Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065

Τι πινκ φιλος ? τι πινκ και ζμπινκ..

Για το ζμπουτσο πινκ....  Δε γαμιεται ομως. Εδω κοτζαμ σειχης Αλ Μακτουμπ εκανε παιδι με τη Γρηγορακου των γνωστων συγχωρεμενων μπραβων!

Δε νομιζω οτι απο τοτε σταματησε και το σμπορ και οτι αλλαξε .. Στα ιδια θα γυρναει απλα θα ειναι πιο προσεκτικος!

Ωστοσο θα εδινε και καμια συμβουλη ανωνυμα αν του προσφεροταν η ευκαιρεια.. ετσι θελω να πιστευω εγω τωρα..

Υ.Γ. Συνηθως τα ναρκωτικα και οι γυναικες πανε πακετο σε ενα συγκεκριμενο κοινο που εχει καποια χαρακτηριστικα. Οποτε μη στεναχωριεστε μερικοι που
δεν προκειται ποτε σας να παθετε τιποτα.. θα ζησετε και περισσοτερα χρονια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι πινκ φιλος ? τι πινκ και ζμπινκ..

Για το ζμπουτσο πινκ....  Δε γαμιεται ομως. Εδω κοτζαμ σειχης Αλ Μακτουμπ εκανε παιδι με τη Γρηγορακου των γνωστων συγχωρεμενων μπραβων!

Δε νομιζω οτι απο τοτε σταματησε και το σμπορ και οτι αλλαξε .. Στα ιδια θα γυρναει απλα θα ειναι πιο προσεκτικος!

Ωστοσο θα εδινε και καμια συμβουλη ανωνυμα αν του προσφεροταν η ευκαιρεια.. ετσι θελω να πιστευω εγω τωρα..

Υ.Γ. Συνηθως τα ναρκωτικα και οι γυναικες πανε πακετο σε ενα συγκεκριμενο κοινο που εχει καποια χαρακτηριστικα. Οποτε μη στεναχωριεστε μερικοι που
δεν προκειται ποτε σας να παθετε τιποτα.. θα ζησετε και περισσοτερα χρονια
σ αυτούς που έχουν πάθει τι προτείνεις;

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Προτεινω να μαζευομαστε και να πηγαινουμε σε κανα μαγαζι στο οποιο θα ξεφτιλιζουμε εντος κι εκτος τις γκομενες αυτων που ειμασταν καποτε στη θεση τους.(αν κι εγω εχω υπαρξει και σε μερικες αλλες θεσεις καθως επισης και σε θεση η οποια ειναι πραγματικα ευαισθητη για να την αναφερω )

Σιγουρη παρεα που ξερεις οτι δεν θα γινουν μαλακιες απο τα μελη της ...

Αυτο προτεινω!!!

Αν θες βεβαια μπορω να δωσω και απαντηση οτι να ναι.. πχ να πηγαινουμε μια ψοφια γατα σε συσκευασια δωρου καθε 25 του μηνα σε καθε νεοεισερχομενη στριπα!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Προτεινω να μαζευομαστε και να πηγαινουμε σε κανα μαγαζι στο οποιο θα ξεφτιλιζουμε εντος κι εκτος τις γκομενες αυτων που ειμασταν καποτε στη θεση τους.(αν κι εγω εχω υπαρξει και σε μερικες αλλες θεσεις καθως επισης και σε θεση η οποια ειναι πραγματικα ευαισθητη για να την αναφερω )

Αυτο προτεινω!!!

Αν θες βεβαια μπορω να δωσω και απαντηση οτι να ναι.. πχ να πηγαινουμε μια ψοφια γατα σε συσκευασια δωρου καθε 25 του μηνα σε καθε νεοεισερχομενη στριπα!!

πρέπει να βγούμε παρέα εμείς.........

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Αυτο προτεινω!!!

Δηλαδή  πώς  θα  τις  ξευτιλίζουμε ?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ πάντως, έχω κάνει σοβαρή σχέση με την τύχη μου και τα πάμε μία χαρά.

PS: Το μουνί της, δεν το έχει πιάσει κανένας.

:2funny:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
θα το συζητήσουμε από κοντά.....
ο κύκλος των χαμένων στριπποτών.

Αυτο ειχα ποσταρει.

Πρωτη γραμμη ολοιδια, δευτερη "αναλογα με τις επιθυμιες του καθε μελους" και με προλαβε οτι δημοσιευτηκαν 2 νεα μηνυματα..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

θεση σεντερ φορ εχεις παιξει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom