erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
τσιμπουκακι..αχχχχχχχχκαλα..
εσυ τραβα κανα τσιμπουκακι στο αφεντικο σου..
τσιμπουκακι..αχχχχχχχχκαλα..
εσυ τραβα κανα τσιμπουκακι στο αφεντικο σου..
τσιμπουκακι..αχχχχχχχχ
για να μπαινουμε παλι στο νοημα του θρεντ εχω ν απω το εξης
Οσοι ειστε πουστρακια και απαντησατε σε αυτο το θρεντ ενα εχω να πω :
[size=42pt]Γ Α Μ Ω Τ Ο Ν Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ Α Σ [/size]
ευχαριστω,
Πουστης μας βγηκε ο πουτσαρας; ποιος ειναι ο χρηστος;![]()
![]()
Λοιπόν , επειδή πρώτα βgαίνει η ψυχή και μετά το χούϊ , κατά πως λένε και οι σοφοί στην Καντόνα , θα σου το γράψω άλλη μιά φορά μπας και το καταλάβεις και δεν παιδεύεσαι .
Απο την διεύθυνση που αντιγράφεις , μπορείς να πάρεις τα έντεκα -11- στοιχεία που ακολουθούν το ν= , στην συγκεκριμένη περίπτωση
ΑΥΤΑ [size=15pt]IcsaBKoK9-o [/size] και να τα βάλεις στο << κουτάκι >> του Υou Tube , κάνοντας ένα απλό copy paste.
Τώρα , τι είναι το κουτάκι του Υou tube ;
Eίναι ένα μικρό γκρι παραλληλόγραμμο , ακριβώς πάνω από AYTA τα emoticons![]()
, και κάτω από τα << καουτάκια >> bold και italic , δηλαδά τα γκρι κουτάκια που έχουν ένα μεγάλο Β και ένα πλαγιαστό Ι.
αυτά .![]()
λες να ειμαι πουστης μωρη τρελιαρα ?????????
εαν δεω ξερεις τον χριστο τοτε να σου [size=30pt]ριξω ενα σετακι χρηστοπαναγιες των 12 [/size]
Ναι μεν, αλλά...
Τους οποιους μαυρους προμηθευαν στους Νοτιους οι δουλεμποροι Βορειοι
Μην το πιασουμε ετσι,Βορειοι-Νοτιοι....
Ποιοι εκπολιτισαν-γενοκτονησαν τους Γνησιους Αμερικανους;Τους Ιθαγενεις Ιροκο,Απατσι,Σιου,Τσεγιεν,
ιροκουα,Μοικάνους,Ξοσα κλ κτλ κτλ....
Η μαργαριτα βρωμαει λεμε..γαμω την αμερικη
ας μεινουμε στην μουσικη....
O Σαρτρ επισκέφτηκε τον Μπάαντερ στα λευκά κελιά. Κανείς δεν έμαθε ποτέ τί ειπώθηκε μεταξύ τους. Μετά τη συνάντηση ο Σαρτρ είπε ότι η ΡΑΦ είναι ντροπή για την αριστερά ενώ ο Μπάαντερ είπε ότι ο Σαρτρ είναι απλά γέρος. Μάλλον ταυτίζεσαι με τον Σαρτρ.
αν θες τραβελια πηγαινε στα αναλογα θρεντ. Ο χρηστος δεν ειναι εδω απο οσο ξερω.![]()
Προτειμω να καντιλιαζω τα πουστρακια ειναι ποιο γαμάτα
λες να ειμαι πουστης μωρη τρελιαρα ?????????
εαν δεω ξερεις τον χριστο τοτε να σου [size=30pt]ριξω ενα σετακι χρηστοπαναγιες των 12* [/size]
* τις εχω προσφορα για σιμερα ,μια ντουζινα τσαμπα
ναι εκπεδευμενο με το μουνι που σε πεταγε !!!εισαι χουντικο φασιστοειδες πουστρακι ;