SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
λουκ σου χει συμβει ποτε να θες πιπα κολασμενα;;
Και άμα δεν έχεις ψωλή πρόχειρη τι κάνεις ? (Ακριβή περιγραφή παρακαλώ ...)
λουκ σου χει συμβει ποτε να θες πιπα κολασμενα;;
Το θρεντ μου εψαχνα και βαριομουν. Ε λεω ο γκαστ θα μου το βρει σε ντε τε.. και δικαιωθηκα χαχαχαχαχααχαχ
εσυ ρε στεφ δεν εισαι γκει τελικα;
Και άμα δεν έχεις ψωλή πρόχειρη τι κάνεις ? (Ακριβή περιγραφή παρακαλώ ...)
εχει παντα στην τσαντα της εναν δονητη.....Και άμα δεν έχεις ψωλή πρόχειρη τι κάνεις ? (Ακριβή περιγραφή παρακαλώ ...)
αμα το εψαχνες θα ρωταγες,ασε τις πιπες σε μενα.
Ζηταω βοηθεια απο τους συναγωνιστες στον στιβο της ηδονης![]()
Ε και οτι συμβουλη μου δωκουν .. την ακολουθω σαν βιβλο!
![]()
εχει παντα στην τσαντα της εναν δονητη.....
Εριν αμα δεν εχεις προχειρο πεος εκτονωνεσαι σε ομοιοματα?δονητες,φρουτα,πομολα,τηλεφωνα κτλ.?
δεν με βοηθας γκαστ εδω εχουμε εξαρτηση λεμε..Αληθεια πως λεγεται η εξαρτηση απο πιπα ;![]()
πιπο junkyδεν με βοηθας γκαστ εδω εχουμε εξαρτηση λεμε..Αληθεια πως λεγεται η εξαρτηση απο πιπα ;![]()
ειμαι ομορφη και τα καβλια μου με βλεπουν σηκωνονται και τα πιπωνω![]()
Τι αλλο θες να μαθεις δηλαδη????? Τον λενε νικο [τον δονητη] εχουνε σχεση τα τελευταια 20 χρονια, και σε λιγο καιρο θα τον γνωρισει στον μπαμπα της, δυστυχως το κρατος δεν εχει προνοησει για περιπτωσεις σαν της Λουκ αρα ο γαμος αργει ακομα.Έ, αυτό δεν είναι ακριβής περιγραφή ...
πιπο junky
μαριε αν ηθελε να σε πιπωσει στο πρωτο ραντεβου η ερι θα τραβιοσουν?Τι αλλο θες να μαθεις δηλαδη????? Τον λενε νικο [τον δονητη] εχουνε σχεση τα τελευταια 20 χρονια, και σε λιγο καιρο θα τον γνωρισει στον μπαμπα της, δυστυχως το κρατος δεν εχει προνοησει για περιπτωσεις σαν της Λουκ αρα ο γαμος αργει ακομα.
δε μπορω να πω οτι καταλαβαινω, αμα θες μιλα με τον ΠΠο να ανταλλαξετε και συνταγες....Ειναι η διαδικασια που με συναρπαζει ρε συ μεμακο. Να απολαμβανεις το πεος γευστικα καταλαβαινεις;