Την καλησπερα μου.περαστικά έριιιι :-*
Καλησέρεεεεεεες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......
- Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 102K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
επιτελους ενα κοριτσουδι μου λειψατε ρε απο εδω καλησπερες; :-*
Έλα βρε κ γω δω τριγύρω είμαι τς τελευταίες μερούλες
Την καλησπερα μου.
χελόου μάριοςςςςςςςςςςςς51
Επισκέπτης
μπα χαλια ειμαι και αρρωστη με γριππη :-
εγώ πάλι πιστεύω ότι κάνεις την άρρωστη, για να πάρεις άδεια και να μπορείς να παρακολουθείς όλη μέρα το θρεντ
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
κυριως για να ειμαι με το βρακι ξαπλωμενη κ να σε βλεπω να γραφεις αυτα τα οικονομικα που δεν καταλαβαινω γρι σε περιμενω στα πμ μου πρεπει να συζητησουμε πολυ σοβαρα για την σχεση μαςεγώ πάλι πιστεύω ότι κάνεις την άρρωστη, για να πάρεις άδεια και να μπορείς να παρακολουθείς όλη μέρα το θρεντ
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα. Αμα ξερεις κανα παραδοσιακό γιατροσόφι , πες , γιατι και εγω 3 μέρες χάλια ειμαι :S
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Καλησπέρα. Αμα ξερεις κανα παραδοσιακό γιατροσόφι , πες , γιατι και εγω 3 μέρες χάλια ειμαι :S
ευκαλυπτο βραζω βοηθαει στην αναπνοη, τριβομαι με βιξ, πινω τσαγια συνεχως, αλλα δεν λεω να συνελθω
bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
που εισαι ταεκβοντιστα μουAντε σκιουρε σου φεξε επιτελους θα βρεις κοπελα τοσο καιρο που ψαχνεσαι
Επισκέπτης
κυριως για να ειμαι με το βρακι ξαπλωμενη κ να σε βλεπω να γραφεις αυτα τα οικονομικα που δεν καταλαβαινω γρι σε περιμενω στα πμ μου πρεπει να συζητησουμε πολυ σοβαρα για την σχεση μας
μωρό μου είμαι σε φάση ντεκαντανσ, δε θα θέλεις να σταθείς δίπλα στην παρακμή που ζω
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Το τσαϊ ποτε δεν μου αρεσε. Γενικα οταν ειμαι αρρωστος μου βγαινει μια ταση να τρωω φρουτα και να πινω χυμους.ευκαλυπτο βραζω βοηθαει στην αναπνοη, τριβομαι με βιξ, πινω τσαγια συνεχως, αλλα δεν λεω να συνελθω
Ο λαιμος δεν με ενοχλει πολυ. Λιγο βηχα ,εχω αλλα αυτο που μεεχει γονατισει ειναι η καταρροη . Μεχρη κα τα ματια δακρυζουν.
Επισκέπτης
Aντε σκιουρε σου φεξε επιτελους θα βρεις κοπελα τοσο καιρο που ψαχνεσαι
τύπε ο κρυφός μου έρωτας με την eri κρατάει από την εποχή που εσύ μάθαινες την cobol
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
που εισαι ταεκβοντιστα μου
Ελα ρε αγορινα τι λεει καλα εισαι?
Μπορεί να μην είναι κοπέλα....
Αν δεν ειναι γυναικα (που νομιζω οτι ειναι) τοτε η πουστης ειναι η αντρας. Αν ηταν πουστης θα ψαρευε οποτε τοσο καιρο καποιος θα εγραφε γιαυτο. Αν ειναι αντρας πρεπει να ειναι ο ορισμος του μαλακα να κανει χαβαλε σαν γυναικα.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Το τσαϊ ποτε δεν μου αρεσε. Γενικα οταν ειμαι αρρωστος μου βγαινει μια ταση να τρωω φρουτα και να πινω χυμους.
Ο λαιμος δεν με ενοχλει πολυ. Λιγο βηχα ,εχω αλλα αυτο που μεεχει γονατισει ειναι η καταρροη . Μεχρη κα τα ματια δακρυζουν.
κοτοσουπα βοηθαει τρελα, εισπνοες με θαλασσινο νερο απο φαρμακειο, εγω παλευω με βηχα..
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
τύπε ο κρυφός μου έρωτας με την eri κρατάει από την εποχή που εσύ μάθαινες την cobol
και θα ευοδωσει οταν βγουμε στις αγορες και ερθει η αναπτυξη ειναι δε τοσο κρυφος που ακομα και απο εμας το κρυβουμε
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μπα χαλια ειμαι και αρρωστη με γριππη :-
Σοβαρά μιλάς?Σαββατοκύριακο δεν βγήκα λόγω πυρετού....
Περαστικά σου....
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
κοτοσουπα βοηθαει τρελα, εισπνοες με θαλασσινο νερο απο φαρμακειο, εγω παλευω με βηχα..
Καπνιζεις?
Επισκέπτης
και θα ευοδωσει οταν βγουμε στις αγορες και ερθει η αναπτυξη ειναι δε τοσο κρυφος που ακομα και απο εμας το κρυβουμε
:S :S :S
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 370