SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
λουκ σου χει συμβει ποτε να θες πιπα κολασμενα;;
Και άμα δεν έχεις ψωλή πρόχειρη τι κάνεις ? (Ακριβή περιγραφή παρακαλώ ...)
λουκ σου χει συμβει ποτε να θες πιπα κολασμενα;;
Το θρεντ μου εψαχνα και βαριομουν. Ε λεω ο γκαστ θα μου το βρει σε ντε τε.. και δικαιωθηκα χαχαχαχαχααχαχ
εσυ ρε στεφ δεν εισαι γκει τελικα;
Και άμα δεν έχεις ψωλή πρόχειρη τι κάνεις ? (Ακριβή περιγραφή παρακαλώ ...)
εχει παντα στην τσαντα της εναν δονητη.....Και άμα δεν έχεις ψωλή πρόχειρη τι κάνεις ? (Ακριβή περιγραφή παρακαλώ ...)
αμα το εψαχνες θα ρωταγες,ασε τις πιπες σε μενα.
Ζηταω βοηθεια απο τους συναγωνιστες στον στιβο της ηδονης Ε και οτι συμβουλη μου δωκουν .. την ακολουθω σαν βιβλο!
εχει παντα στην τσαντα της εναν δονητη.....
Εριν αμα δεν εχεις προχειρο πεος εκτονωνεσαι σε ομοιοματα?δονητες,φρουτα,πομολα,τηλεφωνα κτλ.?
δεν με βοηθας γκαστ εδω εχουμε εξαρτηση λεμε..Αληθεια πως λεγεται η εξαρτηση απο πιπα ;
πιπο junkyδεν με βοηθας γκαστ εδω εχουμε εξαρτηση λεμε..Αληθεια πως λεγεται η εξαρτηση απο πιπα ;
ειμαι ομορφη και τα καβλια μου με βλεπουν σηκωνονται και τα πιπωνω
Τι αλλο θες να μαθεις δηλαδη????? Τον λενε νικο [τον δονητη] εχουνε σχεση τα τελευταια 20 χρονια, και σε λιγο καιρο θα τον γνωρισει στον μπαμπα της, δυστυχως το κρατος δεν εχει προνοησει για περιπτωσεις σαν της Λουκ αρα ο γαμος αργει ακομα.Έ, αυτό δεν είναι ακριβής περιγραφή ...
πιπο junky
μαριε αν ηθελε να σε πιπωσει στο πρωτο ραντεβου η ερι θα τραβιοσουν?Τι αλλο θες να μαθεις δηλαδη????? Τον λενε νικο [τον δονητη] εχουνε σχεση τα τελευταια 20 χρονια, και σε λιγο καιρο θα τον γνωρισει στον μπαμπα της, δυστυχως το κρατος δεν εχει προνοησει για περιπτωσεις σαν της Λουκ αρα ο γαμος αργει ακομα.
δε μπορω να πω οτι καταλαβαινω, αμα θες μιλα με τον ΠΠο να ανταλλαξετε και συνταγες....Ειναι η διαδικασια που με συναρπαζει ρε συ μεμακο. Να απολαμβανεις το πεος γευστικα καταλαβαινεις;