ)ούζα!
άλλαξες προτιμήσεις ρε?
ρε τσιριζέε απατεώνα!
ακόμα κλαις ρε?
πάρε μια ξαδέρφη σου!
(Πρόσεχε τα σάλια)
εννοει μαυρη μπυρα ρε ;) πακιστανικη!μέχρι προχτές έλεγες για (παρτ)ούζα!
άλλαξες προτιμήσεις ρε?
να πάρει και μεταφραστή!εννοει μαυρη μπυρα ρε ;) πακιστανικη!
δεν τα πιανεις τα υποννοουμενα που πεταει ο ΠΠος!!!
να πάρει και μεταφραστή!
δεν γτάνει που μπερδεύει τα σκοπιανικά με τα ελληνικά, χρησιμοποιεί και γκέι κώδικες ο ΠαΠάρας!
τι έγινε τελικά ρε ΠάΠια?
βρήκες κάνα ακροδεξιό δικηγόρο των μεταναστών ή ακόμα γουγλάρεις?
σούργελο!!
Ιδού ο λόγος που ο τίτλος "ΕΣΚΟΡΤΙΤΣΑ" είναι ο μόνος που ταιρίαζει στο χρήστη james:
Οπου φυσάει ο άνεμος πάει
για ποιο λόγο να μιλήσει κανείς με την εσκορτίτσα σοβαρά;;;;;;
μακεντόνσκι τα λέτε μόνοι σας παπίτσα!μακεντόνσκι, εσκορτίτσα, μακεντόνσκι!!!
μακεντόνσκι τα λέτε μόνοι σας παπίτσα!
από μας τα @@! μας θα παίρνετε!
κλάαααααααααααααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
και γλείψτα μας μπας και σας αφήσουμε να μπείτε σε ΝΑΤΟ και ΕΕ!
τι λέει ο εγκριτος ίσιος,
ο οποίος,
τα χώνει χοντρά στον "αριστερίζοντα" νεανία παπαζόλη, που αν και απρόσεκτος μερικές φορές, είναι και αυθόρμητος στο κάτω κατω,
και "χαιδεύει" τον "ομοϊδεάτη" του τζέηνς που είναι ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΣ ΧΥΔΑΙΛΟΛΟΓΟΣ - ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ...
εξακολουθεί ο έγκριτος Ίσιος να μην είδε και να μην άκουσε το διάλογο;;;
όχι για να ξέρουμε ποιος μιλάει για "επίπεδο διαλόγου και γιατί", εδώ μέσα...
τυπε ο ΠΠος εκλασε μεντες σημερα.....Και τι είμαι βρε τουλουμπίτσα μου;
Ο attorney general του site να τραβάω αυτάκια;
Και στην τελική, από τη μία χρησιμοποιείς το διάλογό μου με τον Τζέημς για να καταδείξεις τις όποιες αντιφάσεις του και από την άλλη με εγκαλείς ότι δεν είμαι αρκετά αυστηρός μαζί του...
Τζέημς, ανέβα στον πίνακα και γράψε με κιμωλία 100 φορές: Δεν θα ξαναπειράξω τον Πι- πι!
Ευχαριστημένος κυρ πορνόπαπε ή να τον χτυπήσω και δέκα φορές στην παλάμη με το χάρακα;
τυπε ο ΠΠος εκλασε μεντες σημερα.....
ενεμφανισθη ο ΦΕΡΘΥ οριτζιναλ!!!!!!
ακομα τρεχει.....
ειμαστε μαρτυρες της ιστοριας!!!!!Δικέ μου ζούμε ιστορικές στιγμές...
τυπε ο ΠΠος εκλασε μεντες σημερα.....
ενεμφανισθη ο ΦΕΡΘΥ οριτζιναλ!!!!!!
ακομα τρεχει.....