Κόκκινη λυσσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 2.497
- Πόντοι
- 441
Επίσης σε αντίθεση με εσένα θείτσεΔηλαδή αμφισβητώντας την παπάτζα που πλασάρεις, τα λεφτά που ζητάς, τον τρόπο που μιλάς, ότι είμαστε μέλη εδώ και γράφουμε, δεν είμαστε πραγματικοί άντρες;
Πιθανόν η μεγαλύτερη ασέβεια για το δήθεν κοινό σου, όσο κακόγουστο και να είναι.
Δεν μας ενδιαφέρει αν έχεις εδώ προφίλ χρόνια, πέρα απο το γεγονός ότι αν και θείτσα, δεν έχεις μάθει να μαθαίνεις απο τα λάθη των άλλων και θα πρέπει να φάς τα μούτρα σου.. Είσαι μια που ζητάει τα λεφτά αυτών που υποτιμάει άμεσα, σε site για πουτάνες, όπου το 99,98% είναι άνδρες, δείχνοντας ότι απλά είσαι διαταρραγμένη και σίγουρα έχεις και νοητικό πρόβλημα. Κανείς απο εμάς δεν έχει ανάγκη να αποδείξει σε καμία εκδοδόμενη τον ανδρισμό του, γιατί δεν υπάρχει λόγος, αλλά σε αυτό το παιχνίδι επίσης δεν είμαστε ίσοι, απο την στιγμή που δεν μπορείς να μας δώσεις κάτι μοναδικό, που δεν μπορεί να το δώσει κάποια άλλη, ενώ ο πελάτης μπορείς με τα μισά λεφτά να βρεί κάποια όμορφη και με τρόπους πάνω απο όλα. Οπότε καλό θα είναι να είναι να σε νοιάζει τι κάνουν οι λοιπές, γιατί έχει να ανταγωνιστείς γυναίκες όμορφες και με τρόπους και όχι κουμπαράδες σαν εσένα.
@seeker1969 και @Drunk Sinatra πως αισθάνεστε, μετά απο 2 άκρως υπόπτες πίρφορες αναρτήσεις μετά απο καραμούζα, που η κοκώνα σας, σας λέει άνανδρους, ξεφτίλες, σκουπίδια και μη πραγματικούς άντρες;
Γουστάρετε να σας ξεφτιλίζει η τέως εκδοδόμενη που έτζασαν απο μπουρδέλο μεγάλης πόλης της Θεσσαλίας, ζει σε μια χαμοκέλα σε κεντρικό δρόμο του Μοσχάτου και το παίζει high class με τα 3 κατοσταρικάκια μου μάζεψε απο την πάρτη σας?
Επίσης δεν με νοιάζει αν σε στήνουν σε ραντεβού. Δεν έγραψα κάτι σχετικό, δεν με νοιάζει, είναι ένα απο τα κακά όλων των επαγγελμάτων. Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταια και επίσης δεν είναι λόγος να τσουβαλιάζεις όλο τον κόσμο, ακόμα και τους λίγους που είπαν μια καλή κουβέντα.
Τέλος ότι παίζεις σε άλλη κατάσταση το βλέπουμε όλοι μας...
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε έναν χαρακτηρισμό
Πλέον είμαι απέναντι σου
Που χεστηκες δηλαδή καθώς είσαι μεγάλος μισογύνης
Αν δεν ήσουν , το λιγότερο , θα ήξερες να μιλάς και να φέρεσαι
Ορκ
Αιντε που μου έχεις και άποψη όρθιο ζώο