μην το κοροϊδεύεις καθόλου, φαντάσου να σου γκαστρωθεί κι από πάνω...στην παρτούζα έδινε μόνο πίπα, κώλο και τους φώναζε "όχι στο μουνί ρε μαλάκες, έχω σχέση"
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα κάνατε σοβαρό δεσμό με κοπέλα που ξέρετε οτι την έχουν παρτουζώσει 2 ή και περισσότεροι άντρες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 298
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Στο Αλμπανια κάνουνε παρτουζα με το κατσίκα η μπα?Στο ελλαντα όχι μόνο κάνουν δεσμό οι χαζούληδες αλλά τις παντρευονται κιόλας, αφού δεν μπορούν να βρούνε άλλη..
pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 4.655
Δεν είμαι βέβαιος ότι θα ήθελα να το μάθω, αλλά λογικά δεν θα είχα πρόβλημα.
Αναλόγως πώς θα ήταν στο sex μαζί μου. Εάν ήταν πουτάνα στο γαμήσι μαζί μου δεν θα είχα κανένα θέμα. Εάν μου έκανε νερά, ε τότε μάλλον όχι.
Π
Αναλόγως πώς θα ήταν στο sex μαζί μου. Εάν ήταν πουτάνα στο γαμήσι μαζί μου δεν θα είχα κανένα θέμα. Εάν μου έκανε νερά, ε τότε μάλλον όχι.
Π
Εάν είσαι δεμένος συναισθηματικά, όχι. Φύγε μακριά. Βασικά το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Γκομενα που είναι τρελή στο κρεβάτι, θα θέλει πάντα κάτι παραπάνω. Παρτουζα, όργιο, μασκέ όργιο, swingers, τρίο και πάει λέγοντας. Αν εσυ είσαι μονογαμικός και συναισθηματικός και θέλεις να την έχεις μόνο για σένα, βρες μια καθωσπρεπει γκομενα. Υπάρχουν. Αλλά ξέχνα τα ακροβατικά.
Σχέση σοβαρή με γκομενα που παρτουζώνεται μην κάνεις ποτέ. Δεν αλλάζει η γυναίκα επειδή μεγαλωσε λιγάκι ή επειδή βρήκε φράγκα. Αυτό είναι το μεγάλο ψέμα. Έτσι είναι και του επαγγέλματος. Δωστης ένα εκατομμύριο αν θες. Θα στα φορέσει. Νομίζεις επειδή εσυ την γαμάς καλά ότι δεν γαμιεται και με άλλους καλά; Ή ότι δεν θα της λείψει;
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι ή να γαμάτε αψυχοι και να κοιτάτε την πάρτη σας, ή να βρείτε μια κοπέλα καθωσπρεπει η οποία έχει αρχές και πραγματική όρεξη για οικογένεια. Άσε τις καταπιόλες που σου λένε για παιδιά και οικογένειες. Αυτό είναι άλλο ένα παραμύθι τους, το οποίο χρησιμοποιούν ως μέσο για να κάνουν ζωάρα.
Να τα λέμε όπως είναι. Δηλαδή εσυ θα κυκλοφορείς έξω με τυπισσα που έπαιρνε ένα σωρό ψωλες και όταν με το καλό παντρευτείς και κάνεις και παιδί, θα είσαι μια μέρα έξω από τα LIDL, φορτωμένος με σακούλες, αυτή από δίπλα, παραδίπλα δυο τύποι και σχολιάζουν «ρε συ αυτή δεν την είχαμε πάρει παρτουζα τότε;» «Ναι αυτή είναι».
Τραγικό. Θλιβερό. Ανατριχιαστικό.
Αυτό ακριβώς .Επίσης όταν κάποιος είναι έξω από τον χορό , συν το θεωρητικό , συν φαντασιώσεις συν καύλα συν χαβαλές [ η ακόμη και σεξουαλική πείνα ] κτλ είναι πολύ εύκολο , να είναι άνετος , προχω κτλ [ και να το πιστεύει κιόλας ] Στην πράξη όμως ,όπως και στην ζωή τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα , και δημιουργούνται χονδρά προβλήματα αν μιλάμε για γάμο , παιδιά κτλ .
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Tώρα απευθύνεσαι σε κοινό που έχει ιδιοκτησιακό καθεστώς για τον άνθρωπο που εχει δίπλα του. Σέρβις , δισκόφρενα, τακάκια, βαλβολίνες, φίλτρα, κέρωμα, στίλβωμα. Άδικα χαλάς το σάλιο σου για τα αυτονόητα.ΟΛΟΙ οι άνθρωποι πρέπει να "ανακαλύψουν" τον εαυτό τους.
ότι σημαίνει φυσικά για τον καθένα αυτό, μια παρτούζα δεν είναι προυπόθεση αλλά θα μπορούσε και να είναι.
το ότι θα γίνει η σύζυγος κάποιου δεν ακυρώνει το παραπάνω.
καλό μάλιστα θα ήταν να τον ανακαλύψει πριν και όχι μετά...
masistas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.325
- Πόντοι
- 486
Ακριβώς όπως τα λες ήθελα να τα πω. Μια ξεκωλιαρα δεν μπορείς να την δεις ποτέ στα σοβαρά. Μένω επαρχία και καλώς ή κακώς ο βίος και η πολιτεία πολλών γυναικών,που στα 28+ το παίζουν καθωσπρέπει, είναι γνωστός. Αυτές λοιπόν δεν μπορώ να τις πάρω σοβαρά η τελευταία παράγραφος σου με το παράδειγμα του σουπερμάρκετ τα λέει όλα κ ας μην έχει κάνει παρτουζες απλά να την πηδούσε ο ένας κ ο άλλος.Εάν είσαι δεμένος συναισθηματικά, όχι. Φύγε μακριά. Βασικά το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Γκομενα που είναι τρελή στο κρεβάτι, θα θέλει πάντα κάτι παραπάνω. Παρτουζα, όργιο, μασκέ όργιο, swingers, τρίο και πάει λέγοντας. Αν εσυ είσαι μονογαμικός και συναισθηματικός και θέλεις να την έχεις μόνο για σένα, βρες μια καθωσπρεπει γκομενα. Υπάρχουν. Αλλά ξέχνα τα ακροβατικά.
Σχέση σοβαρή με γκομενα που παρτουζώνεται μην κάνεις ποτέ. Δεν αλλάζει η γυναίκα επειδή μεγαλωσε λιγάκι ή επειδή βρήκε φράγκα. Αυτό είναι το μεγάλο ψέμα. Έτσι είναι και του επαγγέλματος. Δωστης ένα εκατομμύριο αν θες. Θα στα φορέσει. Νομίζεις επειδή εσυ την γαμάς καλά ότι δεν γαμιεται και με άλλους καλά; Ή ότι δεν θα της λείψει;
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι ή να γαμάτε αψυχοι και να κοιτάτε την πάρτη σας, ή να βρείτε μια κοπέλα καθωσπρεπει η οποία έχει αρχές και πραγματική όρεξη για οικογένεια. Άσε τις καταπιόλες που σου λένε για παιδιά και οικογένειες. Αυτό είναι άλλο ένα παραμύθι τους, το οποίο χρησιμοποιούν ως μέσο για να κάνουν ζωάρα.
Να τα λέμε όπως είναι. Δηλαδή εσυ θα κυκλοφορείς έξω με τυπισσα που έπαιρνε ένα σωρό ψωλες και όταν με το καλό παντρευτείς και κάνεις και παιδί, θα είσαι μια μέρα έξω από τα LIDL, φορτωμένος με σακούλες, αυτή από δίπλα, παραδίπλα δυο τύποι και σχολιάζουν «ρε συ αυτή δεν την είχαμε πάρει παρτουζα τότε;» «Ναι αυτή είναι».
Τραγικό. Θλιβερό. Ανατριχιαστικό.
Όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε πως δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σ αυτή την ζωή τόσο το καλύτερο. Άλλο μια γυναίκα που είναι ικανή να δημιούργησε κ να κρατήσει οικογένεια κ σπίτι και άλλο μια γκόμενα που απλά την πηδάς καλά κ πίνετε καφέ και πότο για καυλαντα.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.581
- Πόντοι
- 12.756
Εγω παντως θελω να αναφερω οτι ξερω 2 γυναικες που και παρτουζες εκαναν και με πολλους αντρες γαμηθηκαν ομως οταν αποφασισαν οτι θελουν να κανουν οικογενεια εγιναν καταπληκτικες συζυγοι και μητερες και ακομα και τωρα μετα απο πολλα χρονια ειναι αστερια στο γαμο τους και στην σχεση τους με τα παιδια τους..
masistas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.325
- Πόντοι
- 486
Έχεις αποδείξεις πως είναι αστέρια στον γάμο τους; Τα εν οίκω μη εν δήμο. Επίσης κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του.Εγω παντως θελω να αναφερω οτι ξερω 2 γυναικες που και παρτουζες εκαναν και με πολλους αντρες γαμηθηκαν ομως οταν αποφασισαν οτι θελουν να κανουν οικογενεια εγιναν καταπληκτικες συζυγοι και μητερες και ακομα και τωρα μετα απο πολλα χρονια ειναι αστερια στο γαμο τους και στην σχεση τους με τα παιδια τους..
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
απαξ πουτανα παντα πουταναΕγω παντως θελω να αναφερω οτι ξερω 2 γυναικες που και παρτουζες εκαναν και με πολλους αντρες γαμηθηκαν ομως οταν αποφασισαν οτι θελουν να κανουν οικογενεια εγιναν καταπληκτικες συζυγοι και μητερες και ακομα και τωρα μετα απο πολλα χρονια ειναι αστερια στο γαμο τους και στην σχεση τους με τα παιδια τους..
εξαιρουνται οι επαγγελματιες ιεροδουλες που οντως μπορουν να γινουν σοβαρες και ξηγημενες
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.581
- Πόντοι
- 12.756
εχω αποδειξεις γιατι τις ξερω κλπ....δεν ξερω αν ειναι κανονας οσες παρτουζωνονται να μενουν για παντα πουτανες αλλα αυτο που ξερω αυτο ανεφερα..Έχεις αποδείξεις πως είναι αστέρια στον γάμο τους; Τα εν οίκω μη εν δήμο. Επίσης κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του.
επισης οι μεγαλυτερες ξεκωλιαρες και πουτανες στην ψυχη που περασαν απο την ζωη μου ηταν οι λεγομενες καθωςπρεπει,τα σιγανα ποταμια και οι και καλα κυριες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
διαφωνωαπαξ πουτανα παντα πουτανα
εξαιρουνται οι επαγγελματιες ιεροδουλες που οντως μπορουν να γινουν σοβαρες και ξηγημενες
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Kαι δεν είσαι ο μόνος που ξέρει ανάλογες περιπτώσεις. Υπάρχουν πάρα πολλές.Εγω παντως θελω να αναφερω οτι ξερω 2 γυναικες που και παρτουζες εκαναν και με πολλους αντρες γαμηθηκαν ομως οταν αποφασισαν οτι θελουν να κανουν οικογενεια εγιναν καταπληκτικες συζυγοι και μητερες και ακομα και τωρα μετα απο πολλα χρονια ειναι αστερια στο γαμο τους και στην σχεση τους με τα παιδια τους..
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
μικρο ανοητο προβατακιδιαφωνω
athinaios44