Νέα

Θέλω να χέζω κ να μου παίρνουν πίπα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Πως σας φαινεται κυριοι το εχετε κανει;;Σας διαβεβαιωνω οτι ειναι η μεγαλυτερη ηδονη.....

Απορία: α)Ρε φίλε όταν χέζεις προτιμάς πίπα αντί μια αθλητική εφημερίδα? Δεν ξέρεις τι χάνεις.
        β) Όταν χέζεις (έστω και χωρίς εφημερίδα) μπορείς να μην ακουμπάς τους αγκώνες στα γονατά σου? και που θα χώσει η άλλη το κεφάλι της να σε τσιμπουκώνει?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.965
Πόντοι
606
Δυο περιπτωσεις παιζουν
α) εισαι κοπρολαγνος -μορφη σαδομαζοχιστικης εξαθλιωσης και θποβιβασμου της προσωπικοτητας- και παρεπιπτοντως παντα καλη ειναι και μια πιπα.....
ή
β) τι βρισκεις με το χεσιμο -κατα Φρουντ καθαρα ομοφυλοφυλικη εηφραση ηδονης- και η πιπα ολοκληρωνει την απολαυση
ή
γ}εγραψες μια μαλακια για να γελασεις και να τσεκαρεις αντιδρασεις  :uglystupid: :uglystupid:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Θα συμφωνίσω με τον προλαλήσαντα με την Αθλητική εφημερίδα κατα την αφόδευση.

Ιδιαίτερα αν περιγάφει και την ήττα του μισιτού αντιπάλου και συνοδεέται από ενα καλό φραπέ νομίζω οτι είναι αφάμιλο του σεξ. :boobies:

Πίπα συνιστώ κατά τη διάρκεια αγώνα στην TV με συνοδία τζίν-τόνικ. (αμα βρείτε γυναίκα - και δή συζυγο- να το προσφέρει αυτό να με ....χέσετε :2funny:)

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδακια μου ομορφα για καντε το κ μετα μιλαμε......δεν θα αντεξετε ουτε ενα λεπτο......Κ παρακαλω μην μιλαμε για κουραδες ειναι κτος θεματος.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  ΕΕγω λεω να συνδυασουμε τα θεματα!!

Ωραιο ειναι να παιρνεις πιπα στον εαυτο σου και να σε πιασει χεσιμο!!!! :headbang: :headbang:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
παιδακια μου ομορφα για καντε το κ μετα μιλαμε......δεν θα αντεξετε ουτε ενα λεπτο......Κ παρακαλω μην μιλαμε για κουραδες ειναι κτος θεματος.
Τι εκτος θεματος ρε,για χεσιμο δε μιλας?
Και νομιζεις οτι θα αντεξει τη βρωμα η κοπελα για να σου παρει και πιπα?
Εδω εγω με το ζορι την αντεχω και κανω γρηγορα γρηγορα,ποσο μαλλον αυτη..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.601
Πόντοι
22.785
Ελατε ρε παιδες το χεσαμε το θεμα..... :headbang: :headbang:

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Εχω την εξης φαντασίωση-εφιάλτη απο τοτε που ημουν φρικιό κι εχεζα υπαίθρίως σε λόγγους και πλαγιες.Να παταω,λέει σε δυο βράχους και απο κατω ναναι το χάος και να εχω παρει θεση για την προγραμματισμενη ανακούφιση.Απο κατω στα τέσσερα μετρα να μην εχω δει τιποτα,αλλα η περιρρέουσα μποχα να δηλωνει σαφως οτι κι αλλοι χεζουν εκει γυρω.Καθως λοιπόν αρχιζει αυτη η διαδικασία,οπου το προς αποβολην σωμα εχει παρει το δρόμο του,ξαφνικα,βλέπω απο κάτω μια υπέροχη ξανθια με κατεβασμενα βρακια να με κοιτάει με λαγνο βλέμμα,πολλα υποσχόμενο.Η κοπέλα εχεζε στο ...ισόγειο.Ομως η κουράδα,σκεφτομαι με αγωνια,θα τα χαλασει ολα.Αντε τωρα να ελέγξεις το εντερο.Δε γινεται...Κι ετσι η φαντασίωση εγινε εφιάλτης,αφου δε μπορει να περιμενεις να συναψεις οποιαδηποτε σχεση ε μια ξανθια,που την εχεις μόλις χεσει στο κουτελο.Κατα λαθος βεβαια,αλλα δεν εχει σημασια

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Θελω να παω για κατουρημα. Πεζει κατι περιεργο να κανω ή να σημαδεψω μονο την τρυπα?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Εχω την εξης φαντασίωση-εφιάλτη απο τοτε που ημουν φρικιό κι εχεζα υπαίθρίως σε λόγγους και πλαγιες.Να παταω,λέει σε δυο βράχους και απο κατω ναναι το χάος και να εχω παρει θεση για την προγραμματισμενη ανακούφιση.Απο κατω στα τέσσερα μετρα να μην εχω δει τιποτα,αλλα η περιρρέουσα μποχα να δηλωνει σαφως οτι κι αλλοι χεζουν εκει γυρω.Καθως λοιπόν αρχιζει αυτη η διαδικασία,οπου το προς αποβολην σωμα εχει παρει το δρόμο του,ξαφνικα,βλέπω απο κάτω μια υπέροχη ξανθια με κατεβασμενα βρακια να με κοιτάει με λαγνο βλέμμα,πολλα υποσχόμενο.Η κοπέλα εχεζε στο ...ισόγειο.Ομως η κουράδα,σκεφτομαι με αγωνια,θα τα χαλασει ολα.Αντε τωρα να ελέγξεις το εντερο.Δε γινεται...Κι ετσι η φαντασίωση εγινε εφιάλτης,αφου δε μπορει να περιμενεις να συναψεις οποιαδηποτε σχεση ε μια ξανθια,που την εχεις μόλις χεσει στο κουτελο.Κατα λαθος βεβαια,αλλα δεν εχει σημασια
kai σε πιανει κοψιμο στον υπνο σου και ξυπνας? :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ακομα δεν το κλεισανε το θεμα αυτό;;

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1
καλα τοσο μαλακας εισαι?
ρε ουσττττττττττττττττττ

Επισκέπτης
η συγκεκριμμενη χεζει & γουσταρει να της κανεις γλυφομουνι..να σου κανω κονε???
10.jpg

με καποια μοντα ισως βρειτε την πατεντα να κανετε & 69 την ωρα που χεζετε..

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Παντως να της τον δωσεις πιπα την ωρα που χεζει πολυ χαλαρα. Αμα γουσταρει κι ειναι κοπρολαγνη θα στον αληψει με τα σκατα της και τα φαει απ τη ψωλη σου.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ναι, έχω ένα εφιάλτη. Να με παίρνει ο Πατέρας τηλέφωνο και να μου λέει πως θα μας δώσουνε το Σίλβα για αμυντικό χαφ (και ο Σίλβα έχει τη μορφή του Μπασινά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom