giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
οκ νο προμπλεμ. ζήτα κι απ το σωτηρη..σορυ ρε φιλε λαθος.
οκ νο προμπλεμ. ζήτα κι απ το σωτηρη..σορυ ρε φιλε λαθος.
τί να σου πω εγω ? νομιζα οτι ηξερα και 2-3 πραματακια, αλλα τωρα ο σωτηρης με εβαλε σε σκεψεις..Καμια συμβουλη επι του θεματος θα δωσεις??? ροταω εσενα γιατη μου φενεσαι ψαγμενος
η δικια μου δουλευει σε στριπτιζάδικο..Δεν υπάρχει “σοβαρή σχέση” όσο η κοπέλα δουλεύει στο club.
η δικια μου δουλευει σε στριπτιζάδικο..
η δικια μου δουλευει σε στριπτιζάδικο..
εμενα μου λεει οτι παλια εκανε αυτη τη δουλεια και δεν της εμενε τιποτα..ρε μαλάκα δε σου είπα να τη στείλεις να καθαρίζει γιαγιάδες;
πιο πολλά θα βγάζει.
και τωρα που το θυμηθηκα, γιατι δε λες κι εσυ για την καψουρα σου, που εχεις αρχισει και την πληρωνεις αδρά ??ρε μαλάκα δε σου είπα να τη στείλεις να καθαρίζει γιαγιάδες;
πιο πολλά θα βγάζει.
και τωρα που το θυμηθηκα, γιατι δε λες κι εσυ για την καψουρα σου, που εχεις αρχισει και την πληρωνεις αδρά ??
Δεν υφίσταται σοβαρή σχέση οσο είναι εκει.Ή την σταματάς απο την δουλειά ή χωρίζεις.Αλιντισσα, σπάστα και ξαναρίξτα, διοτι καποιος απ τους τρεις μας, κάτι δεν εχει καταλαβει καλα..
Ή την σταματάς απο την δουλειά ή χωρίζεις.
Προς τα εκεί το πάει ο πατερ?Ή ... σταματάς εσύ την δουλειά, αράζεις και σε ταΐζει.
Όπως οι κοσμοναύτες.
πρεπει να ειναι μεγαλος μαλακας καποιος,για να κανει σχεση με στριπτιζου.
ρε η θαλασσα εχει γινει γιαουρτι και μερικοι δεν μπορουν να βρουν κουταλια.τους εχει τυφλωσει η μαλακια εντελως.
βριζουν τις ελλεηνιδες,αλλα δεν τον πειραζει να πιανει το μουνι τις γκομενας του ο καθε πεταμενος καθε βραδυ.
τα παντα ολα δικε μου τα ειπες ολα τωρα +++100000000000000000000000000πρεπει να ειναι μεγαλος μαλακας καποιος,για να κανει σχεση με στριπτιζου.
ρε η θαλασσα εχει γινει γιαουρτι και μερικοι δεν μπορουν να βρουν κουταλια.τους εχει τυφλωσει η μαλακια εντελως.
βριζουν τις ελλεηνιδες,αλλα δεν τον πειραζει να πιανει το μουνι τις γκομενας του ο καθε πεταμενος καθε βραδυ.