Νέα

Θα βγάλει παρέλαση ο Ζαρντίμ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα βγάλει παρέλαση ο Ζαρντίμ

• Ναι

Ψήφοι: 24 40,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 36 60,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    60

Επισκέπτης
Ασφαλώς αλλά εσυ είσαι ικανοποιημένος απο τη μέχρι τώρα κατάσταση;Eίσαι ο Χάρος της 7;
Ρε αδελφακι φιλικα ειναι τα ματσακια,ας παιξει κανενα επισημο παιχνιδι η ομαδα  και ας τον κρινουμε τον Πορτογαλο,μην ξεχνας οτι του λειπουν αρκετοι παικτες απο περσι,εχει ερθει σε μια ομαδα που δεν γνωριζει ακομα και οι μετεγγραφες εχουν γινει αργα.Λιγη υπομονη και θα τον δουμε και αυτον.

*Χαρος ειμαι,στην 7 παω απο μικρο παιδακι αλλα δεν ειμαι ο Γιαννης.

jiovani79

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε χάρο μήπως ήσουν κ φαντάρος στη Βέροια?

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Ρε αδελφακι φιλικα ειναι τα ματσακια,ας παιξει κανενα επισημο παιχνιδι η ομαδα  και ας τον κρινουμε τον Πορτογαλο,μην ξεχνας οτι του λειπουν αρκετοι παικτες απο περσι,εχει ερθει σε μια ομαδα που δεν γνωριζει ακομα και οι μετεγγραφες εχουν γινει αργα.Λιγη υπομονη και θα τον δουμε και αυτον.

*Χαρος ειμαι,στην 7 παω απο μικρο παιδακι αλλα δεν ειμαι ο Γιαννης.

Συμφωνώ,αλλά δεν αναφέρομαι στον προπονητή.Πιστεύεις οτι απο πλευράς προέδρου έχουν γίνει αυτά που θα έπρεπε, η οτι η ομάδα σε σχέση με πέρισυ είναι αποδυναμωμένη ενώ θα έπρεπε να ήταν πιο δυνατή;

Επισκέπτης
Συμφωνώ,αλλά δεν αναφέρομαι στον προπονητή.Πιστεύεις οτι απο πλευράς προέδρου έχουν γίνει αυτά που θα έπρεπε, η οτι η ομάδα σε σχέση με πέρισυ είναι αποδυναμωμένη ενώ θα έπρεπε να ήταν πιο δυνατή;
Κοιταξε σαν οπαδοι πρεπει και ειμαστε απαιτηττ=ικοι με την ομαδα μας,πιστευω οτι θα ειμαστε χειροτεροι απο περσι αλλα αν μπεις λιγο στη θεση του χοντρου θα δεις οτι δεν κανει λαθος κινησεις.Βλεπει οτι η ομαδα μετεχει σε ενα πρωταθλημα πληρως απαξιωμενο που ψαχνουμε να βρουμε τον δευτερο,τα εσοδα εχουν μειωθει πολυ και οι παραλογες σπαταλες (2,5 μυρια για Φεισα πχ)δεν οδηγουν πουθενα.Προτιμω αυτη τη πολιτικη και την ομαδα υγιη παρα μετεγγραφες αεροδρομιου και σε λιγα χρονια να μας δουλευει καποιος στυλ Τσακα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Καλα κατσε να μας τα δωσουν γιατι εχω ακουσει οτι ετοιμαζουν συλλαλυτηρια οι επανω,θα βγει ο αστυνομικος διευθυντης και θα πει "δεν αναλαμβανω την ευθυνη",γνωστο το τροπαριο.
μάλλον θα αναβληθεί η αγωνιστική λόγω αδειοδοτήσεων.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom