Νέα

Θα βγάλει παρέλαση ο Βαλβέρδε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 172
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα βγάλει παρέλαση ο Βαλβέρδε?

• Ναι

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.618
Πόντοι
216
ρε γαμω την φυλη μας ρε πουστη, αν κερδιζε χθες 3-0 τι θα λεγατε σημερα; η αν στο Καραισκακη ριξει 4 η 5? καθηστε ρε δεν τελειωσε τπτ μια χαρα προπονητης ειναι κατευθειαν να πεσετε να τον φατε. Αλλα σε περιπτωση που τον στειλει ο Σωκρατες στον Ερνεστο στον ΟΑΕΔ βλεπω Λεμονη παλι

Κοίτα από αυτά που βλέπω μέχρι τώρα έγραψα τα παραπάνω. Αν έρθουν τούμπα τα πράγματα εδώ είμαστε και το συζητάμε. Άμα δε χαθεί και η πρόκριση τότε οι τριγμοί στην καρέκλα του Ερνέστο θα ακούγονται σε όλον τον Πειραιά.
Το κακό (όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι) είναι ότι και αυτός έχει κάνει εμφανέστατα λάθη σε επιλογές παικτών και σε προγραμματισμό στην προετοιμασία πράγμα που οδηγεί πολλούς στο να τον αμφισβητούν, αλλά και η διοίκηση φαίνεται ότι γενικά δεν τον πολυστηρίζει εξ' αρχής και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική με την οποία γίνεται αυτό.
Άμα βγει και η (κλασσική πια) ανακοίνωση "στηρίζουμε τον προπονητή", ε τότε θα είμαστε σίγουροι ότι θα μετράει το τελευταίο του 20ήμερο στην Ελλάδα.
Άμα σκάσει μύτη πάλι ο Λεμονής θα συμφωνήσω με τον personagrata (:P) παραπάνω ότι θα είναι μακάκας με περικεφαλαία. Το δις εξαμαρτείν ξέρουμε τι σημαίνει... το τρις όμως πια δεν παλεύεται.
Του Ντούσαν μου βρωμάει πολύ, σιγά μην είχε καμμιά καούρα που ήθελε ο χοντρός να βάλει τον Παπ στην εξέδρα. Τον έπιασε ο πόνος τον ηθικό και παραιτήθηκε.  :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ο βαλβέρδε δεν ήρθε επειδή έκανε στον γαύρο.....
Ηρθε στα πλαίσια του νεοελληνικού κομπλεξισμού να κάνουμε μεγαλύτερο ντόρο απ τον βάζελο.......

Κανείς προπονητής που έχει έρθει από ομάδες μη πρωταθλητισμού δεν έχει κάνει τίποτα στην Ελλάδα....
Η να το πούμε αλλιώς..... Ολοι όσοι ήρθαν ως καλοί από μεσαίες ομάδες Ιταλίας, Γαλλίας, ή Ισπανίας κάναν μια μεγάλη τρύπα στο νερό....
Δεν ξέρω από που ν αρχίσω την παράθεση ονομάτων............και για τους δύο ............ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
φίλε κατανοητό το μίσος σου προς τον "Τάκαρο"
με τόσες κηδείες που σας έχει κάνει.....

και εσύ ποιος είσαι που είσαι σε θέση να κρίνεις έναν προπονητή "της σειράς"
πάντως τα αποτελέσματα άλλα δείχνουν

είναι ο μόνος που έμαθε από τα λάθη του, δεν είχε έπαρση και έδειξε πως πρέπει να παίζει μια ελληνική ομάδα στην ευρώπη - όχι φυσικά το γνωστό τσουκου τσουκου μπολ.
κανείς δεν είπε ότι δεν έκανε λάθη, αλλά πιστεύω ότι έκανε πολύ λιγότερα σε σχέση μ άλλους
Που είδες ότι έχω μίσος για τον Λεμονή φίλε μου?Ίσα ίσα που,επειδή τυχαίνει να τον ξέρω και προσωπικά,έχω πολύ καλή άποψη για το άτομό του!
Και για το ποιος είμαι για να κρίνω,είμαι ότι είμαστε όλοι που κρίνουμε,γι αυτό έχουμε μυαλό,για να κρίνουμε και να εκφράζουμε την άποψή μας.Το αν συμφωνείς μαζί μου είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και είναι απόλυτα σεβαστό.Ούτε σου είπα ότι είσαι λάθος ή οτιδήποτε άλλο,ούτε προσπαθώ να σου επιβάλλω την άποψή μου.Ο καθένας όμως μπορεί να λέει την γνώμη του,χωρίς να προσβάλλει τους άλλους.Και δεν πιστεύω ότι πρόσβαλλα κανέναν εδώ.

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Που είδες ότι έχω μίσος για τον Λεμονή φίλε μου?Ίσα ίσα που,επειδή τυχαίνει να τον ξέρω και προσωπικά,έχω πολύ καλή άποψη για το άτομό του!
Και για το ποιος είμαι για να κρίνω,είμαι ότι είμαστε όλοι που κρίνουμε,γι αυτό έχουμε μυαλό,για να κρίνουμε και να εκφράζουμε την άποψή μας.Το αν συμφωνείς μαζί μου είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και είναι απόλυτα σεβαστό.Ούτε σου είπα ότι είσαι λάθος ή οτιδήποτε άλλο,ούτε προσπαθώ να σου επιβάλλω την άποψή μου.Ο καθένας όμως μπορεί να λέει την γνώμη του,χωρίς να προσβάλλει τους άλλους.Και δεν πιστεύω ότι πρόσβαλλα κανέναν εδώ.

ούτε εγώ νομίζω να σε προσέβαλα
το ότι συζητάμε και τυχαίνει να έχουμε διαφορετικές απόψεις και να προσπαθώ να σου αποδείξω ότι είσαι λάθος δεν σημαίνει ότι θέλω να σε προσβάλλω

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
σπάνια θα κατηγορήσω προπονητή, έχω υπομονή πιστεύω οτι όλοι έχουν δικαίωμα προσαρμογής και λάθους
αλλά του βαλβέρδε δεν του εμπιστεύομαι πλέον ούτε 1 ευρώ
οτι κατέβασε ενδεκάδα αλλοπρόσαλλη δε γαμιέται, οτι του αρέσει να δουλεύει με νέους αλλά τους έστειλε πίσω στην νέων πάλι δεν γαμιέται, οτι έφερε τον όσκαρ οκ ας περιμένω
αλλά δεν βρίσκω ούτε 1 δικαιολογία να μην πάρει τον ντουντού στην αποστολή
να μην τον ξεκινήσεις τον καταλαβαίνω, αλλά ούτε στην αποστολή?
έχει 10 ματς στα πόδια του αρα πιο έτοιμος.
ή είναι στόκος ή κάνει παιχνιδάκια "σου ζήτησα εντού μου έφερες ντουντού, στον πάγκο θα τον αφήσω"
και στις δυο περιπτώσεις τον πούλο πριν ειναι αργά

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ο αγώνας με τον βάζελο στο πρωτάθλημα πότε πέφτει??
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :think: :jerking: :think: :jerking: :think: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Cobraverde

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Μετά τα σημερινά όχι παρέλαση ούτε το άνοιγμα των σχολείων δε θα προλάβει, ήδη άρχισε η υψηλή κριτική. Όμως κάποιοι ξεχνάνε ότι ο αλάνθαστος Κόκκαλης ξήλωσε όλη την περσινή ομάδα άνευ λόγου και άφησε το Θρύλο με τον υπερήλικο Κοβάσεβιτς και το Μήτρογλου μπρόστά. Καλά να πάθει, καλά να πάθουμε και εμείς που τον ανεχόμαστε. Τον χάλγε πολύ ο Ίβιτς, ο Λούα Λούα και ο Λεντέσμα.

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
βλεπω Σεγκουρα να επιστρεφει

Επισκέπτης
Πάντως παιδιά και εγώ θα του έδινα τον πούλο. Δείχνει να είναι στον κόσμο του

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Να σηκωθεί να φύγει το μαλακισμένο ο Βαλβέρδε.
Εγώ αν κοιμόμουν στον πάγκο απόψε καλύτερα θα τα είχε πάει η ομάδα.

Sir Takis γύρνα πίσωωωωωωωωωω!!!!!!!!!! :rockon:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Δεν σας αρεσε ο Λεμονης. Φατε κρεας τωρα.
Τον απελυσε ο Σωκρατης η ακομα?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
καλά να πάθουμε και εμείς που τον ανεχόμαστε.

Πλακα μας κανεις ρε φιλε?
Με ομαδα της πουτσας εχετε κανει ολοκληρη Δυναστεια και μιλας?
Σας εχει κανει μαγκες ο Κοκκαλης που επρεπε να ειστε στη Δ Εθνικη απο τα χρεη.
Α ρε αχαριστια. ΘΑ φυγει ο Κοκκαλης και θα τον τρωτε και στην Ελλαδα και στην Ευρωπη.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
τα ραλια , ριλια , ριλια , τα σελινια μονα και διπλα.... τα μονολιρα,
  πεντολιρα και που ντα , ο πεζεβεγκης που τα χει στην πουγκα..... οοοοο οοοοο .....

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Τον χάλγε πολύ ο Ίβιτς, ο Λούα Λούα και ο Λεντέσμα.
Πλάκα πλάκα,όποιος φεύγει από τον Ολυμπιακό,ανασταίνεται.Ο Λεντέσμα δεν είχε σκοράρει ούτε στις προπονήσεις στου Ρέντη(δεν ήταν βέβαια η δουλειά του αυτή)αλλά εκεί που πήγε τώρα,σκόραρε στην πρώτη αγωνιστική!!!

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Ασφαλως και θα βγαλει την παρελαση...εχει κλειστο συμβολαιο....τοσα εχασε ο κροκους με τον αποκλεισμο....εδωσε και 23εκ μεταγραφες θα δωσει και 3-4 στον ....βαλαβερδε;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Θα ειναι αδικο να κριθει ο Ισπανος μονο απο ενα ματς,οσο μεγαλης σημασιας κι αν ηταν,αρχη της σεζον ειναι ακομη.Ειπαμε οτι στην Ελλαδα εχουμε τη συνηθεια να βγαζουμε ασχετους τους προπονητες αλλα τουλαχιστον να τους δουμε κιολας.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Οκ, να ειμαστε συντηριτικοι και συγκρατημενοι στις κρισεις μας. Αλλα ο Βαλβερδε φαινεται εκτος τοπου και χρονου, δεν εχει δεσει με την ομαδα και δε εχει δεσει την ομαδα. Ο Ολυμπιακος ειναι ενας ασύνδετος συρφετος, οχι αγωνιστικο συνολο οπως πρεπει. Και εκτος αυτου, ενας προπονητης αναμένεται να παίρνει ενα αποτέλεσμα. Οτιδήποτε αλλο ειναι ηττα. Αρα νομιζω ο τυπος δε μπορει να κανει κατι για τον Ολυμπιακο, πρεπει να φυγει.

KaiserSoze

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και ποιόν να πάρουμε μωρε... τον Αλέφαντο ή τον Μαντζουράκη;

Έρχονται ξένοι πετυχημένοι προπονητές στην Ελλάδα και αμέσως οι προπονητές της... κερκίδας, τους βγάζουν άχρηστους.

Πέρσι η ομάδα πήγε καλά γιατί Ίβιτς και Λεμονής είχαν κάνει τις μεταγραφές από τον Ιούλιο. Φέτος πως να πάει καλά που ακόμα δεν έχει συμπληρωθεί το ρόστερ;

Υποψιάζομαι πάντως πως ο Πρόεδρας θα προσπαθήσει να χρυσώσει το χάπι με μία τελευταία μεταγραφή. Είδωμεν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom