παντα φταινε οι προπονητες,ο θειος ποτε...αλλα αμα εχεις τους τσατσους στην εξεδρα δικους σου,δημοσιογραφους δικους σου να σε γλειφουν καθε μερα και να σου κανουν ψευτοκριτικη και στην πρωτη μεγαλη μεταγραφη να κανουν κωλοτουμπα,ε τοτε δεν μενει τιποτα στουν υπολοιπουν ολυμπιακους(τετοιος ειμαι)να αλλαξουμε ονομα στην ομαδα,γιατι οταν αναφερομαστε πλεον σ'αυτην ολο το ονομα Κοκκαλης αναφαιρουμε και λιγοτερο του Ολυμπιακου μας...οι προπονητς δεν ειναι μαγοι,εχουν γνωσεις που σαν τοθν δασκαλους τις βγαζουν στο γηπεδο,ομως οταν η ταξη εχει κενα,τοτε χανεται η συνοχη της,μς αλλα λογια οταν κανεις μεταγραφες Θειε μου θειουλη μου μπαρμπα μου μπαρμουλη μου,που ελεγε ο καραγκιοζης(γιατι σαν πολυ για χατζιαβατες-κοροιδα μας βλεπουν)επειδη πεφτει κραξιμο,τοτε το κραξιμο το βαφτιζουν τα κικιριζια οι δημοσιογραφοι ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ,αλλα και ομαδα στο ποδι φτιαχνεις,ολο θελεις ναχωνεσαι παντου για να μουρευεις,οτι εσυ εισαι που τα καταφερνεις ολα...ομως ακομα και οι πιο πλουσιοι προεδροι ομαδων στον κοσμο περνουν ιδικους για τεχν.διευθυντες,τους χρυσοπληρωνουν και δεν σκεφτονται κουτοπονηρα-''ελληνικα" οτι και καλα αυτος θα μου φαει τα λεφτα...ειναι παγκοσμια αποδεχτο οτι αν ενας μανατζερ-τεχν.διευθυντης εχει 50% επιτυχια στις μεταγγραφες του θεωρηται απολυτα επιτυχημενος,γιατι οι παιχτες δεν ειναι δισκος ,πλατινες,ρουλεμαν,τα εβαλες στο αυτοκινητο και πεταει,αλλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ!....αλλα τι να λεω τωρα,ο θειος μονο ως χρημα τα βλεπει ολα και μαλιστα με την πιο αρρωστη νοοτροπια,την απληστια!....εν κατακλειδι ειδικα σε αυτην την περιπτωση,ο αποκλεισμος ειναι αποκλειστικη ευθυνη του Κοκκαλη,γιατι η αλαζονια του περναμε την Ανορθωση,και χωρις μεταγραφες,χωρις επιθετικους,ξεπερασε τα ορια της υβρεως...υστερα επειδη ακριβως εβλεπε το τσουναμι να ερχεται εστησε το σκηνικο οτι ,σιγουρα περναμε,ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ οτι δεν περναμε μεσα απο τον τυπο,αρα αμα αποκλειστουμε μονο ο προπονητης φταιει(παλιο κολπο)...και στο τελος επειδη δεν εχει μαθει να χανει οπως κανενας διασημος και ζαπλουτος εβαλε το παρακρατος να κανει τις μαγκιες του,δηλαδη ολο αυτο το αληταριο...ομως πιο μεγαλος νταβατζης στην Ευρωπη ειναι η ιδια η ΟΥΕΦΑ και τον περιποιηθηκε αναλογα(εδω ο Ρομαν Αμπραμοβιτς σταθηκε κοτουλα πριν κανα δυο χρονακια ,οταν πηγε να κανει τις μαγκιες του)...εμεις δυστυχως ειμαστε μονιμως οι παραπλευρες απωλειες του!ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!!!!