giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
ενα απ τα τρια, δεν παιζει τιποτε αλλο..Παντος εσυ η κανεις πλακα η εχεις πολλη δικιο..
ενα απ τα τρια, δεν παιζει τιποτε αλλο..Παντος εσυ η κανεις πλακα η εχεις πολλη δικιο..
μηπως ?
Το τριτο ειναι το μακρυτεροενα απ τα τρια, δεν παιζει τιποτε αλλο..
εξαρταται πώς εννοεις τη σχεση, διοτι αν συνεχισω να διαβαζω αυτο το θρεντ, θα χασω τα μαλλια μου..Μήπως είναι πιο σοφό να έχεις σοβαρή σχέση με δύο στριπτηζούδες και όχι μόνο με μία για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο?
εξαρταται πώς εννοεις τη σχεση, διοτι αν συνεχισω να διαβαζω αυτο το θρεντ, θα χασω τα μαλλια μου..
οχι παντα..Το τριτο ειναι το μακρυτερο
και τωρα πες μου..Σοβαρή πάντα.
και τωρα πες μου..
τί ζορι τραβας με τα μαλλάκια μου ????
Και ποιος οριζει οτι πρεπει να μετραμε με σιρα οπως και να τι κανουμε παλι 3 δεν βγαζει?? για λεγε γιατη εκτος απο ανορθογραφος εχω και αλλα προβληματα ξερω να μετραω μεχρι το 2οχι παντα..
εδω για παραδειγμα, ειτε μετρησεις απο αριστερα, ειτε απο δεξια, το μακρυτερο ειναι το δευτερο..
εκδηλώσου..Ζηλεύω τις μπούκλες σου.
αμα δε μετρας με σειρα, σε τρωνε τα μουνια..Και ποιος οριζει οτι πρεπει να μετραμε με σιρα οπως και να τι κανουμε παλι 3 δεν βγαζει?? για λεγε γιατη εκτος απο ανορθογραφος εχω και αλλα προβληματα ξερω να μετραω μεχρι το 2
Μήπως είναι πιο σοφό να έχεις σοβαρή σχέση με δύο στριπτηζούδες και όχι μόνο με μία για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο?
μα,Μου αρεσει που λετε σοβαρη σχεση με στριπτιτζου!
Λες και οι αλλες σχεσεις που κανετε με Ελληνιδες ειναι σοβαρες........
Σωστος!!!!Μου αρεσει που λετε σοβαρη σχεση με στριπτιτζου!
Συμφωνώ απόλυτα!!!
Με τρεις στριπτητζούδες ή με τέσσερις... ακόμα καλύτερα!
Σοβαρή σχέση πάντα!!!
Μου αρεσει που λετε σοβαρη σχεση με στριπτιτζου!
Απο τρεις και επάνω θα αποτελεί τεκμήριο. Προσοχή!
(2 σελιδες μαλακιες,τα αγνωστα ατομα που συζητας δεν εχουν να προσφερουν τιποτα γιατι απο αυτα που γραφουν μονο για να τα ξυνουν ειναι,δεν γνωριζουν σχεδον τιποτα μονο ιδεες για τους εαυτους τους,μιλαν για στριπερ και κολομπαρα που μπορει να τα ιδαν απο μακρια οταν οι ελληνιδες γκομενες εχουν απο τρια κινητα και τους παιζουν πολυ καλυτερα.Για αυτον το λογο σιζιτο με καποιους (αγνοστους)για να ακουσω μια γνωμη και καμια ιδεα,για να βοηθιθω να βγαλω ενα συμπερασμα τι ακριβως ειμαι, και θελω να το κανω πριν να ειναι αργα...
(2 σελιδες μαλακιες,τα αγνωστα ατομα που συζητας δεν εχουν να προσφερουν τιποτα γιατι απο αυτα που γραφουν μονο για να τα ξυνουν ειναι,δεν γνωριζουν σχεδον τιποτα μονο ιδεες για τους εαυτους τους,μιλαν για στριπερ και κολομπαρα που μπορει να τα ιδαν απο μακρια οταν οι ελληνιδες γκομενες εχουν απο τρια κινητα και τους παιζουν πολυ καλυτερα.