Επισκέπτης
Μετανάστευση κι εσύ.Όξωωω..αρκετά με την γκρίνια σας κυριούληδες .
εσυ τι λες για ενα ταξιδακι αναψυχης στο πακισταν? :-* :-*
Μπα για Μαδρίτη έλεγα..τυρογαριδάκηδες κι εκεί όπως κι εδώ λες?εσυ τι λες για ενα ταξιδακι αναψυχης στο πακισταν? :-* :-*
Μπα για Μαδρίτη έλεγα..τυρογαριδάκηδες κι εκεί όπως κι εδώ λες?
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη.Επηρρεάσθηκα απο το μανιτάρι του αβαταρ σου μωρό μου..λιγα λογια για τα περιφημα προσοντα των Ελληνων και τις ικανοτητες εραστη τους
ναι για τις ρωσιδες και τις αλλοδαπες εξω απο τα σπιτια μας λεω
Μπα για Μαδρίτη έλεγα..τυρογαριδάκηδες κι εκεί όπως κι εδώ λες?
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη.Επηρρεάσθηκα απο το μανιτάρι του αβαταρ σου μωρό μου..
Ίδιοι τυρογαριδάκηδες...ίδιες μπαζόλες...ολόιδιος μαλακισμένος λαός...απλά έχουν ένα πλεονέκτημα...δεν ζηλεύουν/φθονούν...κ έχουν περισσότερους τουρίστες...
Καταντια σε εστιατοριο στα Νοτια προαστια ..
Τα τρυπερακια τιγκα στη φιρμα(τσαντες ρουχα παπουτσια) και οι συνοδοι με ρουχα απο τη λαικη και φατσες "κουρασμενες" απο τη ζωη την πουτ@ν@...
Ειμαι σιγουρος οτι λεφτα εδωσαν τα τρυπερονια για να πληρωθει ο λογαριασμος και να προκληθει καλη εντυπωση στη μαμα (οπως εκανε πολλες φορες γνωστη τρυπερ που προσφατα χωρισε για τα καλη ενος θαλασσινου)..
Πραγματικα μου προκαλεσε θλιψη η εξης εικονα. Ενα απο τα παιδια, τον ελεγες εμφανισιακα κατω του μετριου. Ωστοσο ειχε μια χαρα, ενα χαμογελο ,μια λαμψη... το ειχε πιστεψει οτι ειχε βγει με την "κοπελα του" οτι ηταν ο εκλεκτος..οτι "μετραγε" ,οτι τελικα τα καλα παιδια κερδιζουν στο τελος.. Εβλεπες μιλουσαν ρωσικα μεταξυ τους και εχωνε τη μυτη του με μια ανασφαλεια ζωγραφισμενη στο μετωπο του.. "οτι για μενα λενε σιγουρα.." αλλα τι ?
Τελος παντων θα εγραφα πολλα ακομα περισσοτερο ευτραπελα και υποτιμητικα αλλα δεν θαθελα να φωτογραφισω τις κοπελες και τα παιδια αλλα και τον εαυτο μου...
Να σημειωσω οτι εχει αναφερθει η μια απο αυτες τελευταια με οχι και τοσο κολακευτικα σχολια, η αλλη ηταν λιγο καλυτερη. Και οι 2 βεβαια στο φως της ημερας πλησιαζαν σε εμφανιση λιιιιγο την πανω μερια του μεσου ορου
.....
επιπόλαιη για ποιόν ? το τεμαχιον ή το χορηγό ?Ούτε την επιπόλαια σχέση εγκρίνετε ?
επιπόλαιη για ποιόν ? το τεμαχιον ή το χορηγό ?
εννοω αν ζητας εγκριση για την επιπολαια σχεση που (υποθετικα παντα) δημιουργειται, για το τεμαχιο ή για το χορηγο ?Για κάνε κατηγοριοποιήσεις να σου πω .
Όχι σαν την άλλη φορά που με έβαλες να εξομολογηθώ , και τα πα ο μαλάκας και μετά ζήταγες 300άρες για να εκδώσεις συγχωροχάρτι !
εννοω αν ζητας εγκριση για την επιπολαια σχεση που (υποθετικα παντα) δημιουργειται, για το τεμαχιο ή για το χορηγο ?
για ποιόν τελος παντων ζητας την άφεσή μας..