Νέα

Θα βγάλει παρέλαση ο Βαλβέρδε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα βγάλει παρέλαση ο Βαλβέρδε?

• Ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1
OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Ερχονται δυσκολες ημερες. Αγωνας κλειδι ειναι της Κυριακης με το ΠΑΟ. Σε περιπτωση αρνητικου αποτελεσματος ολα ειναι ανοιχτα αν θα προλαβει την παρελαση της 25ης Μαρτιου.

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
σιγα μην  εχει καμμια σημασια ποιος θα ειναι προπονητης στον Ολυμπιακο...
οπως και να'ρθουν τα πραγματα η δουλεια τους θα γινει στο τελος ;)

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Κάποιοι άρχισαν τις παπαριές.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Αυτό που θα πρέπει να σκεφτόμαστε είναι αν θα βγάλει παρέλαση ο Γιαννάκης. :rolleyes: :headbang:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τι εγινε ρε παιδες?Δεν σας αρεσει το +11?
Το +8 μηπως σας πεφτει πιο ελαφρυ? :rockon:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Αυτό που θα πρέπει να σκεφτόμαστε είναι αν θα βγάλει παρέλαση ο Γιαννάκης. :rolleyes: :headbang:

και οι δύο προπονητές μας, για διαφορετικούς λόγους έκαστος βρίσκονται δικαίως υπό αμφισβήτηση

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
και οι δύο προπονητές μας, για διαφορετικούς λόγους έκαστος βρίσκονται δικαίως υπό αμφισβήτηση

Έτσι είναι.
Τον έναν τον έχει πάρει ο ύπνος ενώ τον άλλον τον έχει φάει η προσπάθεια. :jerking:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

Παπαριές...μακάρι τον Βαλβέρδε να τον κρατήσουμε για πολλά χρόνια...αυτός φταίει που δεν έχει παίχτες να παίξει???Πού είναι ο αμυντικός μέσος που ζήτησε???Ο σέντερ-φόρ???Αφήστε ρε μάγκες...γαμώ τους προπονητές είναι ο τύπος...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Έτσι είναι.
Τον έναν τον έχει πάρει ο ύπνος ενώ τον άλλον τον έχει φάει η προσπάθεια. :jerking:

εμένα δεν μου άρεσαν από την αρχή. Απλά ο ένας μέχρι τώρα στάθηκε τυχερός, αλλά τύχη είναι και τελείωσε...τώρα αρχίζει η γκρίνια και η αμφισβήτηση...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
εμένα δεν μου άρεσαν από την αρχή. Απλά ο ένας μέχρι τώρα στάθηκε τυχερός, αλλά τύχη είναι και τελείωσε...τώρα αρχίζει η γκρίνια και η αμφισβήτηση...

Έτσι είναι. Για το Βαλβέρδε το μόνο παράπονο που έχω είναι ο αποκλεισμός από την Ανόρθωση. Ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω παρ'όλο που έδειξαν οι Κύπριοι ότι είναι καλή ομάδα. Επίσης δεν του έκαναν κάποιες μεταγραφές που ζήτησε άρα έχει και τα δίκια του.
Ο άλλος τον :jerking:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Έτσι είναι. Για το Βαλβέρδε το μόνο παράπονο που έχω είναι ο αποκλεισμός από την Ανόρθωση. Ακόμα δε μπορώ να το χωνέψω παρ'όλο που έδειξαν οι Κύπριοι ότι είναι καλή ομάδα. Επίσης δεν του έκαναν κάποιες μεταγραφές που ζήτησε άρα έχει και τα δίκια του.
Ο άλλος τον :jerking:

όχι φίλε, εγώ τον Ερνέστο δεν τον πάω καθόλου. Στάθηκε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τυχερός ως τώρα και έβγαλε 3!!!!!! Διοργανώσεις με την ίδια 11άδα...Τώρα να τον δω. Ο Γιαννάκης είναι καλός αλλά εχει πέσει στην περίπτωση τώρα και αυτός και δεν φαίνεται να την παλεύει

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
όχι φίλε, εγώ τον Ερνέστο δεν τον πάω καθόλου. Στάθηκε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τυχερός ως τώρα και έβγαλε 3!!!!!! Διοργανώσεις με την ίδια 11άδα...Τώρα να τον δω. Ο Γιαννάκης είναι καλός αλλά εχει πέσει στην περίπτωση τώρα και αυτός και δεν φαίνεται να την παλεύει

Μα ο ένας έχει τέλειο υλικό ενώ ο άλλος παλεύει με τους ίδιους και τους ίδιους.
Εγώ απο τη διαχείριση των παιχτών στη μπάλα δεν έχω παράπονο. Πάνω-κάτω όλοι παίζουν όσο πρέπει. Ούτε έχω δει κάποιο τραγικό στήσιμο της ομάδας σε κάποιο ματς άρα έχει κάποια δικαιολογητικά (βλ. έλλειψη παιχτών).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom