seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.629
- Πόντοι
- 736
Όσον αφορά την Κατερίνα, επειδή διαβάζω ότι θες εδώ, αν και σπάνια γράφω για κάποια κοπέλα που έχω βρεθεί, θα κάνω την εξαίρεση. Μετά από τα τόσα αντιφατικά σχόλια και την ολομέτωπη επίθεση που έχει δεχθεί εδώ, αποφάσισα να βρεθώ μαζί της και βρε αδερφέ αν δεν με κάλυπτε εμφανισιακά δεν θα προχωρούσα παρά πέρα. ΛΟΙΠΌΝ , η Κατερίνα ΔΕΝ είναι ούτε ΦΆΛΑΙΝΑ ούτε Πολύ χονδρή. Έχει κάποια κιλά παραπάνω, αλλά προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου. Το πρόσωπο της είναι γλυκό και όντως, όπως κάποιος έγραψε έχει ωραία μάτια που λάμπουν και σε γεμίζει ηδονή το να σε κοιτάει όλη την ώρα στα μάτια. Στήθος μεγάλο αρκετά, που στέκεται στην θέση του με ρώγα ευαίσθητη στο γλυψιμο. Οπότε σωματικά η κοπέλα ΔΕΝ είναι χάλια σε καμία περίπτωση. Στον αγώνα είναι αυτό που λένε, όσοι έχουν πάει μαζί της. Μόνιμα καυλωμένη με ΛΎΣΣΑ για γαμησι. Τα δίνει όλα σε όλες τις στάσεις και το μουνακι της στάζει καύλα συνεχώς. Έχει τόση μεγάλη "ανάγκη" το γαμησι που στο μεσοδιάστημα του γαμησιου χαϊδεύει την κλειτορίδα της κοιτώντας σε παραπονιαρικα στα μάτια παρακαλώντας να της τον χώσεις. Παίχτηκαν δύο γύροι σε πάνω από 1 ώρα και με παρακαλούσε να την ξαναγαμησω, αλλά που να βρω κουράγιο για τρίτο γύρο!!! Εν κατακλείδι, κατά την γνώμη μου αξίζει και με το παραπάνω, ο χρόνος μαζί της δεν έχει σημασία, γαμησι μέχρι να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου. Αυτά έχω να πω, έχοντας πάει μαζί της, οπότε έχοντας προσωπική άποψη. Σίγουρα θα την ξανασυναντησω. Όσοι θέλετε, πέστε να με φάτε, όμως αυτή είναι η άποψη μου, Έχοντας δοκιμάσει, όχι εξ ακοής ή εκ φωτογραφιών. Όσον αφορά τα ακαποτα, ΔΕΝ ζήτησα, ΔΕΝ μου προτάθηκε, οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα.