Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αφιερωμένο  στα  πριγκηπόπουλα .

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Προτεινω να μαζευομαστε και να πηγαινουμε σε κανα μαγαζι στο οποιο θα ξεφτιλιζουμε εντος κι εκτος τις γκομενες αυτων που ειμασταν καποτε στη θεση τους.(αν κι εγω εχω υπαρξει και σε μερικες αλλες θεσεις καθως επισης και σε θεση η οποια ειναι πραγματικα ευαισθητη για να την αναφερω )

Σιγουρη παρεα που ξερεις οτι δεν θα γινουν μαλακιες απο τα μελη της ...

Αυτο προτεινω!!!

Αν θες βεβαια μπορω να δωσω και απαντηση οτι να ναι.. πχ να πηγαινουμε μια ψοφια γατα σε συσκευασια δωρου καθε 25 του μηνα σε καθε νεοεισερχομενη στριπα!!
Και τί θα καταλάβουμε ρε αδερφέ???
Μάλλον κάτι τέτοιο εκλαμβάνεται ως δυσαρέσκεια με την θέση που βρίσκεσαι τώρα... Και στην τελική αφού έπαθες ξεφτιλίστηκες ήδη... τί να ξεφτιλίσεις την εκ των προτέρων εξευτελισμένη???? ή μήπως δεν ξέραμε???? ή  μήπως το χάψαμε πως είναι εξωτικές χορεύτριες...

Μαλακίες πάντα θα γίνονται.... το ζητούμενο είναι να μαζεύονται ;)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
φιλε δεν καταλαβες..

δεν θελω να βγαλω μεροκαματο απο την κοπελα. εχω δικα μου λεφτα. στο κατω-κατω κανει μια πολυ δυσκολη δουλεια και δεν ειναι σωστο να με πληρωνει κιολας. εξαλλου βγαζω δικα μου λεφτα, μπορω να την συντηρω..

αλλα δεν καταλαβα αυτο που ειπε ο σωτηρης και δεν μου εξηγει κιολας..
Πάτερ μου να το βάζεις το κορίτσι να κεράσει και τίποτα... Κακομαθαίνουνε έτσι :s&m_2:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Και τί θα καταλάβουμε ρε αδερφέ???
Τιποτα φιλος το λεω μεταξυ σοβαρου και αστειου. θα ειχε πλακα αν το καναμε σοβαρα αυτο  ;)

Μάλλον κάτι τέτοιο εκλαμβάνεται ως δυσαρέσκεια με την θέση που βρίσκεσαι τώρα... Και στην τελική αφού έπαθες ξεφτιλίστηκες ήδη...
:rockon: :rockon: :rockon: εννοειται αδερφε.  μεσα μου νιωθω οτι δεν εκανα και τιποτα σπουδαιο(εξαιρειται βεβαια κατι..).. το αντιθετο μαλιστα!!!

τί να ξεφτιλίσεις την εκ των προτέρων εξευτελισμένη???? ή μήπως δεν ξέραμε????

Ωπα ωπα.. εγω σε αντιθεση με τους περισσοτερους ελληνες θεωρω τον εαυτο μου βλακα γιατι δεν γεννηθηκα γνωριζοντας τα παντα.Αν ηξερα
θα ειχα προνοησει. Και παλι οταν ακουγα κοσμο να εκφερει γνωμη για πραγματα που δεν ειχε ιδεα,ημουν επιφυλακτικος ..
Δεν εννοειται πως οτι ξερουμε εμεις το ξερου και οι αλλοι

ή  μήπως το χάψαμε πως είναι εξωτικές χορεύτριες...
μια απο τα ιδια με παραπανω

Μαλακίες πάντα θα γίνονται.... το ζητούμενο είναι να μαζεύονται ;)
κοιτα υπαρχουν μαλακιες, και "μαλακιες".....

sponsoras

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Ωπα ωπα.. εγω σε αντιθεση με τους περισσοτερους ελληνες θεωρω τον εαυτο μου βλακα γιατι δεν γεννηθηκα γνωριζοντας τα παντα.Αν ηξερα
θα ειχα προνοησει. Και παλι οταν ακουγα κοσμο να εκφερει γνωμη για πραγματα που δεν ειχε ιδεα,ημουν επιφυλακτικος ..
Δεν εννοειται πως οτι ξερουμε εμεις το ξερου και οι αλλοι
μια απο τα ιδια με παραπανω

Όποιος μαθαίνει από τα λάθη του είναι έξυπνος
Όποιος μαθαίνει από τα λάθη των άλλων είναι σοφός
Όποιος πηδάει με τις κάρτες των άλλων είναι ΛΑΜΟΓΙΟ
Εμπάργκο!!(ξέρει αυτός)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
πρεπει να ειναι μεγαλος μαλακας καποιος,για να κανει σχεση με στριπτιζου.
ρε η θαλασσα εχει γινει γιαουρτι και μερικοι δεν μπορουν να βρουν κουταλια.τους εχει τυφλωσει η μαλακια εντελως.
βριζουν τις ελλεηνιδες,αλλα δεν τον πειραζει να πιανει το μουνι τις γκομενας του ο καθε πεταμενος καθε βραδυ.
(και ποιος ειπε οτι μπορει να το πιανει ο καθενας?εσυ εχεις πιαση?)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
(γιατι θελη εμπειρια και τροπο για να κουμανταρεις τετοιες γυναικες και για να φτασεις στο σημειο να πιασεις πρεπει να εχεις κανη αλλα πραγματα πρωτα σιγα μην πηγαιναν ολοι με 10-15ε και πιανανε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom