Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
άρα μιλαμε για καποιο 1% ????

Επειδή χρειάζονται πάντα δύο (και κανένας άλλος) για να γίνει αυτό, εξαρτάται ποιοι είναι αυτοί οι δύο, τι επιλογές έχουν κάνει στη ζωή τους και πως ονειρεύονται τη μελλοντική τους ζωή μαζί.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Επειδή χρειάζονται πάντα δύο (και κανένας άλλος) για να γίνει αυτό, εξαρτάται ποιοι είναι αυτοί οι δύο, τι επιλογές έχουν κάνει στη ζωή τους και πως ονειρεύονται τη μελλοντική τους ζωή μαζί.
άλλο το ενα, άλλο το αλλο..

εγω μιλαω για την ποσόστοση. θεωρεις οτι το 1% που αναφερω ειναι λιγο ? πολυ ? ρεαλιστικο ?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Εγώ τά εχω με τη Κορίνα !!!!!!!!!!!

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
άλλο το ενα, άλλο το αλλο..

εγω μιλαω για την ποσόστοση. θεωρεις οτι το 1% που αναφερω ειναι λιγο ? πολυ ? ρεαλιστικο ?

Περιορίζεις τη ποσόστωση στη κοπελιά.

Πρέπει όμως να την επεκτείνεις και στον υποψήφιο (πόσο εξαρτώμενος είναι από οικογένεια, φίλους, θέση στη κοινωνία κλπ.)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Περιορίζεις τη ποσόστωση στη κοπελιά.

Πρέπει όμως να την επεκτείνεις και στον υποψήφιο (πόσο εξαρτώμενος είναι από οικογένεια, φίλους, θέση στη κοινωνία κλπ.)
βρε μην τα μπερδευεις..

ετσι οπως εχει σημερα στο ελλαντα η κατασταση, με τα ήδη υπαρχοντα μυαλα αμφοτέρων πλευρων, πώς το βλεπεις το 1% ????

ειναι πολυ ρεαλιστικο (ή μαλλον και πολυ πλουσιο θα ελεγα) και δε γουσταρεις ουτε να το βλεπεις γραμμενο, εστω απο καποιον αλλον ??  :2funny: :2funny:

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
βρε μην τα μπερδευεις..

ετσι οπως εχει σημερα στο ελλαντα η κατασταση, με τα ήδη υπαρχοντα μυαλα αμφοτέρων πλευρων, πώς το βλεπεις το 1% ????

ειναι πολυ ρεαλιστικο (ή μαλλον και πολυ πλουσιο θα ελεγα) και δε γουσταρεις ουτε να το βλεπεις γραμμενο, εστω απο καποιον αλλον ??  :2funny: :2funny:

Με ένα παράδειγμα δεν μπορείς να δώσεις ποσόστωση.  :dunno:

Αν έχει άλλος κάποιο άλλο ας μας πει για να βγάλουμε κάποιο πόρισμα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Με ένα παράδειγμα δεν μπορείς να δώσεις ποσόστωση.  :dunno:

Αν έχει άλλος κάποιο άλλο ας μας πει για να βγάλουμε κάποιο πόρισμα.
τωρα,

κανουμε τα ευκολα δυσκολα..

περπατημενα παιζάκια ειμαστε, ο καθενας γυριζει, μυριζει και εχει μια εικονα στο μυαλο του..

εγω παντως θα εδινα 0,1 %..  :)

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
κανουμε τα ευκολα δυσκολα..

περπατημενα παιζάκια ειμαστε, ο καθενας γυριζει, μυριζει και εχει μια εικονα στο μυαλο του..

εγω παντως θα εδινα 0,1 %..  :)

Εγώ θα έλεγα ότι μαθηματικά και ανθρώπινα συναισθήματα δεν συμβιβάζονται.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ας ορισουμε καποια στανταρ τα οποια θα πρεπει να πλεσιονουν μια σχεση για να θεωρηθει σοβαρη.Προσοχη ομως οταν λεμε σοβαρη το ενοουμε, οχι σχεση γαμαω παιρναω καλα και ολα ο.κ...
1)Να μενουμε μαζι.
2)Να βλεπομαστε αρκετες ωρες
3)Να εχουμε εμπιστοσυνη ο ενας στον αλλον
4)Να κανουμε πραγματα μαζι βολτες,εξοδους,εκδρομες.διακοπες κτλ..
5)Να γνωριζη η κοπελα τους ανθροπους μου(φιλους,οικογενεια,συγγενεις)και το αντιστροφο,για σκευτιται το εξης σκηνικο. Παιδια να σας γνωρισω τη κοπελα μου η...... Ρε αφτη δε δουλεβει σε στριπ. τι απαντας???
6)και αλλα πολλα,συμπλιρωστε κατι αν θελετε
Τιποτα απο τα παραπανω δεν μπορει να γινει για ευκολονοητους λογους.

Γιαυτο και επιμενο οτι σοβαρη σχεση δεν γινεται.Οχι με την ενοια της σχεσης, γιατη δουλεια και σχεση δεν γινεται να συνυπαρχουν για πολλους λογους.. Και φυσικα δεν προκειται να αφησει καμια την δουλεια της για μια απλη σχεση,οταν ερθει η καταληλη στιγμη αφηνουν τη δουλεια, το κανουν ομως για να κανουν οικογενεια και οχι σχεση... Οσο αφορα την οικογενεια απο παρα πολλες περιπτοσεις που γνωριζω σας λεω στα σιγουρα οτι ειναι πολλη πιο ενταξει και πολλη πιο Κυριες απο πολλες αλλες γυναικες που υπαρχουν γυρο μας και αυτο συμβενει γιατη εχουν απειρες ευκαιριες να βρουν τον αντρα που αυτες θελουν..Γιαυτο και οταν καταληξουν με καποιον ειναι μαζι του και τερμα.Μην κολατε γιατη σοβαρη σχεση δεν γινεται με αυτες της γυναικες.

Και για να μην θεωρηθω ανοητος δεν εννοω οτι η παντρεβεσαι μια στριπτιτζου η δεν μπλεκεις καθολου μαζι της,
λεω οτι το μονο σοβαρο πραγμα που μπορεις να εχεις απο αυτες της γυναικες ειναι γαμος και οικογενεια και αυτα παντα μετα απο ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΨΑΞΙΜΟ δεν ειναι λιγοι αυτοι που παντρευτηκαν καναν παιδια και μετα απο κανα 2 χρονακια που κοψανε της επιδοτισεις... πηραν το πουλο..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
5)Να γνωριζη η κοπελα τους ανθροπους μου(φιλους,οικογενεια,συγγενεις)και το αντιστροφο,για σκευτιται το εξης σκηνικο. Παιδια να σας γνωρισω τη κοπελα μου η...... Ρε αφτη δε δουλεβει σε στριπ. τι απαντας???

τίποτα δεν απαντάς, παίρνεις τέτοιο ύφος:
emot-smug.gif

μπαρδόν, την κάνω τώρα  :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Εγώ θα έλεγα ότι μαθηματικά και ανθρώπινα συναισθήματα δεν συμβιβάζονται.
δηλαδη, οταν υπαρχουν καποιες επιστημονικες ερευνες (για παραδειγμα) που λενε οτι ενα 50 % (περιπου, δεν θυμαμαι καλα) των νεων γαμων, βαίνουν σε διαζυγιο στην πρωτη τριετία, ειναι κατι που δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα, καθως τα μαθηματικα (το ποσοστο δηλαδη που δειχνουν οι ερευνες) και τα ανθρωπινα συναισθηματα (βασει των οποίων οι ανθρωποι βαινουν σε γαμον κοινωνίαν  :priest:), ειναι πργαγματα ασυμβιβαστα..  :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ας ορισουμε καποια στανταρ τα οποια θα πρεπει να πλεσιονουν μια σχεση για να θεωρηθει σοβαρη.Προσοχη ομως οταν λεμε σοβαρη το ενοουμε, οχι σχεση γαμαω παιρναω καλα και ολα ο.κ..
να ρωτησω την ηλικια σου ?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
τίποτα δεν απαντάς, παίρνεις τέτοιο ύφος:
emot-smug.gif

μπαρδόν, την κάνω τώρα  :grin:
Απαντας και μενουν ολοι μαλακες..
Τους λες και κανα 2μαλακιες του τυπου και τι εγινε οι δουλεια δεν ντροπη κτλ κτλ.
Παιρνουν τα χαμπαρια τους,και δεν ξανασιζητουν γιαυτο το θεμα(τουλαχιστον μπροστα σου)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom