Νέα

Θέλω να χέζω κ να μου παίρνουν πίπα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.554
Πόντοι
25.467
Και όμως παίδες ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ!
Στα 20 μου τα είχα φτιάξει με μια λίγο μεγαλύτερη.
Τα πρωινά που καθόμουν στη χέστρα έμπαινε μέσα και είτε έκανε μπάνιο είτε βούρτσιζε τα δόντια της κλπ και πολλές φορές που με έβλεπε ορεξάτο, καθόταν στα γόνατα και με πίπωνε :dancing:
Αμφιβάλλω αν θα ξαναβρώ τέτοια γκόμενα ποτέ στη ζωή μου!

Είναι γεγονός ότι οι κοπρολάγνες σπανίζουν. Μην απελπίζεστε όμως. Που ξέρετε, μπορεί.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Φανταζομαι το σκηνικο , αν ειναι κρυωμενοs κι εχει ευκοιλια........... :think:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
Και όμως παίδες ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ!
Στα 20 μου τα είχα φτιάξει με μια λίγο μεγαλύτερη.
Τα πρωινά που καθόμουν στη χέστρα έμπαινε μέσα και είτε έκανε μπάνιο είτε βούρτσιζε τα δόντια της κλπ και πολλές φορές που με έβλεπε ορεξάτο, καθόταν στα γόνατα και με πίπωνε :dancing:
Αμφιβάλλω αν θα ξαναβρώ τέτοια γκόμενα ποτέ στη ζωή μου!

Την ώρα δλδ που σου έπαιρνε τσιμπούκι έβγαινε και το κουράδι από το σουφρέτο; Ρε φίλε η ενέργεια εκείνη τη στιγμή επικεντρώνεται στο γκρόβερ και ο Γιακουμής μένει πεσμένος εκτός και αν είσαι Multi Tasking τύπε μου.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Την ώρα δλδ που σου έπαιρνε τσιμπούκι έβγαινε και το κουράδι από το σουφρέτο; Ρε φίλε η ενέργεια εκείνη τη στιγμή επικεντρώνεται στο γκρόβερ και ο Γιακουμής μένει πεσμένος εκτός και αν είσαι Multi Tasking τύπε μου.

Πιθανον  τα 2 σωληνακια  ειναι ...ανεξαρτητα
Εχουν ξεχωριστο τσιπακι και ειναι γυρισμενα στο auto...

Επισκέπτης
Φίλε έσκυβε και τον έπαιρνε στο στόμα της ασχέτως αν εγώ είχα ήδη βγάλει τα σουβλάκια της προηγούμενης βραδιάς! Τον έβλεπε όρθιο; Ε τον ρουφούσε. Αν είχα χέσει άνηκε στο παρελθόν...
Δυο χρόνια κοντά είχα κάτσει μ' αυτό το γκομενάκι καλή του ώρα. 35άρα θα 'ναι τώρα... ααααχχχ!
Τώρα να είσαι 20 χρονών και να μπαίνει μέσα το γκομενάκι γυμνό, να μπανιαρίζεται και να τρίβεται και ο Γιακουμής να μένει ατάραχος είναι κομματάκι περίεργο δεν νομίζεις;

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
Ρε θα τρελαθούμε εδώ πέρα... με τα κουράδια και τσιρλιά. Τεσπα Θα προσπαθήσω να τραβήξω μαλακία την ώρα που θα πάω για χέσιμο, να δω αν θα σηκώθεί το τσιτσί μου.

Κάτσε ρε τύπε ο θεματοθέτης το τόνισε την ώρα που το σκατό βγαίνει από την κωλαντεράδα να σου παίρνει η άλλη τσιμπούκι. Αν εσύ τα είχες αμολύσει είναι άλλη ιστορία.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πόσο, μα πόσο δίκιο έχετε.

Καλό σας βράδυ φίλτατε.  :grin:

Kαληνυχτα αγιε μου....Την ευλογια σαs να παρουμε την 6η δοση, να βγαλουμε πετρελαιο, να βγαλουμε τον χειμωνα....και γενικα να βγαζουμε πιπινια :grin: :grin: :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
238.921
Πόντοι
46.232
Ρε θα τρελαθούμε εδώ πέρα... με τα κουράδια και τσιρλιά. Τεσπα Θα προσπαθήσω να τραβήξω μαλακία την ώρα που θα πάω για χέσιμο, να δω αν θα σηκώθεί το τσιτσί μου.

Κάτσε ρε τύπε ο θεματοθέτης το τόνισε την ώρα που το σκατό βγαίνει από την κωλαντεράδα να σου παίρνει η άλλη τσιμπούκι. Αν εσύ τα είχες αμολύσει είναι άλλη ιστορία.
φιλε δεν ειναι αυτο το θεμα οτι θα σου σηκωθει θα σου σηκωθει , την γκομενα που θα μυριζει την σκατιλα δεν την σκεφτεται...

Επισκέπτης
Ρε φίλε έχεζα ωραία;
Αυτή έμπαινε μέσα και με άρχιζε στο τρομπόνι. Τα σκατά εκεί λίγο κάτω από τ' αρχίδια μου ήτανε και μυρίζανε... Λες αν μου έφευγε κανένα επιπλέον κουράδι ή κλανίδι να είχε πρόβλημα; Ίσως και να μου έφευγε, δεν θυμάμαι. Έχει περάσει και μια δωδεκαετία από τότε...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Οικιοθελώς το έκανε ρε αρχηγέ. Αν αυτή δεν είχε πρόβλημα να έχω εγώ;

Σιγουρα αυτη ειχε προβλημα......Εδω λιγο κωλαρακι βατευουμε κι αν βγει
η γλυκαναλατη με ....καφε φορεμα , παθαινουμε αναγουλα, φαντασου αυτη που ειναι στην πηγη των....εκροων

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
ρε μαγκες αμα εισαι καυλωμενος γινεται να χεσεις?δεν ειναι πρησμενος ο προστατης?

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
Τύπε μου με το συμπάθειο άλλα όταν πάει κάποιος για χέσιμο κλείνει πόρτες,μπουκαπόρτες και απαγόρεύεται ρητώς να τολμήσει να μπει κανείς μέσα, πόσο μάλλον κάποια γκόμενα.

Οταν χέζεις είναι προσωπική στιγμή σαν ιεροτελεστία. Εκείνη τη στιγμή η σκατιέρα είναι το βασίλειο σου.

Επισκέπτης
Σιγουρα αυτη ειχε προβλημα......Εδω λιγο κωλαρακι βατευουμε κι αν βγει
η γλυκαναλατη με ....καφε φορεμα , παθαινουμε αναγουλα, φαντασου αυτη που ειναι στην πηγη των....εκροων
Τα 'χω ξεπεράσει αυτά τύπε! Μετά από τόσους και τόσους κώλους, θεωρώ ότι το default είναι να μην την βγάλω καθαρή... :sunglasses:

Τύπε μου με το συμπάθειο άλλα όταν πάει κάποιος για χέσιμο κλείνει πόρτες,μπουκαπόρτες και απαγόρεύεται ρητώς να τολμήσει να μπει κανείς μέσα, πόσο μάλλον κάποια γκόμενα.

Οταν χέζεις είναι προσωπική στιγμή σαν ιεροτελεστία. Εκείνη τη στιγμή η σκατιέρα είναι το βασίλειο σου.
Μα με αποζημίωνε και με το παραπάνω για την ενόχληση... δεν μπορείς να πεις... ;)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ρε μαγκες αμα εισαι καυλωμενος γινεται να χεσεις?δεν ειναι πρησμενος ο προστατης?
Δεν ξερω να το εξηγησω επιστημονικωs, αλλα αν σε κοβει η κοιλια για χεσιμο, δεν εχειs καβλεs.....Και κυριωs εκεινη την ωρα, δεν θελειs κοσμο και φασαρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom