Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
η πιο μεγαλη αληθεια αποτυπωνεται σε αυτες τις γραμμες κ απαντα στην ερωτηση τι θελει ενας αντρας απο μια γυναικα  :)

Αποτυπώνεται το τι θέλει ο συγκεκριμένος φίλος απ' την κοπέλα που γουστάρει...μην γενικολογείς και μην μας κακολογείς :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
η πιο μεγαλη αληθεια αποτυπωνεται σε αυτες τις γραμμες κ απαντα στην ερωτηση τι θελει ενας αντρας απο μια γυναικα  :)

Δεν θελουν ολοι τα ιδια. Μην κανεις τσουβαλοποιησεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν θελουν ολοι τα ιδια. Μην κανεις τσουβαλοποιησεις.

Αποτυπώνεται το τι θέλει ο συγκεκριμένος φίλος απ' την κοπέλα που γουστάρει...μην γενικολογείς και μην μας κακολογείς :cheesy:

θα σας χαλασω εγω χατηρι..; :cheesy:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Το εχω τσεκαρει πριν βγω να το υποστηριξω. Δεν βγηκα να το πω στο ετσι...
εσυ μπηκες στην διαδικασια να ψαξεις αυτο που προτεινω... βλεπεις πως πετυχες
τουλαχιστον στο 1ο σταδιο  :P

Αμα δικτυωθεις ακομη περισσοτερο θα βρεις και καποια αναμεσα στις πολλες που θα ειναι εμφανισημη
και δεν θα θελει χρηματα.
το ξερω οτι εχεις δικιο γι αυτο σε υποστηριξα απ την αρχη οταν ελεγες οτι οι παρεες βγαζουν πιο ευκολα γκομενες.ερι μην τρελενεσαι δεν ειναι ολοι κωλοπαιδια.νυχτα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καληνυχτα και σε  σενα  :-* 

το ξερω οτι εχεις δικιο γι αυτο σε υποστηριξα απ την αρχη οταν ελεγες οτι οι παρεες βγαζουν πιο ευκολα γκομενες.ερι μην τρελενεσαι δεν ειναι ολοι κωλοπαιδια.νυχτα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εννοειται ρε φιλε... διοτι η μια φερνει την αλλη και σε εμπιστευονται ευκολοτερα απο οτι αν τις γνωρισεις στο τρενο που ελεγαν κατι αλλοι προχθες :P

και στην τελικη η παρεα σου κανει γενικοτερο καλο... δεν κανεις παρεες μονο για να βγαλεις γκομενες. Κανεις πολλες παρεες γιατι ειναι ωραιο και περνας καλα... γνωριζεις πολλους διαφορετικους χαρακτηρες και κοβεις αντιδρασεις ... Φυσικα οχι μονο αντρες στην παρεα διοτι θες να κοβεις ΚΑΙ γυναικειες αντιδρασεις και χαρακτηρες. Μια υγιης παρεα εχει μια σωστη αναλογια.

Με το καμακι και το κυνηγι μοναχος σου τι πετυχαινεις? και γεμιζεις χυλοπιτες και δεν κανεις φιλους .... ο αλλος φοβοταν μην του φανε την γκομενα οι κολλητοι ελεος  :P

Επισκέπτης
Αμα δικτυωθεις ακομη περισσοτερο θα βρεις και καποια αναμεσα στις πολλες που θα ειναι εμφανισημη
και δεν θα θελει χρηματα.

Μπόλντη , αγορίνα , τα έχουμε πει.
ΑΠΟ ΠΑΡΕΕΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ,
ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΤΡΩΓΕΣ ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΣΤΟ EKALI CLUB
ή

ΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ , ΑΡΑΖΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ,
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ
ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ή ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ.

Διαφορετικά ,
τον πούλον ............

Από παρέες , βρίσκουν μπαζάκια για να πατρευτούν οι φτωχοί , κωλόστρες μικροαστοί

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Από παρέες , βρίσκουν μπαζάκια για να πατρευτούν οι φτωχοί , κωλόστρες μικροαστοί

γιατί βρε όλες οι ωραίες γκόμενες βγαίνουν μόνο με παρέες φραγκάδων  η πηδάνε μόνο τους πλούσιους με άφθονη κόκα στα κότερα ?   :grin:
coolare...

Επισκέπτης
γιατί βρε όλες οι ωραίες γκόμενες βγαίνουν μόνο με παρέες φραγκάδων  η πηδάνε μόνο τους πλούσιους με άφθονη κόκα στα κότερα ?

Αυτό που γράφεις, τι σχέση έχει με αυτό που έγραφα εγώ ;;;;;;;

ΚΑΜΙΑ.

Εγώ του έγραφα , ότι ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ,
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΟΥΝΑΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΑ.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.826
Πόντοι
216
Με το καμακι και το κυνηγι μοναχος σου τι πετυχαινεις? και γεμιζεις χυλοπιτες και δεν κανεις φιλους .... ο αλλος φοβοταν μην του φανε την γκομενα οι κολλητοι ελεος  :P

φιλε λες χοντρες παπαριες.Το καμακι το σωστο γινεται οταν εισαι 100% μονος.Μαλλον εισαι τρελα ανασφαλης και θες και τον φιλαρακο σου να σε ξελασπωνει οταν πεις μαλακια στη γκομενα ετσι;Και καλα εκανε ο αλλος τυπας και φοβοταν μη του φανε τη γκομενα γιατι το χω δει και λαιβ να τυχαινει πολλες φορες.Αυτες οι δουλειες ειναι σαν το χεσιμο,δε γινονται με παρεα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Αυτό που γράφεις, τι σχέση έχει με αυτό που έγραφα εγώ ;;;;;;;

παραπάνω εσύ δεν είπες ότι δεν βρίσκεις καλή γκόμενα από παρέες αν δεν έτρωγες στο ekali club η αν δεν έσκαγες με κότερο στη μύκονο ?
και εγώ σου είπα αν κάποια είναι σούπερ γκόμενα δεν σημαίνει ότι βγαίνει μόνο me παρέες της ελίτ !
επικινονούμε αστέρι μου  ?  :2funny:

George_Prince_Omorfopaido

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παραπάνω εσύ δεν είπες ότι δεν βρίσκεις καλή γκόμενα από παρέες αν δεν έτρωγες στο ekali club η αν δεν έσκαγες με κότερο στη μύκονο ?
και εγώ σου είπα αν κάποια είναι σούπερ γκόμενα δεν σημαίνει ότι βγαίνει μόνο me παρέες της ελίτ !
επικινονούμε αστέρι μου  ?  :2funny:
Λοιπον επειδη διαβαζω το θεματακι απο τον αλλο που εψαχνε γκομενες και διαβασα και τη συζητηση που άρχισε ο βολντε.Για να πιάσεις γκόμενα είναι απλό να είσαι νορμάλ εμφανισιακά και να μην ντρεπεσαι δεν θέλει να της φερθείς σαν γκόμενα αντιθέτως να την δεις σαν ενα φιλαρακι που θες να πιάσεις δεν χρειάζονται κοπλιμέντα και σαλια απτην αρχη.Σχετικά για τα υπόλοιπα ρουχα παρεές αμάκσια και το μουνι τις μάνας είναι όλα μπόνους.Ουτε ολοι ψηλοι ομορφοι με Ντισκουεαρ ρουχα ειναι ουτε εχουν γκομενες ουτε αμάκσια ο καθένας συμμετέχει με αυτα που έχει στο παιχνιδι,αρκεί να μη ντρέπεται.Τώρα παίζουν και διαφορετικοί παράγοντες σιγουρα βοηθάει οι κατάληλες συνθηκες και παρεές αλλα όπως ειπαμε δεν έχουν όλοι.Κλείνοντας δινω εμφαση στον αλλο που ελεγε οτι γνωρισει γκομενες στο μετρο και ο βολντη τον εκραζε στο φορουμ.Βολντη αγαπητε εσυ που λες οτι μονο στο κλαμπακι γνωριζεις.Μαλλον μας λες ψεματα δεν κσέρω πως ειναι εμφανισιακα η κοπέλα σου και πως εγινε το κονε αλλα το καμάκι και η γνωριμια γινοντα παντου αρκει να υπαρχουν κατάληλες συγκηριες και χημεία το σαβατο 2 τηλεφωνάκια τσιμπισα στο μοναστηρακι που κατέβενα απο ρακόμελα.
ΘΑΡΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟ ΘΕΛΕΙ(ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ :P) ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΣΕ  :2on1:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τιποτα εξελιξεις ειχαμε η ακομη .... ?

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μου κάνει εντύπωση ότι η κοπελιά μετά απο τόσες ώρες στο σάιτ  ούτε καληνύχτα δεν είπε. Πολύ γράψιμο στους άντρες τις. Αυτο δείχνει άσχημο χαρακτήρα νομίζω.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μου κάνει εντύπωση ότι η κοπελιά μετά απο τόσες ώρες στο σάιτ  ούτε καληνύχτα δεν είπε. Πολύ γράψιμο στους άντρες τις. Αυτο δείχνει άσχημο χαρακτήρα νομίζω.
Μην παρεξηγεις κανεναν φιλε.... και μην κρινεις την κοπελα τοσο ευκολα
Ολοι εχουμε τα "θεματα" μας λιγο πολυ.

Αλλωστε εδω δεν ειναι για επιδειξη κοινωνικων τροπων .....
Ασε που αν το κανεις αυτο θα σε παρουν στο ψιλο ....

Απλα η ωρα να περναει ευχαριστα......

George_Prince_Omorfopaido

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μην παρεξηγεις κανεναν φιλε.... και μην κρινεις την κοπελα τοσο ευκολα
Ολοι εχουμε τα "θεματα" μας λιγο πολυ.

Αλλωστε εδω δεν ειναι για επιδειξη κοινωνικων τροπων .....
Ασε που αν το κανεις αυτο θα σε παρουν στο ψιλο ....

Απλα η ωρα να περναει ευχαριστα......
ΛΟΛ! :2funny: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom