Pleasure, νομίζω το παργάμησες με αυτό το ποστ.
Το τόπικ είναι για ΘΕΙΚΕΣ πορνοσταρ κτλπ.
ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ.
ΕΛΕΟΣ!
το τοπικ ειναι και για κωλους,τσιμπουκια,γαμησια..εξαλλου δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου..μαλλον δεν εχεις καμια εμπειρια απο εγγυους..οποιοδηποτε παντρεμενο μελος του site σιγουρα θα σε διαβεβαιωσει οτι οι γυναικες οχι απλα συνεχιζουν να τον τρωνε κατα την διαρκεια της εγγυμοσυνης,αλλα οι περισσοτερες κοβουν καπιστρι τελειως & θελουν να τον τρωνε απο το πρωι μεχρι το βραδυ..Pleasure, νομίζω το παργάμησες με αυτό το ποστ.
Το τόπικ είναι για ΘΕΙΚΕΣ πορνοσταρ κτλπ.
ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΕΣ.
ΕΛΕΟΣ!
το τοπικ ειναι και για κωλους,τσιμπουκια,γαμησια..εξαλλου δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα σου..μαλλον δεν εχεις καμια εμπειρια απο εγγυους..οποιοδηποτε παντρεμενο μελος του site σιγουρα θα σε διαβεβαιωσει οτι οι γυναικες οχι απλα συνεχιζουν να τον τρωνε κατα την διαρκεια της εγγυμοσυνης,αλλα οι περισσοτερες κοβουν καπιστρι τελειως & θελουν να τον τρωνε απο το πρωι μεχρι το βραδυ..
δεν μπαινω στο τρυπακι να σου απαντησω αναλογα για τα περι mod..σχετικα με την παιδεραστια,οχι δεν θα την προβαλω γιατι δεν με αντιπροσωπευει..κατι αλλο??Και η παιδεραστία αρέσει σε μερικούς. Σκοπεύεις να την προβάλεις κι αυτή?
Παίδες χαιρετώ. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Είμαι καινούργιος στο site και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχουν τίποτα φωτογραφίες της Γαλλίδας πορνοστάρ Laure Sainclair , που έπαιζε σε ταινίες του Marc Dorcel στα τέλη της δεκαετίας του 90 και στις αρχές του 2000.
Ευχαριστώ