δύνασαι να δωσεις κατα προσεγγιση και υποκειμενικως μια ποσόστοση ????
Δεν μπορώ γιατί αυτή η περίπτωση ίσως ανήκει στις εξαιρέσεις.
δύνασαι να δωσεις κατα προσεγγιση και υποκειμενικως μια ποσόστοση ????
άρα μιλαμε για καποιο 1% ????Δεν μπορώ γιατί αυτή η περίπτωση ίσως ανήκει στις εξαιρέσεις.
άρα μιλαμε για καποιο 1% ????
άλλο το ενα, άλλο το αλλο..Επειδή χρειάζονται πάντα δύο (και κανένας άλλος) για να γίνει αυτό, εξαρτάται ποιοι είναι αυτοί οι δύο, τι επιλογές έχουν κάνει στη ζωή τους και πως ονειρεύονται τη μελλοντική τους ζωή μαζί.
ναι. αλλα ΔΕΝ ξερεις οτι η κορινα ΔΕΝ τα εχει με σενα..Εγώ τά εχω με τη Κορίνα !!!!!!!!!!!
ναι. αλλα ΔΕΝ ξερεις οτι η κορινα ΔΕΝ τα εχει με σενα..
άλλο το ενα, άλλο το αλλο..
εγω μιλαω για την ποσόστοση. θεωρεις οτι το 1% που αναφερω ειναι λιγο ? πολυ ? ρεαλιστικο ?
βρε μην τα μπερδευεις..Περιορίζεις τη ποσόστωση στη κοπελιά.
Πρέπει όμως να την επεκτείνεις και στον υποψήφιο (πόσο εξαρτώμενος είναι από οικογένεια, φίλους, θέση στη κοινωνία κλπ.)
βρε μην τα μπερδευεις..
ετσι οπως εχει σημερα στο ελλαντα η κατασταση, με τα ήδη υπαρχοντα μυαλα αμφοτέρων πλευρων, πώς το βλεπεις το 1% ????
ειναι πολυ ρεαλιστικο (ή μαλλον και πολυ πλουσιο θα ελεγα) και δε γουσταρεις ουτε να το βλεπεις γραμμενο, εστω απο καποιον αλλον ??
τωρα,Με ένα παράδειγμα δεν μπορείς να δώσεις ποσόστωση.
Αν έχει άλλος κάποιο άλλο ας μας πει για να βγάλουμε κάποιο πόρισμα.
κανουμε τα ευκολα δυσκολα..
περπατημενα παιζάκια ειμαστε, ο καθενας γυριζει, μυριζει και εχει μια εικονα στο μυαλο του..
εγω παντως θα εδινα 0,1 %..
5)Να γνωριζη η κοπελα τους ανθροπους μου(φιλους,οικογενεια,συγγενεις)και το αντιστροφο,για σκευτιται το εξης σκηνικο. Παιδια να σας γνωρισω τη κοπελα μου η...... Ρε αφτη δε δουλεβει σε στριπ. τι απαντας???
τίποτα δεν απαντάς, παίρνεις τέτοιο ύφος:
μπαρδόν, την κάνω τώρα
δηλαδη, οταν υπαρχουν καποιες επιστημονικες ερευνες (για παραδειγμα) που λενε οτι ενα 50 % (περιπου, δεν θυμαμαι καλα) των νεων γαμων, βαίνουν σε διαζυγιο στην πρωτη τριετία, ειναι κατι που δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα, καθως τα μαθηματικα (το ποσοστο δηλαδη που δειχνουν οι ερευνες) και τα ανθρωπινα συναισθηματα (βασει των οποίων οι ανθρωποι βαινουν σε γαμον κοινωνίαν ), ειναι πργαγματα ασυμβιβαστα..Εγώ θα έλεγα ότι μαθηματικά και ανθρώπινα συναισθήματα δεν συμβιβάζονται.
να ρωτησω την ηλικια σου ?Ας ορισουμε καποια στανταρ τα οποια θα πρεπει να πλεσιονουν μια σχεση για να θεωρηθει σοβαρη.Προσοχη ομως οταν λεμε σοβαρη το ενοουμε, οχι σχεση γαμαω παιρναω καλα και ολα ο.κ..
Απαντας και μενουν ολοι μαλακες..τίποτα δεν απαντάς, παίρνεις τέτοιο ύφος:
μπαρδόν, την κάνω τώρα
η ηλικια μου απεχει μιλια απο τον τροπο σκεψης μου... 28να ρωτησω την ηλικια σου ?
πραγματι..η ηλικια μου απεχει μιλια απο τον τροπο σκεψης μου... 28