You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε φίλε πραγματικά τι αντίληψη καταπληκτική είναι αυτή? Διάβασες ένα μήνυμα και κατάλαβες το ύφος, τις προθέσεις αλλά έκανες και μια άκρως πετυχημένη ψυχολόγηση του γράφοντος. Είσαι απίστευτος πραγματικά..
Έχω να πω ότι όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.. εγώ έκανα μια παρατήρηση και καμία κριτική. Επιπλέον δεν είδα να ενοχληθεί κανένας άλλος.. και ο Vanzel, τον οποίο τυχαίνει να εκτιμώ από τα λίγα που έχουμε μιλήσει, έχει συμβάλλει στο θέμα τσόντα πολύ περισσότερο από εσένα φιλαράκο, και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα του την έλεγα για κανέναν λόγο. Επομένως άντε ασχολήσου με τις επόμενες φωτογραφίες που θα ανεβάσεις και μην σκέφτεσαι πολύ.. ΒΛΑΠΤΕΙ
Υ.Γ. Προτού απαντήσεις κάτσε διάβασε το ποστ μου άλλη μία φορά και εξερεύνησε τα όρια της ελληνικής γλώσσας.. θα δεις ότι μάλλον δεν με πείραξε και δεν την λέω σε κανέναν. Και αν θες να κάνεις καμιά δουλειά της προκοπής, χωρίς dani woodward και tory lane χειμώνας δεν βγαίνει..
Υ.Γ.2 Ξέχασα και τον Duracell, I apologise
Έχω να πω ότι όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.. εγώ έκανα μια παρατήρηση και καμία κριτική. Επιπλέον δεν είδα να ενοχληθεί κανένας άλλος.. και ο Vanzel, τον οποίο τυχαίνει να εκτιμώ από τα λίγα που έχουμε μιλήσει, έχει συμβάλλει στο θέμα τσόντα πολύ περισσότερο από εσένα φιλαράκο, και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα του την έλεγα για κανέναν λόγο. Επομένως άντε ασχολήσου με τις επόμενες φωτογραφίες που θα ανεβάσεις και μην σκέφτεσαι πολύ.. ΒΛΑΠΤΕΙ
Υ.Γ. Προτού απαντήσεις κάτσε διάβασε το ποστ μου άλλη μία φορά και εξερεύνησε τα όρια της ελληνικής γλώσσας.. θα δεις ότι μάλλον δεν με πείραξε και δεν την λέω σε κανέναν. Και αν θες να κάνεις καμιά δουλειά της προκοπής, χωρίς dani woodward και tory lane χειμώνας δεν βγαίνει..
Υ.Γ.2 Ξέχασα και τον Duracell, I apologise
Tα περί μύγας άστο καλύτερα για ποιός την έχει και όσο τα περί 'ελληνικής ' γλώσσας δεν χρειάζομαι υποδείξει ς γιατί έχω τελειώσει και πανεπιστη μιακές και μεταπτυχιακές σπουδές. Τώρα δεν θα συνεχίσω την απάντηση και βάζω τέλος εδώ, γιατί ότι είχα να σου πω στα είπα στο πιό πάνω post.
Μπράβο παλικάρι μου
Επισκέπτης
markoswolf
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Το απόλυτο Πουρό!!!!
πραγματικα καποιοι εδω μεσα δεν καταλαβαινουν οτι βρισκονται σε λαθος τοπο!!!!!!!!!!!!!!!ελεος πια,ελεος!!!!!!!!!!!!!!το θεμα εδω καλε μου φιλε ειναι οι πορνοσταρ και οι φωτο τους απο διαφορες ποζες τους με κωλους,βυζια κλπ..Πως ερχεσαι εσυ και μου βαζεις την ασχετη γκομενα 3 φωτο κιολας?για να εμπεδωσουμε την μαλακια σου?σορρυ που σου μιλαω ετσι αν και δεν φταις μονο εσυ για αυτο!αλλα να καταλαβαινετε ρε παιδια που ειστε και τι στελνετε!εχει αλλο thread για αυτες τις φωτο που εστειλες!
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 97
- Like
- 4.785
- Πόντοι
- 22.915
AMBER MICHAELS
φιλαράκο κοίτα το site " " έχει απο όλα τα καλά ....
Γουστάρω ΠΟΛΥ την Briana Banks!
Η γυναίκα είναι ΜΟΥΝΑΡΑ και ΜΕΓΑΑΑΛΗ ΨΩΛΑΡΠΑΧΤΡΑ (όσοι την έχετε δει ν' αρπάζει 2 πούστους μαζί μέσα στην κωλάρα της ξέρετε τι εννοώ)...
Η γυναίκα είναι ΜΟΥΝΑΡΑ και ΜΕΓΑΑΑΛΗ ΨΩΛΑΡΠΑΧΤΡΑ (όσοι την έχετε δει ν' αρπάζει 2 πούστους μαζί μέσα στην κωλάρα της ξέρετε τι εννοώ)...
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις