aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
αναπληρωση χαμενου εισοδηματος δ.υπαλληλων θα το λες....πως θα ζησουν οι ανθρωποι τωρα που κοβονται τα επιδοματα...ΠάΠια ψάχνω, αλλά δεν νομίζω ότι έχει κάποιο νόημα να "ξαναμιλήσουμε" γι αυτό (ότι είχαμε να πούμε το είπαμε)
Πάρτε ένα απόσπασμα που δείχνει ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα, και να δείτε ότι τίποτα δεν λύνεται με το νέο νόμο!
.........δικηγόρος μέλος του κυκλώματος μαζί με έναν αλλοδαπό μεσάζοντα να πείθουν έναν μετανάστη ότι θα έναντι 1.000 ευρώ θα του βγάλουν την πολυπόθητη άδεια παραμονής και το θύμα να δίνει τα χρήματα χέρι με χέρι..........
........η ταρίφα για μια άδεια παραμονής μπορεί να φθάσει και τα 3.000 ευρώ. .............. 1.000 είπα εγώ ε? πίσω έμεινα!
.........Ένας μετανάστης κατήγγειλε δε στον ALPHA και τη συμμετοχή δημοσίων υπαλλήλων στα κυκλώματα. Όπως είπε, ήταν καθ’ όλα νόμιμος στη χώρα μας, όταν του τηλεφώνησαν και του είπαν ότι έπρεπε να συναντήσει μια κυρία, που δεν ήταν δικηγόρος αλλά υπάλληλος του Δήμου και έναντι 2.000 ευρώ θα προωθούσε την υπόθεσή του και θα του έλυνε το πρόβλημα.............
τι αλλάζει άραγε με το νέο νόμο, θα μου πει κάποιος?
μήπως θα αυξηθούν οι μίζες? (λέω εγώ τώρα!)