Angelus
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 426
- Πόντοι
- 4.505
μάλλον θα αναβληθεί η αγωνιστική λόγω αδειοδοτήσεων.
Τι το έχουν ακόμα ανοιχτό το μπουρδέλο, μου λες;

μάλλον θα αναβληθεί η αγωνιστική λόγω αδειοδοτήσεων.
Κοιταξε σαν οπαδοι πρεπει και ειμαστε απαιτηττ=ικοι με την ομαδα μας,πιστευω οτι θα ειμαστε χειροτεροι απο περσι αλλα αν μπεις λιγο στη θεση του χοντρου θα δεις οτι δεν κανει λαθος κινησεις.Βλεπει οτι η ομαδα μετεχει σε ενα πρωταθλημα πληρως απαξιωμενο που ψαχνουμε να βρουμε τον δευτερο,τα εσοδα εχουν μειωθει πολυ και οι παραλογες σπαταλες (2,5 μυρια για Φεισα πχ)δεν οδηγουν πουθενα.Προτιμω αυτη τη πολιτικη και την ομαδα υγιη παρα μετεγγραφες αεροδρομιου και σε λιγα χρονια να μας δουλευει καποιος στυλ Τσακα.
για να κοροιδευόμαστε όλοι ότι έχουμε κράτος και ποδόσφαιρο ακόμα.Τι το έχουν ακόμα ανοιχτό το μπουρδέλο, μου λες;![]()
![]()
θα σου κάνω μια ερώτηση και αν θες απαντάς και αυτό γιατί σε βλεπω απο χθες προβληματισμένο με τον ζαρντιμ.όταν είχε έρθει ο βαλεβερδε και κατάφερε να αποκλειστεί από την ανόρθωση με 3-0 στη κυπρο και 1-0 εδώ...τι έλεγες να μείνει η να φύγει;Σαν οπαδος:
Αν κανει 1 ηττα και 1 ισοπαλια μεχρι την παρελαση να φυγει ο αχρηστος το γιδι κλπ
Σαν φιλαθλος:
Απαραδεκτο να κρινεις εναν προπονητη σε 3 μηνες....
ειλικρινα?τουλαχιστον για ενα μηνα μετα ελαγα να φυγει.θα σου κάνω μια ερώτηση και αν θες απαντάς και αυτό γιατί σε βλεπω απο χθες προβληματισμένο με τον ζαρντιμ.όταν είχε έρθει ο βαλεβερδε και κατάφερε να αποκλειστεί από την ανόρθωση με 3-0 στη κυπρο και 1-0 εδώ...τι έλεγες να μείνει η να φύγει;
γιαυτό λεω μην κρίνουμε ποτέ απο τα φιλικά έναν προπονητή.εχει έρθει τώρα εχει καινούργια φιλοσοφία και το σημαντικότερο ο μαρινακης δεν του πηρε ούτε έναν παίχτη που ζήτησε..σε αντίθεση με τον ισπανο που οτι ζητούσε το είχε..άρα λίγο υπομονή θα έλεγα και ας κριθεί το νοεμβριο..δεν λέω ότι θα πετύχει απλά ας τον αφήσουν ένα διάστημα να δούμε...ειλικρινα?τουλαχιστον για ενα μηνα μετα ελαγα να φυγει.
Το ιδιο βραδυ δε που χασαμε ? θα τον εσκιζα τον πουστη αμα τον εβρισκα μπροστα μου
εσύ λες αυτό..άλλοι πάλι εδω μέσα λένε ότι προκιεται για τον κορυφαίο ξένο τεχνικό που έχει έρθει στην Ελλάδα...γιαυτο και εγω θα κρινω τον φερειρα που με τον καταπληκτικο απολογισμο 5-6 αποκλεισμους και κανα δυο χαμενα πρωταθληματα θα επερεπε να παει σπιτι
ευτυχως τον κρατησαν
γιαυτό λεω μην κρίνουμε ποτέ απο τα φιλικά έναν προπονητή.εχει έρθει τώρα εχει καινούργια φιλοσοφία και το σημαντικότερο ο μαρινακης δεν του πηρε ούτε έναν παίχτη που ζήτησε..σε αντίθεση με τον ισπανο που οτι ζητούσε το είχε..άρα λίγο υπομονή θα έλεγα και ας κριθεί το νοεμβριο..δεν λέω ότι θα πετύχει απλά ας τον αφήσουν ένα διάστημα να δούμε...
κατσε να δεις του χρονου τι νοοτροπια θα εχειΤο κακό είναι οτι φέτος ο Μαρινάκης έχει καινούργια φιλοσοφία,οσο για τον προπονητή αν θέλει κάποιος ας χτυπήσει το γάιδαρο και οχι το σαμάρι,οχι εύκολες λύσεις και εξιλαστήρια θύματα.