Νέα

Θέλετε να γαμήσετε την έριναλ.......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LION7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

θέλετε να γαμησετε την εριναλ στο ξύλο;

• Μαύρη θέλω να την κάνω

Ψήφοι: 85 17,0%
  • Όχι, λυπάμαι το χέρι μου

Ψήφοι: 39 7,8%
  • Δεν ξέρω- δε δέρνω

Ψήφοι: 44 8,8%
  • Ποια είναι η έριναλ;

Ψήφοι: 331 66,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    499

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μπόλντη , αγορίνα , τα έχουμε πει.
ΑΠΟ ΠΑΡΕΕΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ,
ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΤΡΩΓΕΣ ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΣΤΟ EKALI CLUB
ή

ΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ , ΑΡΑΖΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ,
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ
ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ή ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ.

Διαφορετικά ,
τον πούλον ............

Από παρέες , βρίσκουν μπαζάκια για να πατρευτούν οι φτωχοί , κωλόστρες μικροαστοί

Λακη εμαθες και τις σπετσες..; τι λε ρε. Παω στοιχημα ουτε μια αξιολογη γκομενα  δεν εχεις βγαλει απο κοτερο στις σπετσες.  Αν εχεις βγαλει και το αποδειξεις θα βγαλω φωτο απο τα βυζια μου στο θρεντ. :tits2:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
:s&m_1: :new_shocked: ρε σεις εμ ηρθε ο λακης στο θρεντ εμ δεν με εβρισε;

εσυ ακομα ανοιγεις το στομα σου και μιλας για γκομενες; η τελευταία φορα που πρεπει να σου εδωσε σημασια γκομενα ηταν στην κλινικη που γεννηθηκες. και θες να την πεις στον μπολ;  :2funny: :2funny: :2funny:
δε λες που σου εκοψε να μπεις εδω και βρηκες λογω να υπαρχεις μιλας κιολας!!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Λακη εμαθες και τις σπετσες..; τι λε ρε. Παω στοιχημα ουτε μια αξιολογη γκομενα  δεν εχεις βγαλει απο κοτερο στις σπετσες.  Αν εχεις βγαλει και το αποδειξεις θα βγαλω φωτο απο τα βυζια μου στο θρεντ. :tits2:
πες μας ποτε να απομακρυνθουμε απο την οθονη

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

Λάκη ,έτσι και βάλεις φωτό από σπέτσες ,...to κρίμα στο λαιμό σου     :rolleyes: :headbang:  ..θα φύγουν και οι τελευταίοι  :rockon: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:s&m_1: :new_shocked: ρε σεις εμ ηρθε ο λακης στο θρεντ εμ δεν με εβρισε;

εσυ ακομα ανοιγεις το στομα σου και μιλας για γκομενες; η τελευταία φορα που πρεπει να σου εδωσε σημασια γκομενα ηταν στην κλινικη που γεννηθηκες. και θες να την πεις στον μπολ;  :2funny: :2funny: :2funny:

xaxaxa νομιζει οτι οι παντρεμενες τον περιμενουν με ανοικτα τα ποδια να τις πηδηξει ολες αυτος  :P

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγω μια φορα ειμαι με τον λακη...θελω να δω τα βυζια της ερις

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Λάκη ,έτσι και βάλεις φωτό από σπέτσες ,...to κρίμα στο λαιμό σου     :rolleyes: :headbang:  ..θα φύγουν και οι τελευταίοι  :rockon: :2funny:

φωτο απο σπετσες με γκομενα στην οποια εχει εναποθεσει το χερι του στον κωλο της.. ελαφρως  :grin:

Υ.Γ παρακαλώ να μην βοηθηθεί απο συναγωνιστές που γνωριζω πολυ καλα οτι εχουν αντιστοιχες φωτο... :rolleyes:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
φωτο απο σπετσες με γκομενα στην οποια εχει εναποθεσει το χερι του στον κωλο της.. ελαφρως  :grin:

Υ.Γ παρακαλώ να μην βοηθηθεί απο συναγωνιστές που γνωριζω πολυ καλα οτι εχουν αντιστοιχες φωτο... :rolleyes:

και μόνο από παλιό λιμάνι !! ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ναι τωρα σωθηκες  :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
και μόνο από παλιό λιμάνι !! ;)

εδω και τοσα χρονια μια φωτο απο τις μπανικες γκομενες που γαμει δεν εχει βαλει και μας τα πριζει να βαλουμε εμεις φωτο καταλαβες; ας ριξει και μια φωτο στην Νταπια να τρωει βαφλες αχαχαχαχαχαχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εδω και τοσα χρονια μια φωτο απο τις μπανικες γκομενες που γαμει δεν εχει βαλει και μας τα πριζει να βαλουμε εμεις φωτο καταλαβες; ας ριξει και μια φωτο στην Νταπια να τρωει βαφλες αχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχα ακριβως αυτο σκεφτομουν και εγω τωρα !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom