dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
για λεγε πιο ξεκαθαρα..........πραγματι..
για λεγε πιο ξεκαθαρα..........πραγματι..
και πού ξερεις τί σκεφτομαι ??Ελα ρε φιλε τωρα.. δε ειναι αυτο που σκευτεσαι. σχεσεις οτι να ναι αρκετες,σοβαρες μονο 4
Εκανες μια κλασικη ερωτιση της οποιας η απαντηση θα μπορουσε να επιβαιωση ενα και μονο σκεπτικο...και πού ξερεις τί σκεφτομαι ??
εδω δεν ξερω ουτε εγω..
Βεβαίως και θα έκανα σχέση με "μια" strip woman...
...και με "δυο" strip woman θα ήταν καλύτερα
...σοβαρή σχέση δεν γίνεται μόνο με την διάθεση του ενος
Όμως το ερώτημα (έστω και με αυτή την απάντηση) δεν απαντήθηκε, γιατί συνεχίζει αναπάντητο ως εξής :
"Η strip woman θα έκανε σοβαρή σχέση μαζί μου ή θα καλαμπούριζε ?"
...σοβαρή σχέση δεν γίνεται μόνο με την διάθεση του ενος
SE ESENA TA LEW GIA SKEPSOYTO LIGOσε ποιόν τα λες ? ο σωτηρης νομιζω οτι ειναι offline..
τί ακριβως θελεις να σκεφτω ?SE ESENA TA LEW GIA SKEPSOYTO LIGO
απλες επιπόλαιες ή σοβαρες-επιπόλαιες ??Δεν είναι καλύτερο να έχεις 2-3 επιπόλαιες σχέσεις ταυτοχρόνως ?
Πιάσε και μένα μία με διπλήαπλες επιπόλαιες ή σοβαρες-επιπόλαιες ??
δηλαδη απλες ή με απ όλα ????
Πιάσε και μένα μία με διπλή
Δεν είναι καλύτερο να έχεις 2-3 επιπόλαιες σχέσεις ταυτοχρόνως ?
Εγω πάλι λέω να 'χω 2-3 επιπόλαιες σχέσεις αλλά και κανα δυό σοβαρές σχέσεις. Ετσι......Όχι, επιμένω, το καλύτερο είναι να έχεις 2-3 σοβαρές σχέσεις ταυτοχρόνως.
Μα γιατί ρε μάστορα? Κανεις και γνωριμίες έτσι ως γνωστόνΔεν κάνω παρτούζες !
δηλαδη, οταν υπαρχουν καποιες επιστημονικες ερευνες (για παραδειγμα) που λενε οτι ενα 50 % (περιπου, δεν θυμαμαι καλα) των νεων γαμων, βαίνουν σε διαζυγιο στην πρωτη τριετία, ειναι κατι που δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα, καθως τα μαθηματικα (το ποσοστο δηλαδη που δειχνουν οι ερευνες) και τα ανθρωπινα συναισθηματα (βασει των οποίων οι ανθρωποι βαινουν σε γαμον κοινωνίαν ), ειναι πργαγματα ασυμβιβαστα..