Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
σε προλαβα διαβασε πιο πανω,σιγουρα δεν μπορεις να σκεφτεις ηρεμα το μικροβιο του ελληνα,στο τελευταιο εχει δικιο,σκεψου να τις εδινες λεφτα θα ησουν τουρμπο,εμενα μου ετυχε να μου βγη για καφε με πελατη αλλα το ελεγε πιο πριν ετσι και αλλιως παρακολουθουμενη ηταν,ειχαν γνωση οι φυλακες αλλα το συμπερασμα ηταν ενα ηταν μαζι μου.φιλε καλυνηχτα τα λεμε αυριο το βραδυ γιατι δουλεουμε αυριο,και κατι ακομα για πηδημα πανε πολυ οχι για γαμπροι,αλλαεκεινες εχουν την αδιαψευστη διεστηση δυσκολα πεφτουν εξω και το τελευταιο που λεει το ενοει.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
σε προλαβα διαβασε πιο πανω,σιγουρα δεν μπορεις να σκεφτεις ηρεμα το μικροβιο του ελληνα,στο τελευταιο εχει δικιο,σκεψου να τις εδινες λεφτα θα ησουν τουρμπο,εμενα μου ετυχε να μου βγη για καφε με πελατη αλλα το ελεγε πιο πριν ετσι και αλλιως παρακολουθουμενη ηταν,ειχαν γνωση οι φυλακες αλλα το συμπερασμα ηταν ενα ηταν μαζι μου.φιλε καλυνηχτα τα λεμε αυριο το βραδυ γιατι δουλεουμε αυριο.
Καληνυχτα φιλαρακι. (και εγω που νομιζα οτι μονο εγω κανω παρακολουθησης)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω κανω αυτη τη δουλεια γιατη εχω πολλες και σοβαρες υποχρεοσις,εμαθα να ζω μονη μου και δεν θελω να με βοηθισις με αυτες γιατη θα ερθει η μερα που θα μου το χτυπησεις.. οταν λοιπον κανω αυτα που θελω να κανω θα σταματησω και θα ειμαστε μαζι.αυτα ακουω και σκευτομαι ολα τα παραπανω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ας συνοψίσομεν.

κουτόχορτο. :rolleyes:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Η πλακα ειναι οτι στην επαρχια υπαρχουν ατομα τα οποια εχουν πραγματικα πολλα λεφτα αλλα επειδη ειναι λιγο βλαχοι και ακοινωνητοι πανε στα κωλομπαρα η στα στριπ.

Η πραγματικη πλακα ομως ειναι οτι και εκει οι πουτες ΔΕΝ τους καβατζωνουν.. προτιμουν να ερχεται και να τα ακουμπαει στο μαγαζι παρα να δεχτουν την προταση (που πολλες φορες περιλαμβανει και γαμο) και να ζουν ζωη χαρισαμενη. Αρχιδια.. τηλεοραση φαι χεσιμο και κωλομπαρια.. τι ωραια και ενδιαφερον ζωη..

Παιδια ξερω 2 ατομα απο επαρχια τα οποια επαιρναν τηλ μια που κοιμομουν σπιτι της και αυτη με εβαζε να ακουσω (για να μου δειξει τι εξυπνη ειναι).. τι ψεμμαααα ? ο χ συγγενης μου θα μπει χειρουργειο θελω λεφτα, τσουπ 300 ευρω.. " αφου στο εχω πει ελα να μεινεις μαζι μου και πες τους να ερθουν εδω να μεινετε ολοι σπιτι μου και θα τα πληρωνω ολα εγω" της ελεγε το βοιδι απο το τηλ στην κοπελα..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Παιδια ξερω 2 ατομα απο επαρχια τα οποια επαιρναν τηλ μια που κοιμομουν σπιτι της και αυτη με εβαζε να ακουσω (για να μου δειξει τι εξυπνη ειναι).. τι ψεμμαααα ? ο χ συγγενης μου θα μπει χειρουργειο θελω λεφτα, τσουπ 300 ευρω.. " αφου στο εχω πει ελα να μεινεις μαζι μου και πες τους να ερθουν εδω να μεινετε ολοι σπιτι μου και θα τα πληρωνω ολα εγω" της ελεγε το βοιδι απο το τηλ στην κοπελα..

Προτεινω να μαζευομαστε και να πηγαινουμε σε κανα μαγαζι στο οποιο θα ξεφτιλιζουμε εντος κι εκτος τις γκομενες αυτων που ειμασταν καποτε στη θεση τους

προτεινω να μαζευομαστε να ξεφτιλιζουμε εσενα, καθοτι τα βοδια ποτε δεν αλλαζουν

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Η πλακα ειναι οτι στην επαρχια υπαρχουν ατομα τα οποια εχουν πραγματικα πολλα λεφτα αλλα επειδη ειναι λιγο βλαχοι και ακοινωνητοι πανε στα κωλομπαρα η στα στριπ.

Η πραγματικη πλακα ομως ειναι οτι και εκει οι πουτες ΔΕΝ τους καβατζωνουν.. προτιμουν να ερχεται και να τα ακουμπαει στο μαγαζι παρα να δεχτουν την προταση (που πολλες φορες περιλαμβανει και γαμο) και να ζουν ζωη χαρισαμενη. Αρχιδια.. τηλεοραση φαι χεσιμο και κωλομπαρια.. τι ωραια και ενδιαφερον ζωη..

Αρχηγε μου σαφως και υπαρχουν και αυτοι οι ασ τους πουμε (χαζοι)  :rolleyes: αλλα καλα θα ειναι να μην τους κοροιδευουμε γιατη δεν φανταζεσαι ποσο ευκολο ειναι να βρεθεις στη θεση τους.
με λιγα λογια μην το παιζουμε εξυπνοι,γιατη οπως λεμε και εμεις οι ΒΛΑΧΟΙ και οι ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ το εξυπνο πουλη απο την μιτη πιανεται...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Aυτός  είναι  ο μίτος  της  Αριάδνης

adando

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αρχηγε μου σαφως και υπαρχουν και αυτοι οι ασ τους πουμε (χαζοι)  :rolleyes: αλλα καλα θα ειναι να μην τους κοροιδευουμε γιατη δεν φανταζεσαι ποσο ευκολο ειναι να βρεθεις στη θεση τους.
με λιγα λογια μην το παιζουμε εξυπνοι,γιατη οπως λεμε και εμεις οι ΒΛΑΧΟΙ και οι ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ το εξυπνο πουλη απο την μιτη πιανεται...
τέλεια ορθογραφία !!!!!!

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ισως να μιλαω και για τον εαφτο μου,δεν καταλαβαινω ομως γιατη θα πρεπει να σου το εξηγησω  :think:
Τωρα για την ορθογραφια μου αφηστε το καλητερα, οτι μπορει ο καθενας,και δεν νομιζω οτι η παιδεια και η γνωσεις του καθενος ειναι θεμα προς συζητηση.
Εκτος και αν μιονοντας καποιον για τον τροπο που γραφει κανει εσενα να νιοθεις ανοτερος.Τοτε ναι πες οτι θελεις δεν εχω το δικαιομα να σου στερισω την χαρα του να νιωθεις καποιος... Προσεχε ομως γιατη αλλο να νιωθεις, και αλλο να εισαι

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ισως να μιλαω και για τον εαφτο μου,δεν καταλαβαινω ομως γιατη θα πρεπει να σου το εξηγησω  :think:
Τωρα για την ορθογραφια μου αφηστε το καλητερα, οτι μπορει ο καθενας,και δεν νομιζω οτι η παιδεια και η γνωσεις του καθενος ειναι θεμα προς συζητηση.
Εκτος και αν μιονοντας καποιον για τον τροπο που γραφει κανει εσενα να νιοθεις ανοτερος.Τοτε ναι πες οτι θελεις δεν εχω το δικαιομα να σου στερισω την χαρα του να νιωθεις καποιος... Προσεχε ομως γιατη αλλο να νιωθεις, και αλλο να εισαι
τελικα εισαι εξυπνο πουλι που πιαστηκε απ τη μυτη ?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
τελικα εισαι εξυπνο πουλι που πιαστηκε απ τη μυτη ?
Για αυτον το λογο σιζιτο με καποιους (αγνοστους)για να ακουσω μια γνωμη και καμια ιδεα,για να βοηθιθω να βγαλω ενα συμπερασμα τι ακριβως ειμαι, και θελω να το κανω πριν να ειναι αργα...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Για αυτον το λογο σιζιτο με καποιους (αγνοστους)για να ακουσω μια γνωμη και καμια ιδεα,για να βοηθιθω να βγαλω ενα συμπερασμα τι ακριβως ειμαι, και θελω να το κανω πριν να ειναι αργα...
μηπως ειναι ΗΔΗ παρα πολυ αργα ?
μηπως οι αγνωστοι απο τους οποιους παιρνεις τη γνωμη τους ειναι περισοτερο καμενοι απο σενα ?
μηπως αυτοι οι αγνωστοι ειναι ψυχασθενεις και θελουν να σε καψουν ?

μηπως ?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
μηπως ειναι ΗΔΗ παρα πολυ αργα ?
μηπως οι αγνωστοι απο τους οποιους παιρνεις τη γνωμη τους ειναι περισοτερο καμενοι απο σενα ?
μηπως αυτοι οι αγνωστοι ειναι ψυχασθενεις και θελουν να σε καψουν ?

μηπως ?
Εδω ειναι η λεπτομερια που κανει τη διαφορα.. δεν ζηταω γνωμη για το τι θα κανω αυτο το αποφασιζω εγω.
Συζιτοντας ομως για παρομιες καταστασης μαθενεις απο τα λαθη τον αλλον(και αντιστροφα) και εισαι καλητερα προετιμασμενος και ας το πουμε ψιλιασμενος με αποτελεσμα να παρεις χαμπαρι νοριτερα καποια πραγματα που ισος σου σιμβουν στο μελλον, τωρα γι αυτα που ιδη εχουν συμβει ειναι σιγουρα αργα...

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Παντος εσυ η κανεις πλακα η εχεις πολλη δικιο..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εδω ειναι η λεπτομερια που κανει τη διαφορα.. δεν ζηταω γνωμη για το τι θα κανω αυτο το αποφασιζω εγω.
Συζιτοντας ομως για παρομιες καταστασης μαθενεις απο τα λαθη τον αλλον(και αντιστροφα) και εισαι καλητερα προετιμασμενος και ας το πουμε ψιλιασμενος με αποτελεσμα να παρεις χαμπαρι νοριτερα καποια πραγματα που ισος σου σιμβουν στο μελλον, τωρα γι αυτα που ιδη εχουν συμβει ειναι σιγουρα αργα...
αν νομιζεις οτι μιλωντας με αλλα καμμενα στοιχεια θα προετοιμαστεις καλλιτερα για το μελλον τοτε ΚΛΑΣΕ ΝΑ ΦΟΥΜΑΡΟΥΜΕ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom