Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φιλε λες χοντρες παπαριες.Το καμακι το σωστο γινεται οταν εισαι 100% μονος.Μαλλον εισαι τρελα ανασφαλης και θες και τον φιλαρακο σου να σε ξελασπωνει οταν πεις μαλακια στη γκομενα ετσι;Και καλα εκανε ο αλλος τυπας και φοβοταν μη του φανε τη γκομενα γιατι το χω δει και λαιβ να τυχαινει πολλες φορες.Αυτες οι δουλειες ειναι σαν το χεσιμο,δε γινονται με παρεα.

H πλακα ειναι οτι κατηγορειτε εμενα για ανασφαλεια απο την στιγμη που φοβαστε οτι θα σας φαει καποιος την γκομενα. Εγω δεν φοβαμαι οτι θα μου φαει καποιος την γκομενα και δεν φοβαμαι ουτε τον ανταγωνισμο η γκομενα ειναι ελευθερη σε μια παρεα να επιλεξει τον καλυτερο  :P

Καταλαβες τωρα ποιος ειναι ο πραγματικα ανασφαλης και ποιοι λενε τις παπαριες?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παραπάνω εσύ δεν είπες ότι δεν βρίσκεις καλή γκόμενα από παρέες αν δεν έτρωγες στο ekali club η αν δεν έσκαγες με κότερο στη μύκονο ?
και εγώ σου είπα αν κάποια είναι σούπερ γκόμενα δεν σημαίνει ότι βγαίνει μόνο me παρέες της ελίτ !
επικινονούμε αστέρι μου  ?  :2funny:

Δεν ξερει απο αυτα ο λακης. Αστον να λεει  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπόλντη , αγορίνα , τα έχουμε πει.
ΑΠΟ ΠΑΡΕΕΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ,
ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΤΡΩΓΕΣ ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΣΤΟ EKALI CLUB
ή

ΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ , ΑΡΑΖΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ,
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ
ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ή ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ.

Διαφορετικά ,
τον πούλον ............

Από παρέες , βρίσκουν μπαζάκια για να πατρευτούν οι φτωχοί , κωλόστρες μικροαστοί

Λαλακη σιγουρα τα εχουμε ξαναπει.... αλλα δεν μαθαινεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον επειδη διαβαζω το θεματακι απο τον αλλο που εψαχνε γκομενες και διαβασα και τη συζητηση που άρχισε ο βολντε.Για να πιάσεις γκόμενα είναι απλό να είσαι νορμάλ εμφανισιακά και να μην ντρεπεσαι δεν θέλει να της φερθείς σαν γκόμενα αντιθέτως να την δεις σαν ενα φιλαρακι που θες να πιάσεις δεν χρειάζονται κοπλιμέντα και σαλια απτην αρχη.Σχετικά για τα υπόλοιπα ρουχα παρεές αμάκσια και το μουνι τις μάνας είναι όλα μπόνους.Ουτε ολοι ψηλοι ομορφοι με Ντισκουεαρ ρουχα ειναι ουτε εχουν γκομενες ουτε αμάκσια ο καθένας συμμετέχει με αυτα που έχει στο παιχνιδι,αρκεί να μη ντρέπεται.Τώρα παίζουν και διαφορετικοί παράγοντες σιγουρα βοηθάει οι κατάληλες συνθηκες και παρεές αλλα όπως ειπαμε δεν έχουν όλοι.Κλείνοντας δινω εμφαση στον αλλο που ελεγε οτι γνωρισει γκομενες στο μετρο και ο βολντη τον εκραζε στο φορουμ.Βολντη αγαπητε εσυ που λες οτι μονο στο κλαμπακι γνωριζεις.Μαλλον μας λες ψεματα δεν κσέρω πως ειναι εμφανισιακα η κοπέλα σου και πως εγινε το κονε αλλα το καμάκι και η γνωριμια γινοντα παντου αρκει να υπαρχουν κατάληλες συγκηριες και χημεία το σαβατο 2 τηλεφωνάκια τσιμπισα στο μοναστηρακι που κατέβενα απο ρακόμελα.
ΘΑΡΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟ ΘΕΛΕΙ(ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ :P) ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΣΕ  :2on1:

Δηλαδη που τα τσιμπησες τα 2 τηλεφωνα και πως? ρε θα μας τρελανετε? η καθεμια ετσι το δινει το κινητο της? μερικοι νομιζουν οτι ειμαστε παιδακια να μας λενε ψευτιες. ελεος

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
φιλε λες χοντρες παπαριες.Το καμακι το σωστο γινεται οταν εισαι 100% μονος.Μαλλον εισαι τρελα ανασφαλης και θες και τον φιλαρακο σου να σε ξελασπωνει οταν πεις μαλακια στη γκομενα ετσι;Και καλα εκανε ο αλλος τυπας και φοβοταν μη του φανε τη γκομενα γιατι το χω δει και λαιβ να τυχαινει πολλες φορες.Αυτες οι δουλειες ειναι σαν το χεσιμο,δε γινονται με παρεα.

Επικό ρητό!

:thumbsup:

Επισκέπτης
Δηλαδη που τα τσιμπησες τα 2 τηλεφωνα και πως? ρε θα μας τρελανετε? η καθεμια ετσι το δινει το κινητο της? μερικοι νομιζουν οτι ειμαστε παιδακια να μας λενε ψευτιες. ελεος

τι πως ρε μαλακα τις πετουσε φυστικια και τις κοροιδευε αλανθαστη μεθοδος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαα φιλε εμενα δεν μπορεις να με κοροιδεψεις

γκομενα που δινει το τηλεφωνο της στο τρενο σε αγνωστο ειναι το λιγοτερο απελπισμενη.

Αυτα που γραφετε δεν γινονται.... πειτε τα σε κανεναν κουτο να σας πιστεψει  :P

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
παντρευτηκες;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

παω στοιχημα δεν θα καταφερεις ουτε το κινητο να παρεις (απο γυναικα που θα εχω επιλέξει εγω)  :P

ποσο μαλλον να σκεφτεσαι οτι μπορεις να την παρεις γενικοτερα για να με πικαρεις.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
παω στοιχημα δεν θα καταφερεις ουτε το κινητο να παρεις (απο γυναικα που θα εχω επιλέξει εγω)  :P

ποσο μαλλον να σκεφτεσαι οτι μπορεις να την παρεις γενικοτερα για να με πικαρεις.
:grin: :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:s&m_1: :new_shocked: ρε σεις εμ ηρθε ο λακης στο θρεντ εμ δεν με εβρισε;

βρες πρωτα  ;), πιπα κωλο θα στην παω  :sunglasses: :sunglasses:

εσυ ακομα ανοιγεις το στομα σου και μιλας για γκομενες; η τελευταία φορα που πρεπει να σου εδωσε σημασια γκομενα ηταν στην κλινικη που γεννηθηκες. και θες να την πεις στον μπολ;  :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Λοιπον επειδη διαβαζω το θεματακι απο τον αλλο που εψαχνε γκομενες και διαβασα και τη συζητηση που άρχισε ο βολντε.Για να πιάσεις γκόμενα είναι απλό να είσαι νορμάλ εμφανισιακά και να μην ντρεπεσαι δεν θέλει να της φερθείς σαν γκόμενα αντιθέτως να την δεις σαν ενα φιλαρακι που θες να πιάσεις δεν χρειάζονται κοπλιμέντα και σαλια απτην αρχη.Σχετικά για τα υπόλοιπα ρουχα παρεές αμάκσια και το μουνι τις μάνας είναι όλα μπόνους.Ουτε ολοι ψηλοι ομορφοι με Ντισκουεαρ ρουχα ειναι ουτε εχουν γκομενες ουτε αμάκσια ο καθένας συμμετέχει με αυτα που έχει στο παιχνιδι,αρκεί να μη ντρέπεται.Τώρα παίζουν και διαφορετικοί παράγοντες σιγουρα βοηθάει οι κατάληλες συνθηκες και παρεές αλλα όπως ειπαμε δεν έχουν όλοι.Κλείνοντας δινω εμφαση στον αλλο που ελεγε οτι γνωρισει γκομενες στο μετρο και ο βολντη τον εκραζε στο φορουμ.Βολντη αγαπητε εσυ που λες οτι μονο στο κλαμπακι γνωριζεις.Μαλλον μας λες ψεματα δεν κσέρω πως ειναι εμφανισιακα η κοπέλα σου και πως εγινε το κονε αλλα το καμάκι και η γνωριμια γινοντα παντου αρκει να υπαρχουν κατάληλες συγκηριες και χημεία το σαβατο 2 τηλεφωνάκια τσιμπισα στο μοναστηρακι που κατέβενα απο ρακόμελα.
ΘΑΡΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟ ΘΕΛΕΙ(ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ :P) ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΣΕ  :2on1:

θαρως ε; ;  :o

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τον σταρχιδισμό τον πέτυχε όμως θαρρώ  :grin: