Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Γκραν Σουξέ το Ρηνιώ!!!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγώ πάλι πιστεύω ότι κάνεις την άρρωστη, για να πάρεις άδεια και να μπορείς να παρακολουθείς όλη μέρα το θρεντ  :humpleg:
κυριως για να ειμαι με το βρακι ξαπλωμενη κ να σε βλεπω να γραφεις αυτα τα οικονομικα που δεν καταλαβαινω γρι  :s&m_3: σε περιμενω στα πμ μου πρεπει να συζητησουμε πολυ σοβαρα για την σχεση μας  :sunglasses:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Καλησπέρα. Αμα ξερεις κανα παραδοσιακό γιατροσόφι , πες , γιατι και εγω 3 μέρες χάλια ειμαι  :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Aντε σκιουρε σου φεξε επιτελους θα βρεις κοπελα τοσο καιρο που ψαχνεσαι  :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλησπέρα. Αμα ξερεις κανα παραδοσιακό γιατροσόφι , πες , γιατι και εγω 3 μέρες χάλια ειμαι  :S

ευκαλυπτο βραζω βοηθαει στην αναπνοη, τριβομαι με βιξ, πινω τσαγια συνεχως, αλλα δεν λεω να συνελθω

Επισκέπτης
κυριως για να ειμαι με το βρακι ξαπλωμενη κ να σε βλεπω να γραφεις αυτα τα οικονομικα που δεν καταλαβαινω γρι  :s&m_3: σε περιμενω στα πμ μου πρεπει να συζητησουμε πολυ σοβαρα για την σχεση μας   :sunglasses:

μωρό μου είμαι σε φάση ντεκαντανσ, δε θα θέλεις να σταθείς δίπλα στην παρακμή που ζω  :dunno:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
ευκαλυπτο βραζω βοηθαει στην αναπνοη, τριβομαι με βιξ, πινω τσαγια συνεχως, αλλα δεν λεω να συνελθω
Το τσαϊ ποτε δεν μου αρεσε. Γενικα οταν ειμαι αρρωστος μου βγαινει μια ταση να τρωω φρουτα και να πινω χυμους.
Ο λαιμος δεν με ενοχλει πολυ. Λιγο βηχα ,εχω αλλα αυτο που μεεχει γονατισει ειναι η καταρροη . Μεχρη κα τα ματια δακρυζουν.

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μπορεί να μην είναι κοπέλα.... :P

Αν δεν ειναι γυναικα (που νομιζω οτι ειναι) τοτε η πουστης ειναι η αντρας. Αν ηταν πουστης θα ψαρευε οποτε τοσο καιρο καποιος θα εγραφε γιαυτο. Αν ειναι αντρας πρεπει να ειναι ο ορισμος του μαλακα να κανει χαβαλε σαν γυναικα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το τσαϊ ποτε δεν μου αρεσε. Γενικα οταν ειμαι αρρωστος μου βγαινει μια ταση να τρωω φρουτα και να πινω χυμους.
Ο λαιμος δεν με ενοχλει πολυ. Λιγο βηχα ,εχω αλλα αυτο που μεεχει γονατισει ειναι η καταρροη . Μεχρη κα τα ματια δακρυζουν.

κοτοσουπα βοηθαει τρελα, εισπνοες με θαλασσινο νερο απο φαρμακειο, εγω παλευω με βηχα..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τύπε ο κρυφός μου έρωτας με την eri κρατάει από την εποχή που εσύ μάθαινες την cobol

και θα ευοδωσει οταν βγουμε στις αγορες και ερθει η αναπτυξη  :tooth: ειναι δε τοσο κρυφος που ακομα και απο εμας το κρυβουμε  :bounce-glasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom