Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Μήπως είναι πιο σοφό να έχεις σοβαρή σχέση με δύο στριπτηζούδες και όχι μόνο με μία για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο?

:2funny:
εξαρταται πώς εννοεις τη σχεση, διοτι αν συνεχισω να διαβαζω αυτο το θρεντ, θα χασω τα μαλλια μου..  :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157

Συνημμένα

• dfgd.jpg
    dfgd.jpg
    13,9 KB · Εμφανίσεις: 18

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
οχι παντα..

εδω για παραδειγμα, ειτε μετρησεις απο αριστερα, ειτε απο δεξια, το μακρυτερο ειναι το δευτερο..  :)
Και ποιος οριζει οτι πρεπει να μετραμε με σιρα :think: :think:οπως και να τι κανουμε παλι 3 δεν βγαζει?? για λεγε γιατη εκτος απο ανορθογραφος εχω και αλλα προβληματα ξερω να μετραω μεχρι το 2

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Και ποιος οριζει οτι πρεπει να μετραμε με σιρα :think: :think:οπως και να τι κανουμε παλι 3 δεν βγαζει?? για λεγε γιατη εκτος απο ανορθογραφος εχω και αλλα προβληματα ξερω να μετραω μεχρι το 2
αμα δε μετρας με σειρα, σε τρωνε τα μουνια..

τι θες να σου πω ?  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μήπως είναι πιο σοφό να έχεις σοβαρή σχέση με δύο στριπτηζούδες και όχι μόνο με μία για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο?

:2funny:

Συμφωνώ απόλυτα!!!  :thumbsup:

Με τρεις στριπτητζούδες ή με τέσσερις... ακόμα καλύτερα!  :uglystupid:

Σοβαρή σχέση πάντα!!!  :tooth:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Μου αρεσει που λετε σοβαρη σχεση με στριπτιτζου!

Λες και οι αλλες σχεσεις που κανετε με Ελληνιδες ειναι σοβαρες........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157

Λες και οι αλλες σχεσεις που κανετε με Ελληνιδες ειναι σοβαρες........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μα,

δεν υπαρχουν μονο οι τρυπερς και οι ελλεινιδες.

υπαρχουν και τα αλλοδαπα που δεν ειναι τιποτα απο τα δυο ανωτέρω..  :)

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Εδώ γίνεται σοβαρή συζήτηση για... σοβαρές σχέσεις με στριπτητζούδες!!! :tooth: :bounce-glasses:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Για αυτον το λογο σιζιτο με καποιους (αγνοστους)για να ακουσω μια γνωμη και καμια ιδεα,για να βοηθιθω να βγαλω ενα συμπερασμα τι ακριβως ειμαι, και θελω να το κανω πριν να ειναι αργα...
(2 σελιδες μαλακιες,τα αγνωστα ατομα που συζητας δεν εχουν να προσφερουν τιποτα γιατι απο αυτα που γραφουν μονο για να τα ξυνουν ειναι,δεν γνωριζουν σχεδον τιποτα μονο ιδεες για τους εαυτους τους,μιλαν για στριπερ και κολομπαρα που μπορει να τα ιδαν απο μακρια οταν οι ελληνιδες γκομενες εχουν απο τρια κινητα και τους παιζουν πολυ καλυτερα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
(2 σελιδες μαλακιες,τα αγνωστα ατομα που συζητας δεν εχουν να προσφερουν τιποτα γιατι απο αυτα που γραφουν μονο για να τα ξυνουν ειναι,δεν γνωριζουν σχεδον τιποτα μονο ιδεες για τους εαυτους τους,μιλαν για στριπερ και κολομπαρα που μπορει να τα ιδαν απο μακρια οταν οι ελληνιδες γκομενες εχουν απο τρια κινητα και τους παιζουν πολυ καλυτερα.

Έτσι ακριβώς!

:dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom