Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τιποτα απο τα δυο αλλα πολλη μπερδεμα δεν βγαζω ακρη.. παω στη δουλεια της ενα ποτο με το ζορι και μετα με διοχνει
το ποτο εδω κοστιζει 15Ε και οταν ειναι με εμενα το κραταει μιση ωρα τουλαχιστον.. αλλα ουτε και στη ζωη της με αφηνει να ειμαι οπως θα επρεπε να ειμαι.. η μαλακια ειναι οτι την αγαπω και μου εχει αποδιξει και αυτη οτι με αγαπα(4 χρονια μαζι)
(ποτε δεν ξερουν που θα καταληξει η σχεση,αν σε διωχνη κανει σωστα γιατι δεν σε βλεπει σαν πελατη αλλα σαν αυτον που αγαπαη,μακαρι να ειστε για παντα μαζι,αλλα πρεπει να τονισω το εξης που οι περισσοτεροι γραφοντες δεν γνωριζουν την κουλτουρα,το θεωρουν επαγγελμα και μονο,και αφου αυτο ξερουν να κανουν το κανουν,για αυτο και στην ζωη τους δεν εισαι οπως πρεπει,γιατι εμεις οι ελληναρες την εχουμε δει προστατες αγαποιτικη και δεν ανοιγουμε λιγο τα συνορα του μυαλου μας,θα περναγαμε ακομα πιο καλα,και μην λετε ασχετα αλλα μονο σχετικα με το θεμα,την ημερα ειναι κανονικες γυναικες το βραδυ το ονειρο του καθενα μηπως την πηδηξη,αλλα εκεινες ξερουν αυτα που δεν ξερουν οι θαμωνες,οτι εχουν καρδια και ξερουν να αγαπανε αυτους που εκεινες θελουν...ο δασκαλος.........

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τι προβλημα αντιμετοπιζεις?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Σωτηρη συμφονω μαζι σου, θελω ομως να τονισω οτι δουλεια και σχεση δεν πανε μαζι.
Ειναι αροστιμενη κατασταση (διαφορετικες ωρες,γκρινια,ζηλια,υποψιες,και το πιο απλο αλλα και ταυτοχρονα αναπαντιτο ερωτιμα ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σωτηρη συμφονω μαζι σου, θελω ομως να τονισω οτι δουλεια και σχεση δεν πανε μαζι.
Ειναι αροστιμενη κατασταση (διαφορετικες ωρες,γκρινια,ζηλια,υποψιες,και το πιο απλο αλλα και ταυτοχρονα αναπαντιτο ερωτιμα ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ)
(οποτε εκεινη κρινει,ηλικιακα δουλεουν μεχρι28-30 συνεχιζουν σε κολομπαρα οποτε ειναι ελενχομενες και αποτραβιοντε σε αλλες δουλειες μετα 2-3χρονια(ειμαι στο ιδιο εργο θεατης 3σχεσεις,ειχα)καποτε ετσι ημουν και εγω ακουγα τα ιδια,αλλα ειναι και στην κοπελα,πηγαινα καιρναγα οχι τρελα πραγματα κανα 2 ποτα και ουτε μπουτι δεν με αφηναν να πιασω βεβαια τα πραγματα αλλαζουν και υπαρχουν εξαιρεσεις,αλλα οιζηλιες κ.λ.π.ειναι καλο πραγμα κατι δειχνουν,να φοβασε αν δεν υπαρχουν,ζησε την στιγμη....

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
(οποτε εκεινη κρινει,ηλικιακα δουλεουν μεχρι28-30 συνεχιζουν σε κολομπαρα οποτε ειναι ελενχομενες και αποτραβιοντε σε αλλες δουλειες μετα 2-3χρονια(ειμαι στο ιδιο εργο θεατης 3σχεσεις,ειχα)καποτε ετσι ημουν και εγω ακουγα τα ιδια,αλλα ειναι και στην κοπελα,πηγαινα καιρναγα οχι τρελα πραγματα κανα 2 ποτα και ουτε μπουτι δεν με αφηναν να πιασω βεβαια τα πραγματα αλλαζουν και υπαρχουν εξαιρεσεις,αλλα οιζηλιες κ.λ.π.ειναι καλο πραγμα κατι δειχνουν,να φοβασε αν δεν υπαρχουν,ζησε την στιγμη....
Σε κοβω για πολλη μαγκα, ειναι 32 και ειναι πλεον σε κολομπαρω
καταλαβενω τη θελεις να πεις με το (ζησε τη στιγμη) αλλα εγω το ψαχνω για κατι παραπανω απο (στιγμη)
Δεν μου δινει δικαιοματα αλλα δεν ξερω γιατη δεν της εχω εμπιστοσινη.
Εμφανισιακα ειμαι χαλια μπροστα της μου εχει πει και μου εχει διξη, οτι ειναι μαζι μου για τον τροπο που της φερομαι και για τον χαρακτιρα μου, παντα ομως φοβαμαι μηπως εκει μεσα βρει καποιον καλητερο. Εξαλου και εμενα εκει με βρεικε..

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ειναι αλοδαπη και απο που αν επιτρεπετε?

andy_1984

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μπορώ την κοπέλα που έχω σχέση να την .......αγγίζουν άλλοι. τρελαίνομαι

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
(οταν λεω ζησε την στιγμη ενοω ενεδωσε στην σχεση πιο χαλαρα,απο την στιγμη που εισαι πολυ καιρο μαζι δεν πρεπει να φοβασε,αυτες οι κοπελες εχουν το εξης οτι αν ερωτευτουν δυσκολα αλλαζουν,ολες κολανε στην σχεση και ακομα και αλλη να κανουν δυσκολα ξεχνουν τον πρωτο και το λενε πολες φορες μια μολδαβη που ειχα μου ειχε πει το εξης δεν εχει σημασια ποιος με κερναη,ποιος μου μιλαει,ποιος με ακουμπαει δεν τρεχει τιποτα σημασια για μενα εχει με ποιον κοιμαμε και ποιος με πηδαη τεσπα?αυτες οι συζητησεις πρεπει να γινουν στο θρεντ σχεσεις ελληνων με αλλοδαπες που και εκει αναφερω καποια πραγματα που πρεπει να δειτε και να εμβαθυνουμε πιο πολυ την συζητηση.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
(οταν λεω ζησε την στιγμη ενοω ενεδωσε στην σχεση πιο χαλαρα,απο την στιγμη που εισαι πολυ καιρο μαζι δεν πρεπει να φοβασε,αυτες οι κοπελες εχουν το εξης οτι αν ερωτευτουν δυσκολα αλλαζουν,ολες κολανε στην σχεση και ακομα και αλλη να κανουν δυσκολα ξεχνουν τον πρωτο και το λενε πολες φορες μια μολδαβη που ειχα μου ειχε πει το εξης δεν εχει σημασια ποιος με κερναη,ποιος μου μιλαει,ποιος με ακουμπαει δεν τρεχει τιποτα σημασια για μενα εχει με ποιον κοιμαμε και ποιος με πηδαη τεσπα?
Εκει ειναι το προβλημα.
Να εξηγισω καλητερα.. ημαστε αυτο που λενε απο μακρια και αγαπημενοι,βλεπομαστε 2-3 φορες στο μηνα για κανα καφε 2-3 φορες.καμια φορα την παω σπιτη οταν σχολαει, 3-4 φορες το μηνα παω στο μαγαζι(το ξανατονιζω 1το πολλη 2 ποτα και με διοχνει)και απο :knockinb: αστα να πανε για να βρεθει μερα να μπορουμε και οι δυο(δουλεβω και εγω νυχτα) παιρναει κανα δυμινο.Το μηνα βλεπομαστε το πολλη 10 φορες και αυτες κατω απο περιεργες συνθικες.
Τωρα θα μου πεις πως εγινε το θεμα με τετοια συχνοτιτα επαφης,θα σου πω οτι ημουν πελατης της για πανω απο 5 χρονια,γιαυτο και μπορω πολλη ευκολα να καταλαβω οτι πλεον δεν ειμαι

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Εκει ειναι το προβλημα.
Να εξηγισω καλητερα.. ημαστε αυτο που λενε απο μακρια και αγαπημενοι,βλεπομαστε 2-3 φορες στο μηνα για κανα καφε 2-3 φορες.καμια φορα την παω σπιτη οταν σχολαει, 3-4 φορες το μηνα παω στο μαγαζι(το ξανατονιζω 1το πολλη 2 ποτα και με διοχνει)και απο :knockinb: αστα να πανε για να βρεθει μερα να μπορουμε και οι δυο(δουλεβω και εγω νυχτα) παιρναει κανα δυμινο.Το μηνα βλεπομαστε το πολλη 10 φορες και αυτες κατω απο περιεργες συνθικες.
Τωρα θα μου πεις πως εγινε το θεμα με τετοια συχνοτιτα επαφης,θα σου πω οτι ημουν πελατης της για πανω απο 5 χρονια,γιαυτο και μπορω πολλη ευκολα να καταλαβω οτι πλεον δεν ειμαι
(απο στριπ την γνωρισες η στο μπαρ?)οι σχεσεις αυτες ετσι εξελισονται,προστατευουν το επαγγελμα τους γιατι ολοι αν ξερουν οτι εχει σχεση ποιος θα τηυν κερναει και τη λεφτα θα βγαζη.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μην ανχωνεσε ετσι ημουν και εγω 6 χρονια οσο περναει ο καιρος θα στρωνουν βλεπεις δουλευεις και εσυ βραδυ,εχεις κανει καμια σοβαρη προταση? στριπ τοσο κανουνε μετα γυρναν ολη την ελλαδα και στο τελος αραζουν σε ενα μερος και πανε για σοβαρη σχεση στα 35 πανε για κουλουρα ολα εχουν ημερομινια ληξης.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Με απασχολη το εξης, η πολη μας μαζι με τα χωρια φτανει τους 60.000 κατοικους με ολα και ολα 3 μπαρ αν υποθεσουμε οτι μεσος ορος αυτον τον κατοικον που θα παει στα μπαρ ειναι 7-8 χιλιαδες ατομα και αν τα διαιρεσουμε στα 3 μπαρ με 10-15 γυναικες σε καθε μπαρ καταλαβενεις για ποσους ενδοξους γαμπρους μιλαμε στη καθε κοπελα.. καμια φορα φοβαμαι μηπος απο τη πολλη καψουρα βλεπω οτι θελω εγω,και οχι την πραγματικοτιτα.. Εξαλου φενεσαι ψαγμενος δεν χρειαζεται να σου πω εγω οτι το κυριοτερο παραμυθακι ειναι το εξης.(Εσυ εισαι το μορο μου ολοι οι αλλοι ειναι πελατες,και οταν στροσουν τα πραγματα θα ειμαστε μαζι αγαπημενοι...) 5 τετοιους να εχει την βραδυα με 2 ποτα και καμια δεκαρια ακομα ποτακια ξεκαρφοτα το πηρε το μεροκαματο,και μενεις εσυ μαλακας μετα να περιμενεις το μορο σου να αλαξει δουλεια.
Οσο αναφορα το θεμα της προτασις ναι εχω κανει και ακου την απαντηση
Εγω κανω αυτη τη δουλεια γιατη εχω πολλες και σοβαρες υποχρεοσις,εμαθα να ζω μονη μου και δεν θελω να με βοηθισις με αυτες γιατη θα ερθει η μερα που θα μου το χτυπησεις.. οταν λοιπον κανω αυτα που θελω να κανω θα σταματησω και θα ειμαστε μαζι.αυτα ακουω και σκευτομαι ολα τα παραπανω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom