Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Να μου κάνεις τη χάρη να μη μπαίνεις και σπαμάρεις στο νήμα της γυμναστικής.  :birdman:

Σε πηδάω μια χαρά και στα πολιτικά νήματα.  :knockinb:

Ήθελα να ήξερα τόσοι εξευτελισμοί δεν σου φθάνουν και μπαίνεις και στο νήμα της γυμναστικής και για άλλους;;;  :think:

Τα χεις χασει τελειως εσυ καθως φαινεται, ποιος ρε σε εχει σε εκτιμηση με αυτα που λες; ο τραμουντανομαλακας; η το καθε φασιστακι που αλλαζει νικ. αλλαξε πλευρο και ρουφα το αυγο σου για να μας κοκορευτεις οτι θα τρεξεις στον μαραθωνιο,και παρε αποφαση ότι εγω θα μπαινω οπου θελω  :birdman:

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μια κοπελα κραταει ενα θρεντ με 10 σελιδες την ημερα. Τι μαλακες που ειμαστε οι αντρες. Αλλος προσπαθει να κανει τον καλο μπας και την καταφερει. Αλλος βγαζει τα σεξουαλικα κομπλεξ του και άλλος κανει χαβαλε. Οσο για την κοπελια, αυτη ξερει γιατι ειναι μεσα. Καλο θα ηταν να μας πει και εμας για να μας λυθει η απορια. Όλοι καλά να ειστε παντως.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μια κοπελα κραταει ενα θρεντ με 10 σελιδες την ημερα. Τι μαλακες που ειμαστε οι αντρες. Αλλος προσπαθει να κανει τον καλο μπας και την καταφερει. Αλλος βγαζει τα σεξουαλικα κομπλεξ του και άλλος κανει χαβαλε. Οσο για την κοπελια, αυτη ξερει γιατι ειναι μεσα. Καλο θα ηταν να μας πει και εμας για να μας λυθει η απορια. Όλοι καλά να ειστε παντως.

μα γιατι ειναι υπεροχο να ειμαι αναμεσα σε αντρες   :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Μπορεί να μην είναι κοπέλα.... :P

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
+1000. Η έριναλ εντωμεταξύ πρέπει να 'χει πάρει τα πάνω της που ασχολείται ένα ολόκληρο φόρουμ με την τρύπα της.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μπα χαλια ειμαι και αρρωστη με γριππη  :-

Stories

Νέο!

Stories