erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Σοβαρά μιλάς?Σαββατοκύριακο δεν βγήκα λόγω πυρετού....
Περαστικά σου....
επισης..
Σοβαρά μιλάς?Σαββατοκύριακο δεν βγήκα λόγω πυρετού....
Περαστικά σου....
Καπνιζεις?
προσπαθω παιχταρα μου εκανα μια καινουργια γνωριμια και θελω την βοηθεια σου.ρωσοποντια,μελαχρινη,ωραιος κωλος,μικρο βυζι και μπλε ματια.εχει ομως ενα τεραστιο μειονεκτημα,δεν ειναι το κλασικο χαζοχαρουμενο κοριτσακι και απο κοινους γνωστους εμαθα οτι ψαχνει για χορηγο.τι να κανω για να το βατεψω οσο πιο γρηγορα γινετα και με το μικροτερο οικονομικο κοστοςΕλα ρε αγορινα τι λεει καλα εισαι?
κοτοσουπα βοηθαει τρελα
τσου..
προσπαθω παιχταρα μου εκανα μια καινουργια γνωριμια και θελω την βοηθεια σου.ρωσοποντια,μελαχρινη,ωραιος κωλος,μικρο βυζι και μπλε ματια.εχει ομως ενα τεραστιο μειονεκτημα,δεν ειναι το κλασικο χαζοχαρουμενο κοριτσακι και απο κοινους γνωστους εμαθα οτι ψαχνει για χορηγο.τι να κανω για να το βατεψω οσο πιο γρηγορα γινετα και με το μικροτερο οικονομικο κοστος
Κάπως έτσι αρχίζει ο ιός των ελλεηνίδων
ποιος ειναι αυτος ο ιος;
ναι παιχταρα ειναι σιγουρο.μου το ειπαν κοινοι φιλοι,οταν βγαινει παντα πληρωνει ο αντρας και την εχουν καλομαθει με δωρα οι αγαπουληδες.κανει μπαμ οτι ειναι πουτανακιΟταν λες χορηγο ? να της πληρωνει τις εξοδους? ειναι σιγουρο αυτο? 100% ?
Αφροδίτη μου θυμίζεις λίγο Τζανετάκο
άμα η συζήτηση ήταν λαιβ θα είχες φάει πολύ, μα πολύ φάπα
γιατι ;
Οπως στις ελληνικες ταινίες του 60 , υπηρχε ο μάγκας που εριχνε σφαλιαρες στον τζανετάκο επειδη τον διεκοπτε με αφελείς ερωτησεις , έτσι και εδω με τοσους βαρβαταντρες θα ετρωγες σφαλιαρες γιατι δεν ξερεις τα βασικά.γιατι ;
ναι παιχταρα ειναι σιγουρο.μου το ειπαν κοινοι φιλοι,οταν βγαινει παντα πληρωνει ο αντρας και την εχουν καλομαθει με δωρα οι αγαπουληδες.κανει μπαμ οτι ειναι πουτανακι
μωρε και γω αυτο θελω να μην την πληρωσω απλα να της σκισω τον κωλο και να φυγω.παντως αποδειχτηκε οτι ειχες δικιο,απο τους φιλους γνωριζεις πιο ευκολα γκομενακιαΔεν ξερω. Εγω δεν θα την πληρωνα.
Κανε οτι καταλαβαινεις εσυ καλυτερα...
μωρε και γω αυτο θελω να μην την πληρωσω απλα να της σκισω τον κωλο και να φυγω.παντως αποδειχτηκε οτι ειχες δικιο,απο τους φιλους γνωριζεις πιο ευκολα γκομενακια
μωρε και γω αυτο θελω να μην την πληρωσω απλα να της σκισω τον κωλο και να φυγω.παντως αποδειχτηκε οτι ειχες δικιο,απο τους φιλους γνωριζεις πιο ευκολα γκομενακια
Οπως στις ελληνικες ταινίες του 60 , υπηρχε ο μάγκας που εριχνε σφαλιαρες στον τζανετάκο επειδη τον διεκοπτε με αφελείς ερωτησεις , έτσι και εδω με τοσους βαρβαταντρες θα ετρωγες σφαλιαρες γιατι δεν ξερεις τα βασικά.