Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

Επισκέπτης
Μπα για Μαδρίτη έλεγα..τυρογαριδάκηδες κι εκεί όπως κι εδώ λες?

Ίδιοι τυρογαριδάκηδες...ίδιες μπαζόλες...ολόιδιος μαλακισμένος λαός...απλά έχουν ένα πλεονέκτημα...δεν ζηλεύουν/φθονούν...κ έχουν περισσότερους τουρίστες...:cheesy: :cheesy: :grin:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ίδιοι τυρογαριδάκηδες...ίδιες μπαζόλες...ολόιδιος μαλακισμένος λαός...απλά έχουν ένα πλεονέκτημα...δεν ζηλεύουν/φθονούν...κ έχουν περισσότερους τουρίστες...:cheesy: :cheesy: :grin:

Αλλά  παίζουνε  πολύ  καλή  κιθάρα .

stripsex

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μετανάστευση κι εσύ.Όξωωω..αρκετά με την γκρίνια σας κυριούληδες .

Ψιτ δεν σε ξερω και δεν με ξερεις οποτε οι τσαμπουκαδες και τα κομπλεξακια σου αλλου.
Μιας ομως και η επιθεση σου ηταν προσωπικη να σου πω οτι αν θελεις πολυ ευχαριστως να βρεθουμε να δεις ποσο κυριουλης ειμαι αλλα να δω και γω ποσο κυρια εισαι...μεχρι τοτε γαργαρα μιας και οπως σου ειπα δεν μπορεις να εχει αποψη για το ατομο μου.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Εγω δεν εχω επιχειρησει να κανω κατι με Στριπτιζου αν και εχω παει αρκετες φορες (απλα ισως να μην ετυχε). Δυο αρκετα κολλητοι μου φιλοι εχουν κανει κατι τετοιο, και αυτο που εχω εκλαβει (μιας και το εχουμε συζητησει αρκετα) το πραγμα ακομα και να θελεις να το πας σοβαρα θα χαλασει στην πορεια απο διαφορους παραγοντες ασχετους με εσενα οπως η γκομενα να βαρεθει (πολυ πιθανο να συμβει), να θελει να σε κανει μονιμο αγαπουλη στο μαγαζι (αρα σιγουρη οικονομικη καταρευση, ασε που μπορει να παιξει και κανενα ξυλικι), η να σου κουβαλισει κανενα νταβα η τσατσο απο το μαγαζι για παρεουλα (ισως το χειροτερο απο ολα, ετυχε στον εναν απο τους δυο κολλητους μου ο οποιος εκανε και την τεραστια  :jerking: να παει νυχτα σπιτι της με τον νταβα να παιρνει τηλεφωνα και να βαραει κουδουνια).

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Καταντια σε εστιατοριο στα Νοτια προαστια ..

Τα τρυπερακια τιγκα στη φιρμα(τσαντες ρουχα παπουτσια) και οι συνοδοι με ρουχα απο τη λαικη και φατσες "κουρασμενες" απο τη ζωη την πουτ@ν@...
Ειμαι σιγουρος οτι λεφτα εδωσαν τα τρυπερονια για να πληρωθει ο λογαριασμος και να προκληθει καλη εντυπωση στη μαμα (οπως εκανε πολλες φορες γνωστη τρυπερ που προσφατα χωρισε για τα καλη ενος θαλασσινου)..

Πραγματικα μου προκαλεσε θλιψη η εξης εικονα. Ενα απο τα παιδια, τον ελεγες εμφανισιακα κατω του μετριου. Ωστοσο ειχε μια χαρα, ενα χαμογελο ,μια λαμψη... το ειχε πιστεψει οτι ειχε βγει με την "κοπελα του" οτι ηταν ο εκλεκτος..οτι "μετραγε" ,οτι τελικα τα καλα παιδια κερδιζουν στο τελος.. Εβλεπες μιλουσαν ρωσικα μεταξυ τους και εχωνε τη μυτη του με μια ανασφαλεια ζωγραφισμενη στο μετωπο του.. "οτι για μενα λενε σιγουρα.." αλλα τι ? 

Τελος παντων θα εγραφα πολλα ακομα περισσοτερο ευτραπελα και υποτιμητικα αλλα δεν θαθελα να φωτογραφισω τις κοπελες και τα παιδια αλλα και τον εαυτο μου...

Να σημειωσω οτι εχει αναφερθει η μια απο αυτες τελευταια με οχι και τοσο κολακευτικα σχολια, η αλλη ηταν λιγο καλυτερη. Και οι 2 βεβαια στο φως της ημερας πλησιαζαν σε εμφανιση λιιιιγο την πανω μερια του μεσου ορου

.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καταντια σε εστιατοριο στα Νοτια προαστια ..

Τα τρυπερακια τιγκα στη φιρμα(τσαντες ρουχα παπουτσια) και οι συνοδοι με ρουχα απο τη λαικη και φατσες "κουρασμενες" απο τη ζωη την πουτ@ν@...
Ειμαι σιγουρος οτι λεφτα εδωσαν τα τρυπερονια για να πληρωθει ο λογαριασμος και να προκληθει καλη εντυπωση στη μαμα (οπως εκανε πολλες φορες γνωστη τρυπερ που προσφατα χωρισε για τα καλη ενος θαλασσινου)..

Πραγματικα μου προκαλεσε θλιψη η εξης εικονα. Ενα απο τα παιδια, τον ελεγες εμφανισιακα κατω του μετριου. Ωστοσο ειχε μια χαρα, ενα χαμογελο ,μια λαμψη... το ειχε πιστεψει οτι ειχε βγει με την "κοπελα του" οτι ηταν ο εκλεκτος..οτι "μετραγε" ,οτι τελικα τα καλα παιδια κερδιζουν στο τελος.. Εβλεπες μιλουσαν ρωσικα μεταξυ τους και εχωνε τη μυτη του με μια ανασφαλεια ζωγραφισμενη στο μετωπο του.. "οτι για μενα λενε σιγουρα.." αλλα τι ? 

Τελος παντων θα εγραφα πολλα ακομα περισσοτερο ευτραπελα και υποτιμητικα αλλα δεν θαθελα να φωτογραφισω τις κοπελες και τα παιδια αλλα και τον εαυτο μου...

Να σημειωσω οτι εχει αναφερθει η μια απο αυτες τελευταια με οχι και τοσο κολακευτικα σχολια, η αλλη ηταν λιγο καλυτερη. Και οι 2 βεβαια στο φως της ημερας πλησιαζαν σε εμφανιση λιιιιγο την πανω μερια του μεσου ορου

.....

ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

στείλε πι εμ ρε παπάρα να μου πεις ποιές ήταν να γελάσω........

αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εδώ κάποιοι δε μπορούνε να διαχειριστούνε σχέση με απλή γκόμενα, θέλουνε και στριπτηζού. :jerking:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ολα τα χε η μαριορή
ο φερετζές της ελειπε..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ούτε  την  επιπόλαια  σχέση  εγκρίνετε ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
επιπόλαιη για ποιόν ? το τεμαχιον ή το χορηγό ?

Για  κάνε  κατηγοριοποιήσεις  να  σου  πω .
Όχι  σαν  την  άλλη  φορά  που  με  έβαλες  να  εξομολογηθώ , και τα  πα  ο μαλάκας  και  μετά  ζήταγες  300άρες  για  να  εκδώσεις  συγχωροχάρτι !

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Για  κάνε  κατηγοριοποιήσεις  να  σου  πω .
Όχι  σαν  την  άλλη  φορά  που  με  έβαλες  να  εξομολογηθώ , και τα  πα  ο μαλάκας  και  μετά  ζήταγες  300άρες  για  να  εκδώσεις  συγχωροχάρτι !
εννοω αν ζητας εγκριση για την επιπολαια σχεση που (υποθετικα παντα) δημιουργειται, για το τεμαχιο ή για το χορηγο ?

για ποιόν τελος παντων ζητας την άφεσή μας..  :hmm: :hmm:  :)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
εννοω αν ζητας εγκριση για την επιπολαια σχεση που (υποθετικα παντα) δημιουργειται, για το τεμαχιο ή για το χορηγο ?

για ποιόν τελος παντων ζητας την άφεσή μας..  :hmm: :hmm:  :)

Εγώ  δεν ξέρω  τίποτα  υποθετικά  μιλάω !

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πες το ντε και μπερδευτηκα..

Stories