gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Πες μου πως εχεις μεγαλα κ πεταχτα αυτιά βυζομαν μκουκλιτσα ειμαι ολλανδε μου μην τους ακους
Πες μου πως εχεις μεγαλα κ πεταχτα αυτιά βυζομαν μκουκλιτσα ειμαι ολλανδε μου μην τους ακους
το'να τσιγαρο μετα το αλλο λεμεεεε
Γιατι; όλο μπουκωμένη είσαι;σιουαουαααααα :o :o πες τι αμιλητη που ειμαι στους καφεδες. Πες οτι μιλια εχω και δεν βγαζω
Χμμμμμμ εχει σχεση με καποια αρχαια αγαλματα ελληνικης τεχνοτροπιας ?Δε μπορω να σου πω.... Είναι μυστικό
ετσι ειναι μαγκες...η ερι ειναι μια χαμηλοβλεπουσα γατουλα,στομα εχει και μιλια δεν εχει,εχει αλλα θεματα για να εστιασετεσιουαουαααααα :o :o πες τι αμιλητη που ειμαι στους καφεδες. Πες οτι μιλια εχω και δεν βγαζω
ετσι ειναι μαγκες...η ερι ειναι μια χαμηλοβλεπουσα γατουλα,στομα εχει και μιλια δεν εχει,εχει αλλα θεματα για να εστιασετε
αααααααχαχαχαχα απλα ειχα πολλα να πω σιουαουα μου :-*
κουκλιτσα ειμαι ολλανδε μου μην τους ακους
Ημότικον που κάνει εμετό
Κουκλίτσα?Και τι κάνεις εδώ?Δεν έχεις αγόρι να "παίξεις"?Σε βλέπω ξημεροβραδιάζεσαι εδώ μέσα...
ειπε ο φιλος του τραμουντανα κρατωντας ενα βαρακι στο δεξι μου χερι με το οποιο συνηθως τον παιζει κατω απο το εικονισμα του σαμαρα
αυτο αρκει ρε ερι..ειπε ο φιλος του τραμουντανα
Κουκλίτσα?Και τι κάνεις εδώ?Δεν έχεις αγόρι να "παίξεις"?Σε βλέπω ξημεροβραδιάζεσαι εδώ μέσα...
[/quote ]
Καλα δε κατάλαβες ότι πρόκειται για κάποια κοπέλα που λείαν συντόμως θα ξεκινήσει να "δουλεύει" σε στενο κύκλο ; Αφου το λέει ξεκάθαρα. Όσοι τη κάνουν αντ να στέλνουν κ τηλ
Θα επιλέξει αυτη τους τυχερους.
Γεια σου ρε μάνα έρι
αυτο αρκει ρε ερι..
εργαζομαι
αυτος στη γυμναστικη και ο φιλος του στις γυναικες,αχτυπητο διδυμο...και την ημερα του σκυλου,του αλλαζει λουρακιηθελα να θιξω και το θεμα γυμναστικη επειδη κανει τον ειδημονα
ασχετο αλλα η μαλακια ηταν που δεν ηρθα μετα μαζι σας :-
[/quote ]
Καλα δε κατάλαβες ότι πρόκειται για κάποια κοπέλα που λείαν συντόμως θα ξεκινήσει να "δουλεύει" σε στενο κύκλο ; Αφου το λέει ξεκάθαρα. Όσοι τη κάνουν αντ να στέλνουν κ τηλ
Θα επιλέξει αυτη τους τυχερους.
Γεια σου ρε μάνα έρι
γκρεγκορ δεν ανηκω στις κυριες του επαγγελματος θα σε στεναχωρησω
ηθελα να θιξω και το θεμα γυμναστικη επειδη κανει τον ειδημονα
αυτος στη γυμναστικη και ο φιλος του στις γυναικες,αχτυπητο διδυμο...και την ημερα του σκυλου,του αλλαζει λουρακι
νταξει μωρε,θα ξαναβρεθουμε,που θα μας παει...και θα 'χει και τζερτζελο