Ποσο δικιο εχουν ορισμενοι οι οποιοι απλα εχουν ακουσει διαφορες κουβεντες οι οποιες εχουν κυκλοφορησει
Οντως οταν εχεις γκομενα στριπερ και την εχεις καψουρευτει η ακομα χειροτερα αν την εχεις πιστεψει οτι "παντρευτηκα εχω τη γυναικα μου τωρα", μπορεις να λες επισημα οτι εχεις πιασει πατο και οτι τον σκαβεις με τα νυχια σου για να γινει βαθυτερος .
Τιιι επατε ? στριπερς ειναι και ειναι γκομενες που ειναι δυσκολο να τις βγαλεις επειδη ειναι ωραιες(
) και λογω δουλειας εχουν ψηλα τον αμανε ? Ναι καλα.. ειναι γελοιωδως ευκολο. Οταν σου φυγει η καψα, οταν αποκτησεις αυτοεκτιμηση και ανοιξεις τα ματια σου. Τοτε θα δεις ποιοι ειναι οι συντροφοι τους .. θελετε να μαθετε ε ? ανθρωποι που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.. μηδεν προοπτικες για κατι καλυτερο. αυτη ειναι η πλειοψηφια. εμεις ειμαστε οι κομητες.. διατοντες αστερες που περνανε απο τις ζωες τους αφηνοντας μια λαμψη και αυτες η μπορωντας να αλλαξουν την ατμοσφαιρα που τις περικλειει, μας ΚΑΙΝΕ...
Ανοιξε τα ματια και τοτε θα δεις.. Δεν ειναι οτι οταν την γνωρισες και δεν ειχε προχωρησει το πραμα...καααμποσοι εγλυφαν τα βυζια της πακιστανοι,αλβανοι, δαγκωναν τις ρωγες της ελληνες καθαροι βρωμιαρηδες, τις τραβαγαν τις κυλωτες με λυσσα ,πιεζαν τις σαρκες τους και ζουλαγαν ολο τους το κορμι, τις μιλαγαν προστυχα και χυδαια (και ποσες φορες θα ενεδωσαν και θα αφησαν να μπει και κανα βρωμοχερο στο μουνι τους).
Ειναι οτι ξερουμε τι εχουν ανεχθει να τις κανουν με τη θεληση τους , οτι δεν ειπαν ποτε φτανει. Δεν ενιωσαν οτι προσβαλλονται, οτι ειναι ανθρωποι με αξιοπρεπεια, γιατι πολυ απλα ΔΕΝ εχουν. Ναι αυτη την ονειρευομαστε και τη φανταζομαστε με διαφορους ρολους στις ζωες μας.
Φανταζεται πχ καποιος. «ΕΓΩ ειμαι ζαργανα μου που θα σε βγαλω από το βουρκο»...»Σε ΕΜΕΝΑ θα στηριχτεις για να βγεις από τη νυχτα»... «ΕΓΩ ειμαι που δεν θα σε εκμεταλευτω» κτλπ.
Μα καλα ρε παιδια,γιατι εσας και όχι αλλους δυο τρεις χιλιαδες πριν από εσας ? Οι αλλοι δεν ειχαν λεφτα?Δεν ειχαν μουτρα?Τι δεν ειχαν? Δεν θα μπορουσαν να μην εχουν υποστει οι περισσοτερες αυτόν τον εξευτελισμο του κορμιου τους και της προσωπικοτητας τους και να την εχουν κανει στον πρωτο χρονο της «δουλειας»? Τι κανουν τοσα χρονια?
Μερικες εχουν 10 χρονια στο στριπ.. Κατι βικτωριες και μιες κατι μοναλιζες κατι σοφιες και δεκαδες αλλες.. Α! μη χεσω Εχουν και δειγμα αντρα διπλα τους.. ναι καλα ετσι είναι οι αντρες… όχι δεν είναι ετσι καταλαβετε το .ετσι θελουν αυτές να είναι οι αντρες που είναι διπλα τους. Αρσενικα που δεν μιλανε.. που δεν εχουν και πολλα λεφτα γιατι αν ειχαν θα μπορουσαν να εχουν πολλες άλλες.. και που δεν πολυβλεπονται γιατι παλι αν βλεπονταν θα μπορουσαν να εχουν πολλες άλλες.. Το θεμα είναι να μην απατηθουν.
Νιωθουν υπερανω όταν βλεπουν τι ειδους επιρροη ασκουν πανω σε διαφορους αντρες.. επιρροη που δεν θα ασκουσαν αν ΔΕΝ εκαναν αυτή τη «δουλεια».. Και που θα χασουν παντελως αν «σταματησουν»..
Και παιδια αφηστε το το τρυπακι εγω γαμαω και φευγω.. αν εισαι μαγκας και μπορεις να γαμας μια από τις καλες τρυπες θα μπορεις να γαμας και ελληνιδες που ρε πουστη μου και μια κουβεντα μπορεις να πεις.. και αν είναι από τις καλες, και ωραιοτερο ντυσιμο θα εχει.. και ωραιοτερη περιποιηση και πολλα αλλα που το καλυτερο μουνι στριπερ δεν μπορει να εχει λογω καταγωγης και επιπεδου πρωτα από όλα στο χαρακτηρα.
Παιδια οσοι ταλαιπωρηστε με ερωτες κτλπ. Απλα δεν αξιζει για πανω από 2-3 χρονια. Είναι μια καλη εμπειρια για να εχεις στο βιογραφικο αλλα νομιζω ότι είναι μεχρι το σημειο που η σχεση μαζι τους δεν μοιαζει με το νησι της μαγισσας κιρκης οπου ο καιρους που περνουσε ηταν πολυ περισσοτερος από ότι φανταζονταν τα θυματα της…
Ναι είναι βαζο με μελι.. Αλλα σαν λαος δυστυχως όταν κανουμε μια επιλογη την υπερασπιζομαστε με σθενος.. Δεν είναι κακο να παραδεχεσαι πως διαλεξες το λαθος αμαξι.. πως εχεις λαθος δουλεια.. πως διαλεξες τη λαθος γυναικα..
Η παραδοχη των λαθων και η αναληψη των ευθυνων που προκυπτουν απο αυτα είναι ένα από τα στοιχεια που ξεχωριζει έναν αντρα από το σωρο
Υ.Γ. 1 Αυτα τα λεει καποιος που εχει παθει αυτα που εδω μεσα αντε να εχουν παθει απο κανενας εως 1-2 το πολυ. Και συνηθως ειναι απο αυτους που δεν λενε και πολλα.....
Υ.Γ.2 Δεν μετανιωνω για τιποτα.. Ο Κυριος μας βλεπει ολους απο ψηλα και μας κρινει