Δεν θα ελεγα οτι ειναι το καλητερο για πορνομεταναστευση.το κλιμα εκει δεν ειναι καθολου κρυο.χιονι εχει 2 μηνες το χρονο.ριχνει και το λιωνει.αντε να το στρωσει 3-4 μερες.εκει οπως εχω επανελημενα γραψει ειναι γεματο Καυκασιους
και το μουνι ειναι υπερτημιμενο.αν διαβασετε παλαιοτερα ποστ μου.εχω γραψει οτι οι γκομνες απο'κει που ερχονται Αγια Πετρουπολη εινα πολυ κακομαθημενες.ειδεικα τον πρωτο καιρο.Η Αγια Πετρουπολη τους φενεται κολαση!δεν της καμακωνει κανενας!ενω εκει τους την παιφτουν συνχεια.αν ειναι να πορνομεταναστευση κανεις στην Ρωσσια ας παει πιο βορια που εχει πιο ψωφιους αντρες και το μουνι ειναι πολυ πιο ευκολο.η Νοτια Ρωσσια εχει πολλα κοινα με τη ζωη στην Ελλαδα.ενα αλλο μειονεκτημα ειναι οτι κει οι μισθοι ειναι της πεινας!αν δεν εχεται εισοδημα απο Ελλαδα ξεχαστε το.ενω Μοσχα ανετα θα εχεται ενα μισθο 1500-2000 Ευρω το μηνα (μπορει και παραπανω).Αγια Πετρουπολη 500+ ενω εκει 100-150 Ευρω μισθο θα παιρνεται.βεβαια ειναι πολυ φτηνοτερα ολα.αλλα και παλι δεν θα το συνιστουσα σαν το ιδαναικο μερος για πορνομεταναστευση