ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 790
- Πόντοι
- 81
επαιζε και μια αλλη στο Πριαμος Μοσχατο παντρεμενη απο Δραπετσωνα νομιζω ητανε αλλα εξαφανιστηκε εδω και 1 χρονο
Αν βρεις αδερφέ στείλε κι από εμένα παρακαλώΗλικία και όνομα δε μου ταιριάζουν. Τεσπα, θα ρωτήσω άμα είναι, θα δούμε.
Κοκκινομάλλα και αυτή;;;;πηξαμε στις παντρεμένεςεπαιζε και μια αλλη στο Πριαμος Μοσχατο παντρεμενη απο Δραπετσωνα νομιζω ητανε αλλα εξαφανιστηκε εδω και 1 χρονο
τύπε ειναι η ιδια με την αλληνε που άνοιξες νήμα;
Παντρεμένη με δωράκι - bourdela.com forum
Ρε παιδιά έχει γαμησει κάνεις μια κοκκινομάλλα παντρεμένη που είχε αγγελία στο κάνεσεξ;;; Πήγαινε Πρίαμο Μοσχάτο. Ένας γνωστός την είχε πάρει και τον λυσσαξε ,έχει κατεβάσει την αγγελία αν ξέρει κανείς τηλέφωνο δώστε!!!www.bourdela.com
Για πε ρε συ αξίζει όντως;Και 2 μέρες νωρίτερα.Παρασκευή αντί Κυριακής !!!!!
οχι καστανα ειχε μαλλια αν θυμαμαι καλαΚοκκινομάλλα και αυτή;;;;πηξαμε στις παντρεμένες
καλημερα ! για ποια ακριβως μιλας αγαπητε?Από τη συγκεκριμένη Βέβαια πρέπει να έχω φάει μπλοκάρισμα Γιατί στράβωσε στο δεύτερο ραντεβού που δεν τη γάμησα δύο φορές Γιατί ήμουνα κουρασμένος και αυτή είχε καύλες
ξανθια ητανεΚοκκινομάλλα και αυτή;;;;πηξαμε στις παντρεμένες
Γιατί κοπέλα που γράφουμε πιο πίσω που έχουν ανεβάσει και το προφίλ της το κάνω σεξ μία που λέει παντρεμένηκαλημερα ! για ποια ακριβως μιλας αγαπητε?
Τυπε εδω λεει και Κατερινα και κοκκινομαλλα οποτε μαλλον ...το βρηκεs ...!!!Aπο παντρεμενηΚατερίνα μου είχε πει ,για ρώτα ρε συ,είναι και λυσαρα
150;;;Είναι φτιαγμένη για ατελείωτο γαμησι . Το γουστάρει πολύ . Από εμφάνιση κάτω του μετρίου για 100 και 150 που ζητάει . Οποίος θέλει μόνο πήδημα , αλλά πολύ πήδημα όμως και δεν τον ενδιαφέρει η εμφάνιση ας σπεύσει
Και ολα αυτα για μια ωρα να υποθεσωΕίναι φτιαγμένη για ατελείωτο γαμησι . Το γουστάρει πολύ . Από εμφάνιση κάτω του μετρίου για 100 και 150 που ζητάει . Οποίος θέλει μόνο πήδημα , αλλά πολύ πήδημα όμως και δεν τον ενδιαφέρει η εμφάνιση ας σπεύσει
Από εμφάνιση βράσταΚαι ολα αυτα για μια ωρα να υποθεσω