Νέα

Θέλω να παω με όλες εκτός απο τη γυναίκα μου - Τρόποι αντιμετώπισης ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα peterk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 276
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ο Γάμος σκοτώνει τον έρωτα indeed.

Μετά το γάμο δεν γουστάρω ούτε να τη δω ερωτικά, ούτε να τη πλησιάσω παρότι δεν είμαστε μαζί μεγάλο διάστημα.

Λες κ με το παντρευτήκαμε μου γύρισε κάποιος διακόπτης.

Σκέφτηκα να πάω με άλλη για να βάλω λίγο ενδιαφέρον στη ζωή μου αλλα κ αυτό δεν το θεωρώ ηθικό απο τόσο νωρίς.

Η στύση λειτουργεί στο full, όρεξη για τη συγκεκριμένη δεν έχω.  

Δεν με έχει ξενερώσει ψυχολογικά απλά έχω την εντύπωση οτι πριν το γάμο ήταν πιο καυτή στο κρεβάτι.

Τώρα ρίχνει κάτι μη και μη που με χαλάνε.

Έχουμε λύση?
Πηγαινετε ενα ταξιδακι να ανανεωσετε την σχεση σας και κουβεντιαστε τα μεταξυ σας
Παιδι μην κανεις αν βλεπεις οτι δεν σου συμπεριφερεται οπως πρεπει και δεν εννοω μονο το σεξ
(γιατι θα ειναι κριμα για ολους σας και για το παιδι κυριως)

Δοκιμαστε τιποτα ''παιχνιδακια'' (βιτσια) κατοπιν συννενοησης με την γυναικα σου
και πηγαινετε και σε σεξολογο η συμβουλο γαμου (δεν γνωριζω πως λεγονται αυτα)

Παντως θα σου πω οτι αυτο που ειναι δυσκολο να βρεις ειναι ...
να σε νοιαζεται πραγματικα ο αλλος
να σε σκεφτεται
να σε εκτιμα
να σε ποναει με λιγα λογια
διοτι αυτα ειναι που κρατανε μια οικογενεια δεμενη
Στο κατω κατω τιποτα δεν ειναι τελειο....
αν τα εχεις βρει αυτα τα παραπανω, τοτε γαμα το το σεξ και εστιασε σε αυτα....

Τωρα το να χωρισεις ειναι ευκολο ειδικα οπως εχουν γινει τα πραγματα τωρα
ομως το δυσκολο ειναι να βρεις αλλη...
Αλλη εννοω να σε καλυπτει σε ολα ....

Αν ομως νιωθεις τοση καταπιεση τοτε μοιραια..... προχωρα σε διαζυγιο.....

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ναι να χωρισεις και να κανεις καλυτερες επιλογες στο μελλον.δεν παντρευομαστε για να παντρευομαστε απλα.
Ολοσωστο αυτο που λες
Αλλα οχι για τον λογο που το λες......

konstantin-39

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1
Kαλημέρα!
Θα σε συμβουλέυσω μονολεκτικά....ΧΩΡΙΣΕ!
Και προσοχή με τα/το παιδίά γιατί θα μπλέξεις και μάλιστα άσχημα θα εκγλωβιστείς.
Προειδοποιήθηκες!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290

Μετά το γάμο δεν γουστάρω ούτε να τη δω ερωτικά, ούτε να τη πλησιάσω παρότι δεν είμαστε μαζί μεγάλο διάστημα.

Σκέφτηκα να πάω με άλλη για να βάλω λίγο ενδιαφέρον στη ζωή μου αλλα κ αυτό δεν το θεωρώ ηθικό απο τόσο νωρίς.

Δεν με έχει ξενερώσει ψυχολογικά απλά έχω την εντύπωση οτι πριν το γάμο ήταν πιο καυτή στο κρεβάτι.

Έχουμε λύση?
Χωρισμος παιχτη ....!!!!!! Δεν υπαρχει επιστροφη πραγματικα....Και μην τυχον ερθει και κανα παιδακι γιατιιιιιιιιιιι...  Ζοριζουν πολυ τα πραγματα μετα....

WHU

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
χώρισε και μετά πλέρωνε τη διατροφή.η ελευθερία κοστίζει!

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
...Κάντε 1-2 παιδάκια να στρέψει πάνω τους την προσοχή της. Τα παιδιά αλλάζουν τη ζωή της γυναίκας. Έτσι θα έχεις την γυναίκα σου απασχολημένη για 10-15 χρόνια και εσύ θα ασχοληθείς με τη δουλειά σου περισσότερες ώρες. Οπότε θα έχεις περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού και καλύτερες αφορμές και διακιολογίες για κέρατο.  ;) :grin:

Αλλά γιατί δεν χωρίζεις καλύτερα να μην παιδεύεις κανένα σας; Και κάνε ό,τι γουστάρεις...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
...Κάντε 1-2 παιδάκια να στρέψει πάνω τους την προσοχή της. Τα παιδιά αλλάζουν τη ζωή της γυναίκας. Έτσι θα έχεις την γυναίκα σου απασχολημένη για 10-15 χρόνια και εσύ θα ασχοληθείς με τη δουλειά σου περισσότερες ώρες. Οπότε θα έχεις περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού και καλύτερες αφορμές και διακιολογίες για κέρατο.  ;) :grin:

Αλλά γιατί δεν χωρίζεις καλύτερα να μην παιδεύεις κανένα σας; Και κάνε ό,τι γουστάρεις...

αλλος μαλακας απο δω.

sakter

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0

Τα παιδια οταν υπαρχει προβλημα στο ζευγαρι χειροτερευουν τα πραγματα αντι να τα βελτιωνουν. Καλος ο χαβαλες αλλα οταν εμπλεκονται παιδια στη μεση, που δεν χρωστανε τιποτα, καλο θα ειναι οταν εκφραζονται τετοιες αποψεις καλο θα ειναι να υπαρχει διυκρινηση οτι προκειται για αστειο. Στην αντιθετη περιπτωση εισαι πολυ μαλακας. Οταν υπαρχει προβλημα το συζητας και αν δεις οτι δεν υπαρχει λυση χωριζεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Paidia exete dikio. Ego eimai Pantremenos 14 xronia. Epetrepsa stin gunaika mou na gami8ei me enan nearo. ta exoyn 10 mines tora. Etsi k ego ksenogamao aneta.

στείλε πμ το τηλ της γυναίκας σου να της ρίξω και γω έναν :sunglasses:

και στείλε πμ το τηλ του νεαρού στον παπαζόλ να του ρίξει κι αυτουνού έναν :sunglasses:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Έχουμε λύση?

μεγαλε χαλαρωσε. δεν ειναι τοσο σοβαρο το θεμα. 90% των αντρων το αντιμετωπιζουν. και την ατζελινα τζολι να παντρευτεις, σε 2 χρονια στο σημειο μηδεν θα εισαι παλι.

θεσε το εξης ερωτημα στον εαυτο σου. εκτος απο το σεξ, η γυναικα σου σε καλυπτεθ σε ολα τα υπόλοιπα? συντροφικοτητα, επιπεδο, επικοινωνια, τεκνοποιητικη ικανοτητα, skills μαμας, προίκα,  :2funny: κλπ?

αν ναι, κρατα τη και γαμα και εσυ εκτος οπως ολοι μας, εποδεχομενος σαφως και το (πιθανο) ενδεχομενο να κανει το ιδιο και αυτη.

δεν μπορεις να στηριξεις μια σχεση ζωης μονο στο γαμησι. ολα τα υπολοιπα ειναι ποιο σημαντικα και μενουν.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
μεγαλε χαλαρωσε. δεν ειναι τοσο σοβαρο το θεμα. 90% των αντρων το αντιμετωπιζουν.
αυτο του λενε πανω κατω οι περισσοτεροι, δεν εχει κατι ιδιαιτερο περαν του οτι το "επαθε" σχετικα νωρις.

Αλλα αυτα δε δουλευουν με χρονοδιακοπτη.... αλλος νωριτερα, αλλος αργοτερα, τωρα για το "άλλος ποτέ"  διατηρω επιφυλαξεις  :grin: :grin: :grin:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.215
Πόντοι
506

Έχουμε λύση?

....

Επισκέπτης
λοιπον... διαβασα 11 σελιδες με απαντησεις και εχω την εξης απορια
ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ επιλεγετε συντροφο και πως καποιος που δεν ξερει καν τον εαυτο του επιλεγει να κανει οικογενεια :think: :think: :think:
Επι του θεματος του συναγωνηστη...
Η γυναικα μας δεν ειναι μεντιουμ.... αν δεν της πουμε οτι κατι δεν παει καλα μην περιμενεις να βελτιωθει, αρα μιλαμε για το προβλημα και ψαχνουμε λυσεις (αν μας ενδιαφερει)
Η λυση του να ξενογαμισεις σε πουτανες ειναι καλη για μια στο τοσο αρκει να μην βαζεις τη γυναικα σου σε συγκριση γιατι αυτο θα μεγαλωσει το προβλημα (εξαλου γι αυτο δεν διαλεξες να παρεις μια πουτανα για συζυγο)
Μαθε να απομονωνεις τις χαρες της ζωης. Το σεξ ειναι μονο μια απο αυτες κατα τα αλλα πως ειναι η ζωη με την εν λογω γυναικα???? Γιατι αν σε ξενερωνει γενικα δεν εχουμε τι αλλο να λεμε αλλα αν οχι το σεξ φτιαχνει απλα ΜΙΛΗΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
λοιπον... διαβασα 11 σελιδες με απαντησεις και εχω την εξης απορια
ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ επιλεγετε συντροφο και πως καποιος που δεν ξερει καν τον εαυτο του επιλεγει να κανει οικογενεια :think: :think: :think:
Επι του θεματος του συναγωνηστη...
Η γυναικα μας δεν ειναι μεντιουμ.... αν δεν της πουμε οτι κατι δεν παει καλα μην περιμενεις να βελτιωθει, αρα μιλαμε για το προβλημα και ψαχνουμε λυσεις (αν μας ενδιαφερει)
Η λυση του να ξενογαμισεις σε πουτανες ειναι καλη για μια στο τοσο αρκει να μην βαζεις τη γυναικα σου σε συγκριση γιατι αυτο θα μεγαλωσει το προβλημα (εξαλου γι αυτο δεν διαλεξες να παρεις μια πουτανα για συζυγο)
Μαθε να απομονωνεις τις χαρες της ζωης. Το σεξ ειναι μονο μια απο αυτες κατα τα αλλα πως ειναι η ζωη με την εν λογω γυναικα???? Γιατι αν σε ξενερωνει γενικα δεν εχουμε τι αλλο να λεμε αλλα αν οχι το σεξ φτιαχνει απλα ΜΙΛΗΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ   :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

το κριτηριο, μεγαλε, ειναι η αμοιβαιοτητα, ο αλληλοσεβασμος, η ποιοτητα του ατομου και οι ενδειξεις μακροημερευσης των προηγουμενων. και φυσικα, η σωματική ελξη που θα διαρκεσει ενα πεπερασμενο διοαστημα (διαφορετικο στον καθενα).

τα υπολοιπα, ειναι αμπελοφιλοσοφιες αδαων.  να παντρευομαστε τοτε, πχ, το Ευάκι και να ειχαμε καθε μερα πιπα με τεχνητο πνηγμο και καταποση σπερματος . αυτο θες?

να μιλας λες. τι να πεις? δε γουσταρω να σε γαμησω ποια? λες να μην το ξερει?

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Εγώ μετά από 9 χρόνια γάμου θέλω να πάω με πολλές άλλες και όταν δεν τα καταφέρνω πάω με τη γυναίκα μου και ξεχνάω τις άλλες. Μετά αρχίζει η κρεβατομουρμούρα και αμέσως τις ξαναθυμάμαι.

Τώρα εσύ πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου γιατί παντρευτήκατε.
Αν αγαπιόσασταν πραγματικά τότε ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα άμεσα αλλά περνάει κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα.

Εσύ όπως τα περιγράφεις την παντρεύτηκες για να την πηδάς και επειδή σου φέρνει αντιρρήσεις στο σεξ όπως λες και εσύ σε έχει χαλάσει.

Οπότε χώρισε όσο είναι νωρίς.

Επισκέπτης
το κριτηριο, μεγαλε, ειναι η αμοιβαιοτητα, ο αλληλοσεβασμος, η ποιοτητα του ατομου και οι ενδειξεις μακροημερευσης των προηγουμενων. και φυσικα, η σωματική ελξη που θα διαρκεσει ενα πεπερασμενο διοαστημα (διαφορετικο στον καθενα). :thumbsup:

τα υπολοιπα, ειναι αμπελοφιλοσοφιες αδαων.  να παντρευομαστε τοτε, πχ, το Ευάκι και να ειχαμε καθε μερα πιπα με τεχνητο πνηγμο και καταποση σπερματος . αυτο θες? αυτο ειπα  :think: :think:

να μιλας λες. τι να πεις? δε γουσταρω να σε γαμησω ποια? λες να μην το ξερει?
το δεν γουσταρω να σε γαμισω πια ειναι κατι που μονο ενας ανεγκεφαλος μπορει να πει. ολοι οι αλλοι θα πουν αγαπη μου κατι πρεπει να κανουμε να ανανεωσουμε τη σχεση μας.... εμενα μου αρεσει αυτο, μου λειπει αυτο και τα λοιπα..... εσυ μωρο μου τι λες?

πως σου φενεται αυτο  :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.525
Πόντοι
25.467
Θέμα: Θέλω να παω με όλες εκτός απο τη γυναίκα μου - Τρόποι αντιμετώπισης ?

Αξιότιμε κύριε, επιτρέψτε μου την εξής απορία. Ίνα τι επιθυμείτε να αντιμετωπίσετε ένα τόσο αυθόρμητον όσο και φυσιολογικόν συναίσθημα ?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
το δεν γουσταρω να σε γαμισω πια ειναι κατι που μονο ενας ανεγκεφαλος μπορει να πει. ολοι οι αλλοι θα πουν αγαπη μου κατι πρεπει να κανουμε να ανανεωσουμε τη σχεση μας.... εμενα μου αρεσει αυτο, μου λειπει αυτο και τα λοιπα..... εσυ μωρο μου τι λες?

πως σου φενεται αυτο  :think:

μεγαλε, η αντιπαραθεση αυτη δεν εχει νοημα. παντρεψου με το καλο, να περασουν 2-3 χρονακια και μετα ελα εδω να το ξανασυζητησουμε οταν θα εχεις το καταλληλο background και παραστασεις. γιατι ειναι εμφανες οτι μιλας ανευ εμπειριας.

Επισκέπτης
μεγαλε, η αντιπαραθεση αυτη δεν εχει νοημα. παντρεψου με το καλο, να περασουν 2-3 χρονακια και μετα ελα εδω να το ξανασυζητησουμε οταν θα εχεις το καταλληλο background και παραστασεις. γιατι ειναι εμφανες οτι μιλας ανευ εμπειριας.
ποια αντιπαρεθεση ρε φιλε?
Εδω λεμε οτι ο τυπος ειναι 1 χρονο παντρεμενος και λεει οτι θελει να γαμαει ολες τις αλλες και οχι τη γυναικα του γιατι δεν του κανει τα γουστα. Και ρωταω τωρα εγω πως θελεις να μαντεψει η τυπησα τα γουστα του ετσι αν δεν της τα πει?????
Υστερα υπαρχουν ζευγαρια 30-50 χρονια παντρεμενα που δεν εχουν προβλημα γιατι το εχουν λυμενο το θεμα τους με τον εναν η με τον αλλο τροπο  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom