Νέα

Θα κάνατε σοβαρή σχέση με μία strip woman;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george_gk2003
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πολλοι ειμαι σιγουρος εχουν ερωτευτει επαγγελματια. Για να δουμε... !?

• Εχω ερωτευει

Ψήφοι: 31 62,0%
  • Δεν εχω ερωτευτει

Ψήφοι: 19 38,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    50

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αυτές οι έρευνες αποτυπώνουν κάποια στοιχεία/ νούμερα που αφορούν κάποια περίοδο του παρελθόντος.
Σε καμιά περίπτωση δεν συνεπάγεται ότι θα ισχύσουν τα ίδια ποσοστά και στο μέλλον.
Κάθε περίοδος έχει τις δικές της παραμέτρους που επηρεάζουν τις συμπεριφορές.
Μόρφωση, θρησκεία, οικονομική εξάρτηση είναι μερικές απ’ αυτές.

Πιστεύω ότι όσο πιο ανοικτόμυαλος (μορφωμένος με την ευρύτερη έννοια) είναι κάποιος τόσο λιγότερη σημασία δίνει στο τι θα πουν οι άλλοι για τη γυναίκα που έχει δίπλα του.
Π.χ. ο Περικλής χώρισε τη πρώτη του σύζυγο με δύο παιδιά και συνδέθηκε με την Ασπασία (πανέμορφη νέα εταίρα από τη Μίλητο) αδιαφορώντας για τη κριτική απ’ τους συμπολίτες του Αθηναίους.
ειμαστε πολυ μακρια....

αυτες οι ερευνες εκτος των στοιχειων του παρελθοντος δειχνουν και άλλα πραγματα. αλλιως δεν θα ητο ερευνες, αλλα απλη καταγραφη, αλλα αν δεν το αντιλαμβανεσαι ας μην το πλατιάσουμε..

για να μην μακρυγορουμε, καθως αποφευγεις εντεχνως να απαντησεις στο ευκολα αντιληπτο απο σενα ερωτημα μου και καθως ο περικλης καμια σχεση δεν εχει με την αλμάζα, να στο θεσω αλλιως..

ξερεις αλλο παραδειγμα απο αυτο που ανεφερες ? προφανως και οχι !

ξερεις μονο την αναφερομενη επι του παραδειγματος τρύπερ ? προφανως και οχι !

ποσα περιστατικα με αντιστροφη πορεια ή καταληξη εχεις ακουσει/δει/ισως και ζησει απο αυτο που παραδειγματος ? προφανως πάμπολλα !

κλπ

κλπ

κλπ

κλπ

ε, μην κανουμε την εξαιρεση κανονα..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Άλλο  η  Ασπασία  η  Μιλήσια  και  άλλο  η Μπατσβούροβα  από  το  Τσιμπουκιστάν .

Α  και  που  σαι  μικρέ .

Δεν  είσαι  Περικλής

Άμα  είσαι  Περικλής  , όλα  ( περίπου  ) επιτρέπονται !

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ειμαστε πολυ μακρια....

αυτες οι ερευνες εκτος των στοιχειων του παρελθοντος δειχνουν και άλλα πραγματα. αλλιως δεν θα ητο ερευνες, αλλα απλη καταγραφη, αλλα αν δεν το αντιλαμβανεσαι ας μην το πλατιάσουμε..

για να μην μακρυγορουμε, καθως αποφευγεις εντεχνως να απαντησεις στο ευκολα αντιληπτο απο σενα ερωτημα μου και καθως ο περικλης καμια σχεση δεν εχει με την αλμάζα, να στο θεσω αλλιως..

ξερεις αλλο παραδειγμα απο αυτο που ανεφερες ? προφανως και οχι !

ξερεις μονο την αναφερομενη επι του παραδειγματος τρύπερ ? προφανως και οχι !

ποσα περιστατικα με αντιστροφη πορεια ή καταληξη εχεις ακουσει/δει/ισως και ζησει απο αυτο που παραδειγματος ? προφανως πάμπολλα !

κλπ

κλπ

κλπ

κλπ

ε, μην κανουμε την εξαιρεση κανονα..

Αγαπητέ, δεν κάνω συζήτηση για να διαφωνήσω ή να επιβάλω άποψη.

Απάντησα σε ένα απλό ερώτημα, ότι ναι μπορεί να υπάρξει σοβαρή σχέση εφόσον (μεταξύ άλλων) η κοπελιά αλλάξει επάγγελμα. Σίγουρα αυτό δεν είναι κανόνας.

Επίσης σίγουρα η Αλμάζα δεν έχει σχέση με την Ασπασία και τον Περικλή γιατί η Ασπασία εκτός από πανέμορφη εταίρα ήταν και πολύ μορφωμένη.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αγαπητέ, δεν κάνω συζήτηση για να διαφωνήσω ή να επιβάλω άποψη.

Απάντησα σε ένα απλό ερώτημα, ότι ναι μπορεί να υπάρξει σοβαρή σχέση εφόσον (μεταξύ άλλων) η κοπελιά αλλάξει επάγγελμα. Σίγουρα αυτό δεν είναι κανόνας.

Επίσης σίγουρα η Αλμάζα δεν έχει σχέση με την Ασπασία και τον Περικλή γιατί η Ασπασία εκτός από πανέμορφη εταίρα ήταν και πολύ μορφωμένη.
παληκαρι μου, γιατι το κανεις αυτο το λαθος ? γιατι μου προσδιδεις κατι που δεν ειπα ?
ποιος ειπε οτι εγω προσπαθω να επιβαλω αποψη ??
αν σε κατι, με καποιον δεν ταυτιζονται οι αποψεις σας, δεν ειναι απαραιτητο, ουτε σωστο να του προσδιδεις τζούφιες κουβεντες..

στο απλο ερωτημα απαντησες, στο αλλο απλο ερωτημα που εθεσα εγω εκανες επανειλλημενως πως δεν ακους, αλλα δεν πειραζει. παιζει να σαι πονεμενος..

και παρεπιπτοντως δεν ειπα για ασπασια με αλμαζα και περικλη. τους εβαλες σε παρτουζα χωρις να το πω ΚΑΙ αυτο.
εγω ειπα για αλμαζα με περικλη. απλο ντούο..

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ανταπόκριση:

εγο ο βορθο τα ιχα με ενα καπετανιο κε με εβλεπε καθε τρισ μινε κε μου ιτανε πολι πιστο κε σιγουρα οπου πιγενε δε με κερατονε με καμια με κανενα αλο γιατι μου το ελεγε κε του ιχα επιστοσινι

ΥΓ.Το Πουρουλι ΜΟΝΕ εΓΟ το λεο ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑ

Από τον Πειραιά, για τo bourdela.tv, Vothros.

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
παληκαρι μου, γιατι το κανεις αυτο το λαθος ? γιατι μου προσδιδεις κατι που δεν ειπα ?
ποιος ειπε οτι εγω προσπαθω να επιβαλω αποψη ??
αν σε κατι, με καποιον δεν ταυτιζονται οι αποψεις σας, δεν ειναι απαραιτητο, ουτε σωστο να του προσδιδεις τζούφιες κουβεντες..

στο απλο ερωτημα απαντησες, στο αλλο απλο ερωτημα που εθεσα εγω εκανες επανειλλημενως πως δεν ακους, αλλα δεν πειραζει. παιζει να σαι πονεμενος..

και παρεπιπτοντως δεν ειπα για ασπασια με αλμαζα και περικλη. τους εβαλες σε παρτουζα χωρις να το πω ΚΑΙ αυτο.
εγω ειπα για αλμαζα με περικλη. απλο ντούο..

Με παρεξήγησες, δεν απέδωσα κανένα χαρακτηρισμό για κανένα εδώ μέσα.

Έθεσες ένα ερώτημα για ποσόστωση για το οποίο όμως δεν υπάρχει απάντηση.

Πονεμένος υπήρξα στο παρελθόν, όχι όμως για στριπτηζού. Εσύ μήπως είσαι πονεμένος; Αν ναι εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.

Περικλής με Αλμάζα ντούο??? Εσύ πως το βλέπεις???  :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Αρχηγε μου σαφως και υπαρχουν και αυτοι οι ασ τους πουμε (χαζοι)  :rolleyes: αλλα καλα θα ειναι να μην τους κοροιδευουμε γιατη δεν φανταζεσαι ποσο ευκολο ειναι να βρεθεις στη θεση τους.
με λιγα λογια μην το παιζουμε εξυπνοι,γιατη οπως λεμε και εμεις οι ΒΛΑΧΟΙ και οι ΑΚΟΙΝΩΝΗΤΟΙ το εξυπνο πουλη απο την μιτη πιανεται...

Φιλε μου δεν ειχα καμια διαθεση να σε προσβαλλω, ουτε καν ξερω πως μοιαζεις κι απο που εισαι.. Κι εγω απο επαρχια ειμαι και κατατασσω τον εαυτο μου στα εξυπνα πουλια που τα πιανεις απο τη μυτη μη νομιζεις οτι το παιζω εξυπνος,το αντιθετο εχω πιαστει στη φακα σαν το ποντικι.... Το θεμα ειναι οτι αυτα που τραβαω εγω αλλοι παρακαλουν να τα παθουν,ειναι λιγο οξυμωρο αλλα μονο αν εχεις γευτει το σκατο ξερεις πως ειναι.. Και καλα σου λενε μην ακους τους παπαρηδες που νομιζουν οτι αν σε ειρωνευτουν(οχι μονο εσενα,γενικα) θα κερδισουν ποντους μεταξυ τους... Οτι θες ακου και παρε απο εδω μεσα και σταρχιδια σου.

Απλα αυτο που ονειρευεσαι δεν ειναι κατι αλλο απο φαντασματα . Μην πιστευεις τις ιδανικες ιστοριες που γραφουν εδω μεσα ειναι μουφες.. Στην πραγματικοτητα μας χωριζει απιστευτο χαος με δαυτες. Οι χωριατισες απο εκει τρωνε οπως η γατα το ποντικι τους χωριατες εδω. Ειμαστε καλα παιδια και δεν παει το μυαλο μας στην εκμεταλευση .. ακου το φιλε μου. Ο ανθρωπος που ακουγα στο τηλ ηταν 43 ετων μμε ακινητη περιουσια,δημοσιος υπαλληλος που νομιζε οτι απο την καλοσυνη τους θα του κατσει κατι... ε δεν ειναι ετσι. Αλλα και παλι οτι νομιζεις.. η δοκιμη που ισως θελεις να κανεις δεν θα ειναι τπτ αλλο απο ενα crash test ...
Υ.Γ. γενικα απο τα πιο ειλικρινη ποστ εδω μεσα ειναι τα δικα σου και αξιζεις πιο σοβαρης αντιμετωπισης

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
λες? εγω εχω δει γιατρους που...ερχονται πιο κοντα  :2funny:

Εξαρτάται πόσο ευάλωτος είναι κανείς.

Αλλά και έτσι να είναι, πως ξεπερνάς μία που σ’ έστησε???

Ασφαλώς με μία άλλη, και την άλλη με άλλη και πάει λέγοντας.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Με παρεξήγησες, δεν απέδωσα κανένα χαρακτηρισμό για κανένα εδώ μέσα.
:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Εσύ μήπως είσαι πονεμένος; Αν ναι εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.
παιρνω επαγγελματικη βοηθεια. ρωτα και το θειο.. :)

Περικλής με Αλμάζα ντούο??? Εσύ πως το βλέπεις???  :2funny:
δεν εχω καλλιτερο..  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom