Επισκέπτης
εχω παψει να κλαιω με τετριμμενα. Καμια ιστορια σπανια δεν εχεις?
εχω παψει να κλαιω με τετριμμενα. Καμια ιστορια σπανια δεν εχεις?
τη δική μου........
ο στρίγγλος που έγινε αρειανακι.
ααααααααααααααααααααααααχααχαχαχαχαχχαχαχααχχαχααχαχαχαχα
α ναι κατι πηρε το ματι μου
ααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα
ποιά;και να συμπληρωσω ναι, με εκανε και εκλαψα :'( :'( :'(
πινκ....
σ αυτούς που έχουν πάθει τι προτείνεις;Τι πινκ φιλος ? τι πινκ και ζμπινκ..
Για το ζμπουτσο πινκ.... Δε γαμιεται ομως. Εδω κοτζαμ σειχης Αλ Μακτουμπ εκανε παιδι με τη Γρηγορακου των γνωστων συγχωρεμενων μπραβων!
Δε νομιζω οτι απο τοτε σταματησε και το σμπορ και οτι αλλαξε .. Στα ιδια θα γυρναει απλα θα ειναι πιο προσεκτικος!
Ωστοσο θα εδινε και καμια συμβουλη ανωνυμα αν του προσφεροταν η ευκαιρεια.. ετσι θελω να πιστευω εγω τωρα..
Υ.Γ. Συνηθως τα ναρκωτικα και οι γυναικες πανε πακετο σε ενα συγκεκριμενο κοινο που εχει καποια χαρακτηριστικα. Οποτε μη στεναχωριεστε μερικοι που
δεν προκειται ποτε σας να παθετε τιποτα.. θα ζησετε και περισσοτερα χρονια
Προτεινω να μαζευομαστε και να πηγαινουμε σε κανα μαγαζι στο οποιο θα ξεφτιλιζουμε εντος κι εκτος τις γκομενες αυτων που ειμασταν καποτε στη θεση τους.(αν κι εγω εχω υπαρξει και σε μερικες αλλες θεσεις καθως επισης και σε θεση η οποια ειναι πραγματικα ευαισθητη για να την αναφερω )
Σιγουρη παρεα που ξερεις οτι δεν θα γινουν μαλακιες απο τα μελη της ...
Αυτο προτεινω!!!
Αν θες βεβαια μπορω να δωσω και απαντηση οτι να ναι.. πχ να πηγαινουμε μια ψοφια γατα σε συσκευασια δωρου καθε 25 του μηνα σε καθε νεοεισερχομενη στριπα!!
Προτεινω να μαζευομαστε και να πηγαινουμε σε κανα μαγαζι στο οποιο θα ξεφτιλιζουμε εντος κι εκτος τις γκομενες αυτων που ειμασταν καποτε στη θεση τους.(αν κι εγω εχω υπαρξει και σε μερικες αλλες θεσεις καθως επισης και σε θεση η οποια ειναι πραγματικα ευαισθητη για να την αναφερω )
Σιγουρη παρεα που ξερεις οτι δεν θα γινουν μαλακιες απο τα μελη της ...
Αυτο προτεινω!!!
Αν θες βεβαια μπορω να δωσω και απαντηση οτι να ναι.. πχ να πηγαινουμε μια ψοφια γατα σε συσκευασια δωρου καθε 25 του μηνα σε καθε νεοεισερχομενη στριπα!!
Δηλαδή πώς θα τις ξευτιλίζουμε ?
θα το συζητήσουμε από κοντά.....
ο κύκλος των χαμένων στριπποτών.
ΟΚ , με τι pot ?
θα το συζητήσουμε από κοντά.....
ο κύκλος των χαμένων στριπποτών.
Εγώ πάντως, έχω κάνει σοβαρή σχέση με την τύχη μου και τα πάμε μία χαρά.
PS: Το μουνί της, δεν το έχει πιάσει κανένας.
θεση σεντερ φορ εχεις παιξει?
θα στη γαμησω και θα κλαις μετα