Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.557
- Πόντοι
- 3.556
Δεν είσαι ο μόνοςμάγκες, αν μάθαιναν οι γκόμενες μου τον πρότερο βίο μου, όχι απλά δεν θα έκαναν σχέση μαζί μου, δεν θα μου μίλαγαν καν...
Δεν είσαι ο μόνοςμάγκες, αν μάθαιναν οι γκόμενες μου τον πρότερο βίο μου, όχι απλά δεν θα έκαναν σχέση μαζί μου, δεν θα μου μίλαγαν καν...
Πάντως τα ζαρζαβατικά είναι ανταγωνιστές τους οποίους μπορεί καποιος να φάει, χαλαρά...Το ότι ζηλεύουμε ακόμα και τα ζαρζαβατικά πάντως...
μεταφορικά και κυριολεκτικά.Πάντως τα ζαρζαβατικά είναι ανταγωνιστές τους οποίους μπορεί καποιος να φάει, χαλαρά...
Στην Αφρική κάποιες φυλές έτρωγαν κάποτε τους εχθρούς τους ..μεταφορικά και κυριολεκτικά.
Μπράβο, δεν το είχα σκεφτεί αυτό.
το αναλυεις;Η απαντηση ειναι αυτονοητη και απλη.
ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ απο την κοπελα.
Παμε παρακατω
μην την κακολογείς χωρίς να ξέρεις...μπορεί ας πούμε να είχε φορέσει το καλσόν της και να το έσκισε ή τα τακούνια της και να τα άνοιξε...Κακούργα γυναίκα...
Συγνώμη αλλά σοβαρή σχέση και για ένα ή δύο μήνες μόνο πως γίνεται? Άρα δε θα είναι σοβαρή σχέση.Ναι σοβαρή σχέση μαζί της , για έναν η δυο μήνες , φυσικά και θα έκανα . [ και σιγά μην είχε κάνει μια φορά μόνο παρτούζα , και σιγά μην είχε σκοπό να μην ξανακάνει .]
Συγνώμη αλλά σοβαρή σχέση και για ένα ή δύο μήνες μόνο πως γίνεται? Άρα δε θα είναι σοβαρή σχέση.
Δεν γίνεται σοβαρή σχέση δυο μήνες. Σε δυο μήνες δεν είστε σοβαροί ακόμα και όταν με το καλό γίνετε και πέσει το πρώτο «σ’ αγαπώ», μετά είναι αργά για σχόλασμα. Σε τύλιξε σαν πίτα γύρο αδερφέ! ?
Ξαναδιαβσσε τι ειπα. Το ιδιο λεμε, οτι το να πηδιεται οι αλλη με 10 ντιλντο ταυτοχρονα δεν τη διαχωριζει απο μια που παρτουζωθηκε.το αντιθετο ειναι πιο επρρεπης στο να ψαξει τη παρτουζα αργοτερα.Δηλαδη δεν πειραζουν καποιους ολοκληρα αγγουρια ή γαιδαροψ@λες του sex shop που εχει βαλει η οποιαδηποτε στο μ@υνι της (ή σε οποια αλλη τρυπα). Oμως πειραζουν τα γαριδακια (συγκριτικα σε size) μιας παρτουζας. 0κ
Εξαρταται. Και σε δυο ωρες μπορει να εχεις καταλαβει οτι εχεις βρει τον ανθρωπο της ζωης σουΔεν γίνεται σοβαρή σχέση δυο μήνες. Σε δυο μήνες δεν είστε σοβαροί ακόμα και όταν με το καλό γίνετε και πέσει το πρώτο «σ’ αγαπώ», μετά είναι αργά για σχόλασμα. Σε τύλιξε σαν πίτα γύρο αδερφέ! ?
Πολυ σωστα!!!Μήν λέτε μαλακίες, δεν παίζει μάγκες μου αυτό που λέτε.
Δεν θα την δεις ποτέ σοβαρά.
Αλλά καταρχάς καλό είναι να μην ξέρει κανενας απτους δυο το παρεθον του άλλου
Από πού και ως πού η γυναίκα ΣΟΥ θα πρέπει να έχει ανακαλύψει το σεξ και τον εαυτό της ρε φίλε;μια άποψη.
η τοποθέτησή σου "την έχουν παρτουζώσει 2 ή και περισσότεροι άντρες" παραπέμπει και φέρνει στο μυαλό γυναίκα-έρμαιο, πιθανότατα "ναυάγιο" (όχι σίγουρα αλλά πιθανότατα).
είναι εντελώς διαφορετικό από το να πεις "έχει δοκιμάσει-πειραματιστεί σε παρτούζα", φράση που πιθανώς δείχνει ένα άτομο υγειές που ανακαλύπτει το σεξ και τον εαυτό του.
![]()
Μου αρέσει που μου απαντάς σοβαρά στη μαλακία που σε ρώτησα...τι να κάνεις κι εσύ....ΟΛΟΙ οι άνθρωποι πρέπει να "ανακαλύψουν" τον εαυτό τους.
ότι σημαίνει φυσικά για τον καθένα αυτό, μια παρτούζα δεν είναι προυπόθεση αλλά θα μπορούσε και να είναι.
το ότι θα γίνει η σύζυγος κάποιου δεν ακυρώνει το παραπάνω.
καλό μάλιστα θα ήταν να τον ανακαλύψει πριν και όχι μετά...
Αυτό το ποιοί το ξέρουνε είναι μεγάλο πρόβλημα..Ένας φίλος μου είχε μια κοπέλα πολύ καλή ευγενική κυρία κλπ
Μια μέρα έμαθε ότι σε ένα φοιτητικό πάρτυ στα νιάτα της τσιμπουκωσε δύο άτομα μαζί.
Δεν χώρισαν αρχικά αλλά μετά δεν άντεξε νόμιζε ότι όλοι το ξέρουμε χώρισαν η κοπέλα πήγε πίσω στην πόλη της μετά από αυτό..